Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска

FB Александър крал снимките от профила на Александър Мартинез
14 окт 2017 07:30, Александър Попов
65
Визията на измамника Спас в социалните мрежи - френска
Това всъщност е Александър Мартинез. Снимка: Facebook

Визията на Спас Василев, прочул се в социалните мрежи с фалшивия профил Александър Николов, е с френски привкус. Измамникът откраднал снимките на французина Александър Мартинез, пише "24 часа". Той е имал отворен профил и всеки имал достъп до кадрите.

Още по темата

След като разбрал за измамата преди дни, Мартинез веднага затворил акаунта си. Сега човек може да види само профилна снимка в лице с френското знаме.

Профилът на Николов пък вече се провероява от ГДБОП, които вчера арестуваха Спас. В акаунда се появи логото на антимафиотите, както и надпис, че акаунтът е използван за престъпна дейност.

Спас Василев от Кочериново, който ужили десетки с уж евтини самолетни билети, вече е в ареста с повдигнато обвинение. Част от тях предоставили лични данни и данни на кредитните си карти и се оказали с източени суми.

Според изчисленията на жертви Спас е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си.

Той бил обявен за общодържавно издирване за установяване на адрес още през 2012 г. Срещу него има започнати разследвания в София, Благоевград, Дупница и Варна.

В приятелската му листа във Facebook присъстват дори политици и дипломати.

Вътрешният министър Валентин Радев пък направи странно изказване като нарече Спас калпазанин и обвини хората, които са станали негови жертви, че са искали да "минат метър" с евтини билети.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 20 ***, к'ва заплата майка си взимаш в евро като по цял ден висиш в тоя сайт и си бараш оная работа в промеждутъците в някой порно сайт, когато не пишеш идиoтските си постове?
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОРКИЯ ЧОВЕК ОТ КОЙТО Е ГЕПИЛ СНИМКИТЕ СЕГА ЩЕ ГО ЗНАЯТ КАТО БАНДЮГА :D
17
2
 
18
 
! Отговори
Циник до 19 преди 6 години
Ръб...от 20 години си взимам заплатата в ?!А ти ръб - обикаляй секънд хенд капанчетата...може и да си купиш долните ми *** Пхахаха...голтак!
16
2
 
16
 
! Отговори
Циник до 15 преди 6 години
Ръб....дочените ти дрехи - не интересуват никого!Разбра ли ръб?Дева и голтака!:-)
15
1
 
10
 
! Отговори
Циник до 14 преди 6 години
Този юзър от който си купих ботите беше със 100% положителни отзиви.Били му големи....страхотна импрегнирана оранжева кожа! И друг път съм попадал на добри цени....ресърча му е майката
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ореваха орталъка с този ***. Откраднал 20 хиляди и измамил хората!? А какво стана с тия , които фалираха КТБ, окрадоха милиарди от хората и измамиха цяла България и ЕС????? Какво става с тия , които искаха да откраднат военните заводи за милиарди? А сега скандалът за откраднати лекарства за онкоболни за 800 хиляди и т.н.? Къде сте свободни журналисти да задавате въпроси?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 9"намерих си боти Red Wings за 46? реална цена около 300 - 350?"Ахъм ... Пич, и аз имам костю от Tiger of Sweden, който имаше "реална цена" от 10 000 лева, но ми излезе под 500. Просото имах приятел продавач, който го купи уж за себе си, ползсайки се от намаления, преди да махнат старата колекция.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПазарувам всекидневно от интернет, но ползвам PayPal и реномирани сайтове. Имам продукти за над 20 000 лева, купени през нета.
11
5
 
16
 
! Отговори
Циник до 9 преди 6 години
Пазарувам от ebay и amazom от години! Страхотно удобство.....а и понякога можеш наистина да си "на далавера" последен пример намерих си боти Red Wings за 46? реална цена около 300 - 350? ....ти си пазарувай ако щеш и от женския пазар.Що за глупост - да отречеш предимствата на нета? Май наистина не си много наясно.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калпазанин - вместо измамник и престъпник! От 2012 издирват този "калпазанин" службите, оглавявани от подобни министри. Вероятно и този случай е като пловдивският. Някой срещу заплащане го е прикривал. Да, и жертвите са винаги виновни! Мутра до мутра!
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Е баш пък да стана жертва като си давам парите чрез интернет...няма как да стане. И една дъвка няма да си купя от интернет. Що за *** трябва да си.
8
8
 
11
 
! Отговори
Джоко преди 6 години
Абсолютно всеки може да стане жертва на измама. Не се смейте, защото и на вас ще се смеят някой ден.
7
3
 
27
 
! Отговори
К. преди 6 години
Изобщо не съжалявам измамените. Бабетата, които хвърлят пари през балкона, поне имат извинение, че са дементни, а тия какво? Ще купуват самолетни билети през Фейсбук!
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига с тоя Спас, бре! Оляхте се. Вече 3 дни ни го набутвaте на главна страница.
5
3
 
24
 
! Отговори
Динко преди 6 години
От друга страна има нещо забавно и симпатично в тоя човек, който доказва, че -Всеки ден се ражда по един будала, важно е да го намериш. Защо не се е фокусирал обаче само в списъка с политици и други подобни? Щеше да бъде Робин Худ от Кочериново :)
4
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А народа избира три пъти бойко за премиер. Кой е по умен а?
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се казва простотия - градене на фалшив имидж с години за някакви си кирливи 30 К лева, боже колко *** народ има на този свят... Ако беше вложил тези усилия в работа, щеше да ги изкара за няколко месеца!
2
2
 
32
 
! Отговори
BigDick4you преди 6 години
"Вътрешният министър Валентин Радев пък направи странно изказване като нарече Спас калпазанин и обвини хората, които са станали негови жертви, че са искали да "минат метър" с евтини билети."................ Те, кадрите на ГЕРБ не блестят с акъл, и за всичко следват мутренска логика!
1
2
 
25
 
! Отговори
Опасен чар преди 6 години
Браво на деСПАСито от Кочериново,истински гражданин на света!