Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен

В стаята му била открита спринцовка с упойващо вещество
46
Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен
Кадър: bTV

Поредният екшън в Слънчев бряг, при който пиян англичанин наби възрастен мъж, е станал в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви. 27-годишният Дани Джеймс Кнот беше арестуван, след като преби и опита да удуши друг почиващ – 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун.

Младият британец опита да избяга на полицаите, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

В стаята му пък била намерена спринцовка, съобщи пред bTV Ангелина Ангелова, говорител на хотела. По думите на майката на пияния англичанин в спринцовката е имало упойващо вещество, което той си слагал, тъй като му растял зъб и го боляло.

Още по темата

По думите на охранител англичанинът нападнал шотландецa след забележка да не се опитва да влезе в бара, който вече бил заключен. Побойникът избягал и се заключил в стаята си на 5-ия етаж. Когато полицаите пристигнали, той избягал през терасата и скачайки от етаж на етаж, стигнал до земята. Там обаче бил арестуван.

Днес ще стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Попитана за собствениците на хотела, Ангелина Ангелова обясни, че има с тях служебни взаимоотношения, но впечатленията й са, че те са изрядни работодатели на 5000 души.


Днес стана ясно, че Кнот е почивал заедно с майка си, като от рецепцията първоначално даже я повикали, за да го успокои. Без резултат, както се вижда от кадрите от инцидента, заснет от охранителните камери.

Пиарът на хотела Ангелина Ангелова разказа в ефира на bTV, че в ранните часове на вчерашния ден туристът, във видимо нетрезвено състояние, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и „учтиво го помолил да не влиза зад бара”. Последвала агресия – Кнот ударил охранителя, който съобщил за инцидента по радиостанцията.

Англичанинът влязъл в хотела, по думите на Ангелова бил превъзбуден. Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. „Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна”, обясни Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Мосю Бесен преди 5 години
Троша му кокалите и след това викам полицията... да му пишат акт ;)
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен5000 българина остават да бъдат прецакани от "добрия" работодател и си мълчат.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че е англичанин не би трябвало да попречи на охраната да го неутрализира и предаде на полицията! Ако такъв инцидент стане в Англия охранителите ще бъдат мигновенно уволнени! Те за какво са там?
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 37 Тео, ти англето го остави на англичаните в Англия, по-добре кажи трябва ли да се уволнят тези некадърници- охранителите?
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна, обясни Ангелова.Муахахахаа...да ви имам и охранителите и всичкото, папагали!Пиян човек да не могат да озаптят.К'во остава ако не е пиян?Няма такава държава!
35
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Каква е тази комедия - 27 годишен явно малолетен англичанин на който му расте зъб нападнал 68 годишен шотландец с ***, биейки преди това и изплъзвайки се на охраната. След това се прави на ямакаши и успява да мине 5 етажа като принца на Персия въпреки, че е пиян на кирка. И това всичко в България! То е ясно, че всичко ще му се размине тук, но дано поне като се прибере в къщи работодателите му разберат какви ги е вършил и да свърши като шведа - на улицата, безработен!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете неща, които на робовладелеща на хотелите - не му дреме! Осъзнайте се!
33
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Шопето 34Айде сега, един идиотин англо и веднага всичките са такиви! Я ние да се видим що за стока сме! Они са 65 милиона а ние - уж 7! Я виж статистиката за катастрофите по пъто в Англия и в България! Колко са нашите идиотини и колко техните??? А тия файлетони за рептилите ги дъвчат някои изтрещели в Англия както и в България! Ама в България са много повече като единични стойности така и проценти!
32
6
 
4
 
! Отговори
Шопето преди 5 години
Да се бият, нас като славяни, тракийци и татари, к'во ни бърка? Шотландци и англичани си имат закачка от векове, а и двамата са поданици на 100-годишната рептилка Кралицата. ШотландскиятКьопалдак не е толкова престарял, да е минал курс по бойноИзкуство как да върти бастуня и да е дърварил с него дрогиранатаКратуна на ингелизкотоКопиле! Скоро даваха по TV-то карате турнир, ката, мъже и жени в инвалидни колички. Охраната си заслужават боя, да са изкарали обучение по самоотбрана, а не да саТюфлеци!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До айде бемъдрец ! случва се да расте по късно
30
0
 
18
 
! Отговори
айде бе преди 5 години
На 27 години му расте зъб?
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата наглийска нация е съставена от такива "капацитети".
28
1
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Саше, какво означава "балконинг"?
27
0
 
23
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Поредното доказателство, че хулиганите са еднакви навсякъде. Да, ама тоя в Англия такива изцепки няма да посмее да прави, защото ще го счупят от бой и после при дежурния съдия и на сутринта ще изтрязнява с кафевите в панделата, където ще лежи мноооого дълго.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17На мен пък ми се струва- типично по английски.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М ... да . Тереза е виновна .След като това е английски гражданин ,а тя е шеф на държавата няма как ,или тя или кралицата. Все някой трябва да е отговорен. Тъй ами.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има двама-трима такива туристи зад решетките, за да разберат най-после тия пияни гoвeдa, че като сме бедна държава, това не значи, че могат да си правят каквото си поискат.
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безработни англичани на Социални се забавляват на Слънчев бряг ............ големи туристи били ............
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно знае ценоразписа на българския съд и е решил да се позабавлява....
21
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"изрядни работодатели на 5000 души"...такива които плащат заплатки по 800лв ..а осигуряват на МРЗ 520лв аз не бих ги нарекъл ИЗРЯДНИ. и никъде в белия свят не биха. тук в България това вече е нормално