За ало апашите: Жена метна 1300 евро и 580 лева

Съдействала на полицията в Свищов да лови измамници
27 юни 2019 21:15, Анисия Иванова
12
За ало апашите: Жена метна 1300 евро и 580 лева
Снимка: архив Reuters

75-годишна жена от Свищов е станала жертва на телефонна измама - дала 1300 евро и 580 лева, съобщиха от ОД на МВР във Велико Търново.

Сигналът е получен вчера. Жената разказала, че същия ден по обяд на домашния й телефон последователно се обадили двама мъже - единият се представил за лекар и обяснил, че дъщеря й е претърпяла катастрофа и са необходими пари за операция. При второто обаждане мъжът се представил за полицай и обяснил, че първият е член на престъпна група и за залавянето му е необходимо жената да съдейства, като хвърли всичките си налични пари през терасата.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Изкукалата бабичка не съобщава един важен факт, че са и казали, като и върнат парите ще има 10 % отгоре на сумата, за благодарност. Човешката алчност замъглява ума и мисленето, та не се чудете защо се мятат пачки през балкона, мислят си, че ще спечелят лесни пари.
7
1
 
2
 
! Отговори
а преди 4 години
До Заглавие-Б1) "бели пари за черни дни" Една застраховка е доста по-евтина.2) "да изучат деца и внуци" С пари ако ставаше да изучиш хората.. Станишев щеше да е бог между хората - зависи си от човека. Една хубава книга е 10-20 лева. Има и библиотеки в тая държава.Но иначе, ок, 10 к евра в дюшека, за изучаването на внуците, за мен това е голяма сума, не знам откъде са получили тези пари.
6
2
 
3
 
! Отговори
Заглавие-Б преди 4 години
...имат, защото са "кътали", бели пари за черни дни ...да изучат деца и внуци.Лошо, че не са подозирали, какви ще са са черните дни:(
5
1
 
8
 
! Отговори
а преди 4 години
Това, което ми е странно е как, пенсионери, уж бедни, имат повече пари да хвърлят, хей така, от мен, да кажем на 40-45 години, уж работещ. Наскоро някаква баба хвърлила 50 000 евро. Нещо в българия са странни нещата. Иначе за измамниците, то е ясно, такива - затвор поне едно 10 години, преди това бой по главата, много е грозно да нараниш най-слабите хора в обществото.
4
0
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Хахахахахахахахахахааххахахахахахахахахах... и безумната новина :))))))))))
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не и не! Аз това не мога да го повярвам! От 30 години се пише за тия схеми. Тази, тогава е била на 45 и не е била "алцхаймер". Нима нито веднъж не е чувала какво се случва?!Ама то е така с 24-часово гледане на турски сапунки! Не алцхаймер ами и "дамски буболечки" ще завъди човек!НЕ Я СЪЖАЛЯВАМ! НИКАК!П.П.Може да се възмущавате колкото си искате! И не забравяйте да слагате минуси и да ме сравнявате с Менгеле.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само тук се метат пари, като че ли сме втора Швейцария.Няма толкова глупави хора.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда от коментари.Писна ни.