Съдът не пусна жената на Васил Божков от ареста

В ареста остава и бившата секретарка на бизнесмена
7 май 2020 16:35, Нели Христова
6
Съдът не пусна жената на Васил Божков от ареста
Снимка: БГНЕС

Жената на бизнесменът Васил Божков, Елена Динева, ще бъде върната в ареста. Това нареди Апелативният специализиран съд на заседание днес. Динева е присъствала лично.

Още по темата

Това е третият пореден отказ за освобождаването й от 27 февруари насам. Магистратите са наложили 2-месечна забрана на Динева да иска поредното освобождаване от ареста.

Съдът е отказал да пусне на свобода и Йоанна Чолакова, бивша секретарка на Васил Божков. Решението тя да остане в ареста е подписано с особено мнение от един от съдиите.

Според съдия Николай Димитров Чолакова може да бъде пусната под домашен арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едните некадърни да арестуват БожковА той да оварди жена си и секретарката
5
1
 
16
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Пеeвски заповядва на Гeшев да ударят Божкoв. Пет дена по-късно се разграбват картините му и арестуват всички около него до десето коляно.Една година по АПАРТАМЕНТГЕЙТ няма никакво развитие.Честито фaшизъм дами и господа.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито и да са -не може без присъда да ги държат с месеци в ареста.Разбирам и гледната точка на прокурора -трудно е да простиш на някой ,който е по-умен и проспериращ ,но има закони и те трябва да се спазват ,а не да се мнипулират -за рекет и отмъщение.
3
5
 
4
 
! Отговори
аха преди 3 години
В началото мислех: не е много кавалерско да му прибират на Черепа жените в панделата и да ги разследеат ама то като почват да излизат информации от разследването - то това жени ли са бе братко то са живи хищници бе ! баа страшни са тея булки и яко са набъркани в далаверите а оня битбоксър ли къф бил ми той завалията се огъва а тея хиени жените на Черепа държът здравата.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен фашизъм!!! Да държат жената в затвора без присъда,а в същотот време пускат на свобода осъдения за убийството в Борисовата градина и както причина се изтъква коронавируса
1
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
мафията е ЖЕСТОКА и кръвожадна.-НЕ ПРОЩАВА....но,така е..."ВИПОНД" си е "Световноизвестен "университет"...