Арестуваха двама, ограбили бензиностанция в село до Пазарджик

Мъж с качулка на главата и маска на лицето причакал с нож служителя
30 юни 2020 23:20, Красимир Ангелов
4

Полицията в Пазарджик е задържала двама мъже, ограбили бензиностанция в село Главиница. Те са арестувани за 24 часа.

В три часа след полунощ на 29 юни в бензиностанция на входа на Главиница влязъл млад мъж с качулка на главата и тъмна медицинска маска на лицето. Той причакал с нож служителя на бензиностанция.

След получаване на сигнал за случилото се на мястото е извършен оглед от дежурна група при полицейското управление в Пазарджик.

"Полицаите дойдоха още в 3 часа с куче, оперативни работници, хванаха им следата. Доколкото знам друго момче го е чакало някъде", каза управителят на бензиностанцията Иван Иванов пред Bulgaria ON AIR.

"Веднага екипи на Районното управление в Пазарджик блокираха периметъра около бензиностанцията, като цяло Главиница беше под обсада и не след дълго, след извършени оперативно-издирвателни мероприятия, успяха да задържат двамата извършители на въоръжения грабеж", поясни говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Това са двама младежи от съседното село Алеко Константиново.

Те са са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. В хода на процесуалните действия са намерени веществени доказателства, имащи отношение към случая, в това число и ножа, с който е извършен грабежът.

Разследването спрямо тях продължава под наблюдение на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черните безчинстват