Митничари откриха контрабанда в кутии от... баклава

Лекарства, анаболи, антибиотици били в кола, пътуваща за Германия
1 окт 2020 20:05, Анисия Иванова
4
Митничари откриха контрабанда в кутии от... баклава
Снимка: Агенция "Митници"

Митничари откриха 472 опаковки с различни видове лекарствени средства, включително хормон на растежа, анаболни стероиди, антибиотици, болкоуспокояващи, сексуални стимуланти, както и 1500 броя предпазни маски за лице, при митническа проверка на влизащ в страната от Турция лек автомобил, съобщиха от Агенция "Митници".

Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на Митнически пункт Лесово на 30 септември на входящо трасе за леки автомобили, управлявана от турски гражданин, с адресна регистрация в Германия. 

Шофьорът е заявил, че няма нищо за деклариране. При извършената митническа проверка митническите служители откриват в чанти с личен багаж на шофьора, в хладилна чанта, в две кутии от баклава и укрити във фабрични кухини в багажника на автомобила общо 472 опаковки, съдържащи 21 различни видове и търговски марки лекарствени средства, както и 1500 броя предпазни маски за лице.

Сред задържаните контрабандни медикаменти са 237 ампули и 1420 таблетки от пет различни търговски марки анаболен стероид, 38 опаковки  инжекционен разтвор с хормон на растежа "Genotropin", 690 таблетки и 224 сашета сексуални стимуланти с надписи „Vegal Extra“, „Cialis“, „Kamagra“ и други, също и различни видове антибиотици и болкоуспокояващи средства, с надписи на турски език.

Контрабандните лекарствени средства и предпазни маски са иззети. Срещу шофьора на автомобила, турски гражданин с инициали С.С., е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.


4
Още от Крими
Хванаха тютюн за наргиле и секс стимуланти на Капитан Андреево
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Кадаиф преди 3 седмици
Сега хората като минават през митницата, ще се озъртат да няма някой любител на баклава зад гърба им.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами като няма циалис в БГ, хората к'во да правят ? Циалиса е супер за куродръв.