Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?

Петьо Еврото бил предупреден 15 минути преди ареста му
12 мар 2024 09:10, Петър Бойчев
85
Как бе убит Нотариуса, след като е бил следен и подслушван от МВР?
Снимка БГНЕС

Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се притесни. Така бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров коментира пред БНТ убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

По времето, в което Петър Тодоров бил главен секретар на МВР, имало опит Петьо Петров-Еврото да бъде заловен, но това не се случило. Според Тодоров е  имало теч на информация преди ареста му. "Не успяхме да го заловим, защото изтече информация. 15 минути преди да влязат колегите, той е бил там, където трябваше да го заловят. По това време имаше няколко подобни случая", подчерта той.

Още по темата
Защо Божинов бил обезпечен със СРС и наблюдение, бе допуснато той да бъде убит? Защо е назначена и некомпетентно отстранена съпругата му?, попита риторично Тодоров. Според него съпругата Нотариуса от 2021 г. е в ГДБОП и е била назначена с външен конкурс.

"Изненадващото е, че е била назначена с външен конкурс, което е прецедент и не е правено. Начинът, по който е отстранена, води до нейното връщане впоследствие", обясни още Петър Тодоров.

По това време шеф на ГДБОП е Любомир Янев, припомни бившият главен комисар. Той коментира лаконично и как е върнато детето на Петър Петров в България. "Чрез хора, изпратени обратно", така той отговори на въпроса.

Тодоров коментира и напрежението с бежанците. След като има случаи на побоища в София, значи има проблем с бежанците. Проблемът с тях съществува и ескалира. Той е главно от 2014 г., но последните години се задълбочи. В момента се наблюдава временно намаление на мигрантския натиск, но това е свързано с климатичните условия. Ще видите, че от следващия месец рязко ще се увеличи натискът. Проблемът е в това, че се връщат от Европа безшумно и инконгито, каза  бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
13
 
! Отговори
Ееее преди 2 месеца
Как. Като са знаели къде е, те така
13
3
 
9
 
! Отговори
Ай чао преди 2 месеца
Убит е от Пернишки полицаи изпълняващи поръчка на мутри!
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
елементарно, убит е от правителството
11
3
 
8
 
! Отговори
Бони Бонева преди 2 месеца
само аз ли не съм псевдо бандиуга зависим от някой милиционер, а той държанка на шефа си, който е натискан от псевдо бизнесмени и мутри на хранилка от политиците ?!
10
0
 
14
 
! Отговори
Българинъ преди 2 месеца
Как? Oт МВР.
9
3
 
9
 
! Отговори
Тъжен помен преди 2 месеца
Утре се навършват 4 годинки, от деня в който имаше неистова борба за тоалетна хартия, понеже ни излъгаха жИстоко, че ни връхлита ВИРУС с невиждана ярост в "заразяването".
8
2
 
19
 
! Отговори
хаха преди 2 месеца
Е сега как, че това си е вътрешна работа на МВР, съд, прокуратура, на цялото ОПГ.
7
0
 
26
 
! Отговори
баба Пена преди 2 месеца
Е то какво излиза че всичките служби са така оплетени, кой порти информация, кой взема, кой дава, голямо мазало. Май мафията си има освен държава има си и служби.
6
0
 
12
 
! Отговори
Горския след 2012 преди 2 месеца
с присъда за убииство го търсили и не го намерили да го въдворят . 4 човека изби с огнестрелно оръжие легионера . Приписаха ги на мафията . После го откриха и показаха как ги е отстрелвал . Работел на строежи , а там ходели пеш и нямали коли . Та камера не го засекла и не го хванали . Не ги осъдиха в дружба виновните . Божанеца е бил по нагоре в йерархиите от еврото . по жена, по пари , по бизнеси , по коли . Да .
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
цялата държава е пробита
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Грешка не е бил следен от мвр, а охраняван стига сте хвърляли прах в очите на хората много добре се е знаело всичко за сс клуба кой е ходил т.н. уволнявайте веднага дисциплинарно "прокуратура и съд" с големите заплати от по 5 бона ,че и 5 лева не могат да заработят.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еее, а Вождът Тиквата докато беше Главен секретар бяха извършени 250 знакови убийства, в рамките на по-малко от година и нито едно не беше разкрито.
2
11
 
8
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 2 месеца
Kaт видите Тодоров се досетете за Радев, Узунов, Копринков, Михайлов и масонската ложа на Георги Гергов "Слънце Ориент";)))) И после им вервайте;)))
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сигурно е станало по време на обедната почивка!