Германското МВР не ни ще в Шенген, даже и частично

"Както и преди се съмняваме в целесъобразността на тази стъпка"
4 сеп 2011 12:12,
133
Германското МВР не ни ще в Шенген, даже и частично
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Министерството на вътрешните работи на Германия отрече да има намерение да подкрепи присъединяването на България и Румъния към шенгенското пространство.

Така официален Берлин реагира на появилата се преди дни в "Билд" информация, че Германия ще се съгласи на частично влизане на София и Букурещ в Шенген след няколко седмици.

Още по темата

По този начин на 31 октомври щял да бъде отменен контролът на въздушните и морските граници, а в средата на 2012 г. - на сухопътните граници.

"София и Букурещ в момента още не са готови да се присъединят към Шенгенското споразумение", заяви германският министър на вътрешните работи Ханс-Петер Фридрих.

"Не сме ентусиазирани и вземайки под внимание докладите, които имат по-скоро негативен характер, както и преди се съмняваме в целесъобразността на тази стъпка", отбеляза на свой ред официалният представител на германското МВР Йенс Тешке.

"Дойче веле" цитира думите на Тешке, че министър Ханс-Петер Фридрих възнамерява в близките дни да обсъди тази тема в европейските партньори и по-специално с колегите си от Холандия и Франция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
14
 
! Отговори
442 преди 12 години
с тази култура,ние не сме за никъде....
91
4
 
20
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 12 години
Цецо Лажецо: Не ме интересува Шенген! Интересуват ме само апартаментите!
90
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да изхвърлят веднага Франция и Италия от Шенген ,ТЪПКАНИ СА С НЕЛЕГАЛНИ , е как така нищо не казват за това дойчовците .
89
6
 
13
 
! Отговори
1 преди 12 години
Обяснимо е защо не ни искат в Шенген - благодарение на тъпата българска политика на "толерантност" към мързеливите и крадливи ***. А от *** им е писнало - имат си достатъчно там.
88
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми то, тиквата, що вече никой нито я кани на гости, нито й идват - онези са европейци, а нашият е *** като лавандула
87
2
 
6
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Аре у лево бе, ***, оди се скрий нейде. Кой си ти, че да ме превъзпитаваш? Или не си нормален да разбереш, че 90 % от тук пишещите, ако и да не са пенсии, скоро ще бъдат. Ти си *** и грозен "льольо", щом не разбираш това. Или мислиш, че младежите пишат на кирилица и четат политически статии в нета. Дърт човек превъзпитава ли се бе, сдуханяк? Кой е наивникът"? Като тия, дето се заблуждават, че от тук ще помогнат на партията си с агитация. Ехееее :)).Ама то и ти си от тях, въздухар миризлив.
86
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
85,*** пак *** дойди, ама българин...
85
3
 
14
 
! Отговори
!? преди 12 години
Чудя ви се , защо цвилите възмутено, след като всички знаете , че БГ е една мутренска и мафиотска страна.Как да ни допуснат безвизово да ги овършеем и тях?????????
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в определени и неопределени среди в ЕС вече ползват определението "българин" горе - долу така, както ние "***"
83
1
 
7
 
! Отговори
до 73 от емигрант преди 12 години
Кой си ти, та ни говориш във второ лице, мн. число бе, никаквецо? И какъв си ти, та си се загрижил за българите, като не си един от тях? ***, подал си носа навън и го навирил до небето. Пази боже сляпо да прогледа!
82
9
 
8
 
! Отговори
МАИНАТА ВИ БЕ преди 12 години
ХА ХА ХА ,ХХААААААААААААА ще падна от смях . ПИКАЯ ВИ НА ШЕНГЕНА ,МЕНГЕНА . Швабите първо да ни питат НИЕ ДАЛИ ИСКАМЕ ВЪВ смотаният и шенген пълен със талибани и бурки.
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
80Все пак ми се иска да вярвам че някой ден може и да се променят.Всичко е до самият теб.Не е паднало от небето.
80
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе Бойко май е забравил да обясни на тея,че ние сме по добре от тях и трябва много да внимават да не би ние да се откажем от тях.Е те тогава ще я закъсат.
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
73,вече не ми трябва жокер,чудя се само(ако е така),какъв ти е интереса да напътстваш ,цитирам те,"Грозни,глупави и наивни,злобни и завистливи,миризливи и нахални........" хора?Храниш ли надежда за промяна,или го правиш за виртуалния си кеф?
78
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз не искам Шемген.Искам Германците от чувство за вина от избитите *** през 2та световна война да приемат 500 000 български ***.А и да извадят Италия от ЕС и Шенген - там е родината на мафията и тя държи южна Италия.
77
3
 
6
 
! Отговори
До бундес швайн преди 12 години
и ние не ги щем само паричките им искаме всичките западни сдухари ще ги направим градинари и водопроводчици
76
7
 
6
 
! Отговори
73 преди 12 години
Трябва да си голям *** за да се "броиш" за българин.Аз сънародник с такава пасмина НЕ ЖЕЛАЯ да бъда.Грозни,глупави и наивни,злобни и завистливи,миризливи и нахални........ето това НЕ СЪМ!Сега разбра ли или ти трябва жокер?
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
73-ти какъв си?Май не се броиш за българин.Интересно какъв си?
74
7
 
3
 
! Отговори
иво преди 12 години
И на мен не ми се ходи в Шенген.Къде е това. Някое загубено германско градче ли?
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно Боко пак се е ос..л в измазването.