Шойбле: Няма лесен път за Гърция

Германският министър се надява страната да има правителство след 17 юни
Обновена: 9 юни 2012 14:28 | 9 юни 2012 14:28,
119
Шойбле: Няма лесен път за Гърция
Гърция живя десетилетия наред над възможностите си, смята Шойбле. Снимка: архив, Reuters
Недопустимо е да се казват лъжи на гръцкия народ, няма лесен път, Гърция живя десетилетия наред над възможностите си и не направи необходимите реформи. 
Това заявява германският финансов министър Волфганг Шойбле в интервю за местен вестник.
 
Шойбле изказва надежда, че резултатът от повторните парламентарни избори в Гърция на 17 юни ще доведе до съставянето на едно бързо функциониращо правителство, което да реализира задълженията за оздравяване на икономиката на страната, съобщава гръцката агенция АНА-МПА. 
 
Шойбле изтъква, че Гърция не е достатъчно конкурентоспособна, за да се сдобие с жизнения стандарт, който гърците основателно очакват. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 11 години
И ние сме зле,но комшиите са още по зле,защото не са свикнали на немотия като нас и да ровят в кофите за *** търсейки препитание!Мед ми капна на сърцето!Ха,хаа,ха!Ай наздраве,че плодовата ракия сабахле,много ми се ослади!
70
11
 
10
 
! Отговори
Мдааа! преди 11 години
Странен форум!Събрали се мишоците да обсъждат котарака.Вижте вас си бе нещастници. България е фалирала отдавна, слепи ли сте?Тръгнали да обсъждат Гърците и да злобеят.Национален спорт, нали!Затова сте най-бедните, най-нещастните и унизени. Защото сте като Крокодила - затънали в мизерия до шията, но устите ви ейййй такива - огромни.
69
0
 
6
 
! Отговори
пие ми се бира преди 11 години
Темите за Гърция станаха като приказките за времето,като няма за какво да се говори се хваща гръцката криза и какви горещини са днес например,утре пак и така..
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** дето се пише Левчев, най-вероятно е *** или турчин. Сигурно е лява резба, защото все да някакво дупене пише.
67
10
 
9
 
! Отговори
Бегемот преди 11 години
Половин България е зачислена на порцион в Гърция и другата половина се прехранва с просия,курварлък и джамбазлък.--Говори само за себе си и семейството си. В България повечето сме бели хора. За разлика от такива като тебе и повечето гърци.
66
12
 
6
 
! Отговори
ONASIS преди 11 години
Ей,рани куче да те лае. Неблагодарни пумяри.Половин България е зачислена на порцион в Гърция и другата половина се прехранва с просия,курварлък и джамбазлък.
65
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всичко най-мразя българското ЛИЦЕМЕРИЕ!Като ГРЪЦКОТО Е!
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Левчев,кой е тоя най-тиражиран вестник,че не го знаем тук,в Гърция?Българската МАФИЯ и тук си е опънала пипалата,нека да му гори магазина,той продава българките по Интернет!Затова и няма да се върне.
63
6
 
7
 
! Отговори
ММ преди 11 години
Споко, стандартът на белите хора в България вече мина този на гърците! Да му мисли плебса.
62
5
 
4
 
! Отговори
левчев преди 11 години
България за да върви на пред, спешно се нуждае от духовно уравновесени граждани а не от злобни и завистливи психопати който ще се гордеят и обичат България за това което представлява в действителност, с плюсове и минуси, както важи и за останалия свят, а България за 1000 години е направила ЧУДЕСА в всичките науки и не й трябват прости и *** псевдоапостоли за да гледа света от високо, както й се полага и ЗАСЛУЖАВА!!!!!!!
61
12
 
7
 
! Отговори
Дедо ви преди 11 години
"НЕ НАРОД, НЕ НАРОД А ***"Изневерява ми веч паметта..някой да ми припомни за кой народ се отнасяше това?За Гръцкия, или нашия?И спрете да злобеете. Няма смисъл. Щом мутрите и физкултурниците се оказаха елита на нацията ви...нямате право да обсъждате когото и да било, а камо ли хора на които слугивате и подгъзувате за дребни стотинки.Анадън му? /на майчин език който скоро ще проговориш задължително и по конституция)Българино!
60
7
 
5
 
! Отговори
левчев преди 11 години
До 60....В Гърция хората викат за Българите, "ако *** беше чигулка щяха да свирят и Българите"....
59
2
 
8
 
! Отговори
@60 преди 11 години
основната разлика с 1944 и сега, е че тогава сме имали държавници, сега клоуни, нема как да стане приятел... тотална смяна на управлението - може би дори диктатура - само това би помогнало...
58
2
 
7
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Шойбле: Няма лесен път за Гърция но с сигурност има път а за Българите няма път защото са отличници и "стадо овце без рефлекси"!!!!!!!!!!!!!!
57
1
 
9
 
! Отговори
white gang преди 11 години
Браво на гърците, успяха да фалират за пореден път. Преди 1944 г. бяхме по-добре от тях и скоро пак ще бъдем. А такива като тоя Левчев пак ще скимтят, че били надупени, гладни, че родата им проституира де в Гърция, де в България...
56
5
 
4
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Бойка Атанасова: България и Гърция няма да си разменят местата!Страната ни се превърна във фабрика за емигранти; Гърция е глезеното дете на Европа,казва в интервю Бойка Атанасова, издател на най-тиражния вестник за българите в Гърция и Кипър. Между другото наскоро по време на последните демонстрации изгоря магазинът на един българин от Русе. Когато го попитах смята ли да се върне в България, отговори категорично: Не. Колкото и да затъва Гърция, винаги ще бъде мнодо по-добре от България!
55
5
 
5
 
! Отговори
уя преди 11 години
аз по много форуми питах, абе хора, като гърците им е толкова зле положението, защо живеят този райски живот, защо български жени са им наложници (слугини), защо ... но... отговорът неизменно е - ще видят те, ще паднат и те като нас. Е, или сме *** нация или някой си мисли, че българина никога не е излизал от пределите на страната.
54
2
 
2
 
! Отговори
GR ECONOMIST преди 11 години
Кой е този...Шойбле ?
53
4
 
4
 
! Отговори
левчев преди 11 години
Ако някой ми посочи народ, който не е оплют от покорните българи, има една седмица почивка в Халкидики и самолетните билети от мен.Поздрави,Андрей
52
5
 
4
 
! Отговори
Дедо ви преди 11 години
Между другото - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ЛЕВЧЕВ.Кефиш пич!