Политик от партията на Фараж в ареста за нападение над българин

Питър Лело бил задържан за сексуално нападение
Обновена: 22 май 2014 16:48 | 22 май 2014 16:48, Елка Василева
14
Политик от партията на Фараж в ареста за нападение над българин
Снимка: архив, Reuters

Политик от британската евроскептична Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП), който се кандидатира за кмет на югоизточния лондонски район Люишам, е бил в ареста по подозрение в сексуално нападение над български бездомник, съобщи на сайта си "Интернешънъл бизнес таймс".

Питър Лело, който е гей, е бил задържан по-рано този месец от полицията в Южен Лондон. В съобщението на полицията се казва, че на 11 май е бил получен сигнал за сексуално нападение, което било извършено в нощта на 2 срещу 3 май.

"Бе арестуван мъж на възраст малко над 40 години във връзка с разследването. Той бе пуснат под гаранция до гледане на делото през юни", се казва в изявлението на лондонската полиция, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Антибългари... ХАХАХАХА! *** са англичаните и това си е!
12
0
 
3
 
! Отговори
гай баньо преди 9 години
С такива "евроскептици" аурупата неа бутане...та и у нас ги има таквизи даже и архонти стават...
11
1
 
1
 
! Отговори
Avraam преди 9 години
Vreme e i mujete da osaznaiat che geiovete ne sa bezopasni.Vse pak tova sa muje i ne opira do chuvstva tolkova kolkoto do seks.I v Sodom i Gomor iznasilvaha muje i to grupovo.Dokato se mulchi te vse poveche ste se chuvstvat ok za vsiako zamisleno prestaplenie.
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ЖИВЕЕЕ АТАКА ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ЗА НАЙ-ИСТИНСКАТА И БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ АТАКА
9
4
 
5
 
! Отговори
болгар преди 9 години
Това е същноста на Еврогеиска европа! Кончита Вурст , геьове който нападат бездомници , смяна на половете ваобще ЕВРОГЕЯ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ГОСПОДА ЕВРОБЪЛГАРИ
8
1
 
5
 
! Отговори
Иван Пешев преди 9 години
Ужас в Европа гейовете озверяха щом на клошари налитат
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фараж ли ви е виновен ! Все едно крадеца вика дръжте крадеца! Кой вкара в Европа в криза а за голяма част от Българите е проблем оцеляването Тогава ще гласувам за евроскептиците ако не е за АТАКА за НФСБ
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е бил в ареста по подозрение в сексуално нападение над български бездомник?????kakvo znachi - сексуално нападение"?kak tochno stava tova?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ъъъъъъ"В Европа само обратни ли са политици"Особено в Англия, известна още от хиляди години с кралете-геюве...да не говорим за дребосъка...
4
3
 
18
 
! Отговори
Свети Ястреб Велики преди 9 години
*** работи!
3
0
 
14
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 9 години
"Питър Лело, който е гей..."В Европа само обратни ли са политици, няма ли хетеросексуални из между тези, които имат претенции да ни управляват?!?!
2
0
 
4
 
! Отговори
тц,тц преди 9 години
Наистина публиката в дискусията е смятана за инфантилна за да и се поднасят подобни заглавия.Фараж е под атака защото се противопоставя на излизащата от контрол имиграция,явно целта на архитектите на Европа е да я превърнат в хомогенна маса без национално чувство.Ето нещо интересно ,standuptoracism.org.uk/
1
2
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 9 години
Ха ха ха ха ха ха!Ще им приседне на българоненавистниците.Който както иска да тълкува това оплакване за еди какво си нападение.Ха ха ха ха ха ха ха ха!