Фараж пуши много, пие много, нищо не разбира от компютри

Той обаче не е расист, споделя съпругата му
27 май 2014 22:33, Елка Василева
102
Фараж пуши много, пие много, нищо не разбира от компютри
Снимка: архив, Reuters

Лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж, която спечели изборите за Европейски парламент, произведени в четвъртък във Великобритания, беше обрисуван от съпругата си Кирстен в интервю за британския в. "Дейли телеграф".

"Той пуши прекалено много, пие много, не спи достатъчно и не разбира нищо от компютри", казва германската половинка на Фараж.

"Съпругът ми има трескав начин на живот. Не си почива много. Крепи го адреналинът. Не се храни редовно", допълва Кирстен пред британския всекидневник.

"Но когато се прибере у дома, Найджъл знае как да се отпуска. Той коси тревата, изхвърля боклука, обича да лови риба и да се разхожда", споделя още госпожа Фараж.

Още по темата

Кирстен Фараж е секретар на половинката си и твърди, че като такава му е много необходима, защото Найджъл Фараж бил тотално неспособен да се оправя с компютрите и с новите технологии.

"Телефонът му е много стар модел. От него той може само да изпраща и получава съобщения и това е всичко. Ако го накарам да прочете нещо на компютъра, той знае само как да превърта текста надолу и нагоре, както съм го научила, и това е почти всичко, което може да прави", разказва съпругата.

Кирстен е бивш брокер от лондонското Сити. Тя е родена и израснала в Германия.

Пред британския вестник тя отхвърли твърденията срещу съпруга си, че проявява расизъм.

"Не му е приятно от такива лични нападки, но на мен не ми пречат, защото знам, че той не е расист", казва госпожа Фараж.

Найджъл Фараж, който има две дъщери, които говорят английски и немски, предизвика полемика преди европейските избори, като разказа, че се е почувствал зле, когато пътувал във влака и чул, че хората около него говорят само на чужди езици. С тези коментари той си навлече много критики, че е расист.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той като цяло от нищо не разбира, а тръгнал да оправя държавата.
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И *** като *** са пропуснали да споменат.
86
0
 
2
 
! Отговори
Културен преди 9 години
До ШопДеграде с главно Д е Шопландия Шопе! Единственото ви право е да не се изказвате за другите!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ШопТой за това и *** нае :D
84
3
 
1
 
! Отговори
boiko borisov преди 9 години
faraz e al4en politik s niska gramotnost i golemi pretencii,konservatori i leibaristi niama da go dopysnat da rakovodi velikobritania!!!na tazi darzava i triabvat energi4ni xora koito da reagirat v vsiakakvi sityacii ,a faraz osven 4e e protiv emigrantite grygo s nishto ne e pokazal ka4estva za da e lider na tazi moshna darzava...............
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесно прави.Вместо да си пилее живота с простотии като вас дето по цял ден висите пред компютрите.
82
4
 
6
 
! Отговори
българин преди 9 години
Много и е даже на място човекът. Не като нашиите пишман националисти Болен Сидер и *** Каракачан, съветски ***. Човекът си гледа интереса на британците.
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бОли ме фАро дали пие или пуши този английски ***!Интересува ме само дали яде агнешко!
80
0
 
2
 
! Отговори
Tupanari Dnes bg преди 9 години
Chakaite edin mnoment ot tazi statiq mi se gubi ili po to4no vi e se opitvate da lujete! Zna4i tezi koiito sa rasisiti spored vas pu6at i piqt taka li? Sigurno ima i takiva,no te sa obiknoveni utrepki,kato onezi barabi s brisnatite glavi ili onezi lumpeni koiito izpolzvaha kato erzac-komandi minalata godina v Sofiq i sega v Ukraina! Az sum rasist,naturalen rasisit,koiito ne pu6i ne pie i ne vzima narkotici! Az vqrvam v Bog,no ne v bibleiskiq nito v nakoi ezi4eski bog! Sprete susu spekulaciite!
79
1
 
2
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Айде почнахте с плюенето от сабалян.
78
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той пуши прекалено много, пие много, не спи достатъчно и не разбира нищо от компютри", Tipichen huligan nekadaren bezdelnik na zaolata
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Демокрацията е нож с 2 остриета - държи робите в подчинение само докато се поддават на промивката на масмедиите и гласуват за статуквото. Но като излязат от контрол и вземат да мислят, започват да си дават гласовете за такива като Фараж, Льо Пен... С простите народи е лесно - казваш им да се правят на Махатма Ганди и те не гласуват, отиват да пасат/берат гъби, и остават твърдия електорат да решава. Но с по-умните нации не е така. Затова готвят света за глобален тоталитаризъм и сега "тренират" в страни като Украина модели за завземане на властта със сила.
76
2
 
4
 
! Отговори
читател преди 9 години
Навсякъде ограничени и зависими хора искат да диктуват правила и да управляват. С това е запълнено ежедневието ни. Заради такива хора работим от сутрин до вечер само за един хляб.
75
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пияндета и наркомани ще хрантутим сега в тоя европарламент
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
,,Тоя пич'' не излезе с гръм и трясък, а от доста време държеше 30% и традиционните партии, уж съперници скочиха срещу него обединени.Преди 20 дни тук още коментирахме и родните ,,обективни'' медии внушаваха, че евроскептицизмът там си отивал.Но постепенно се прокрадваха материали какво ще се случи и който не бе сляп го видя.
73
1
 
27
 
! Отговори
Т.Т.Б,Б, преди 9 години
Опа....ционистите и измекярите от Брюксел,си намериха нова играчка.Докато западната преса бълваше помия по "диктатора" Путин,тоя пич излезе с трясък на сцената на политическият живот.Фараж и Ло Пен сега ще бъдат подложени на "експертна" оценка.И нищо чудно,ако излезат данни че,са--корумпирани,че са бивши сътрудници на т.служби,че са педофили,че са антидемократи,анти семити ....и че спят с мръсни чорапи.А истината е една-европейците проглеждат-измамата на 21 век-- Е.С.повече НЕ може да се крие...
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** не разбрахте ли бе г-жо Кристен - няма как да се разведе с вас, без да се наложи да ви плаща издръжка и като така иска направо да ви депортира за Германия. Пък ако имате деца и тях, че като пуши и се налива няма пари за тях. Ха-ха-ха. Ние дълги години го търпяхме нашия Ямболски ***, ама май се оказахме по-умни от Великобританците. Ама сега като се отцепят Шотландия да ги видим какво ще стане. От Шин Фейн/ИРА само чакат удобен момент да обединят северна Ирландия с останалата част. Е на го.
71
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простотията ражда такива създания, Фрараж, Мари льо Пен и други като тях са изразители на тези чувства. Нашичкият *** е просто рубладжийска
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 16Според мен не може да се каже, че са в сърцето на ЕС, защото и те са в края, като нас, но от другата страна
69
1
 
0
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До 71 >>> Ясно е че Б.Б. не става защото е от Банкя, ние питаме в коментар 65 кой от другите генерали да изберем ? За Б.Б. е ясно казано.....