Лидерите на Европа: Това е нападение срещу демокрацията!

Зад взривовете стои ИД, отсече Хосе Гарсия-Маргальо
Обновена: 22 мар 2016 12:00 | 22 мар 2016 12:00,
158
Лидерите на Европа: Това е нападение срещу демокрацията!
Снимка: Reuters

След серията взривове в белгийската столица президентът на Франция Франсоа Оланд е събрал в Елисейския дворец министър-председателя, вътрешния министър, министъра на външните работи за оценка на ситуацията, предаде ТАСС.

Извънредното съвещание на Съвета за националност на Франция вече тече в Париж. По-рано френското вътрешно министерство съобщи, че "внимателно следи развитието на ситуацията в Брюксел".

Шведският министър-председател Стефан Левен заяви, че експлозиите в Брюксел са "нападение срещу демократична Европа, предадоха AFP и БТА.

"Това е нападение срещу демократична Европа. Ние няма да приемем това терористите да атакуват нашите отворени общества", заяви той.

На свой ред неговият датски колега Ларс Льоке Расмусен осъди взривовете като "ужасяващи нападения".

Австрийският външен министър Себастиан Курц заяви, че е шокиран от терористичните актове на летището в Брюксел и в самия град. Той поднесе съболезнованията си на роднините на загиналите в резултат на взривовете, предаде ТАСС.

Австрийското външно министерство обяви също, че за австрийските граждани на територията на Брюксел вече е открита специална гореща линия.

"Зад взривовете на летището в Брюксел стоят терористите от групировката "Ислямска държава", заяви от своя страна външният министър на Испания Хосе Мануел Гарсия-Маргальо, цитиран от ТАСС.

В интервю за радио "Кадена сер" Гарсия-Маргальо каза, че е шокиран от случващото се в Брюксел.

По-рано днес на летището в Брюксел отекнаха две експлозии. Прокуратурата съобщи за 13 убити. След това друг взрив разтърси метростанция в Брюксел. Там са убити най-малко 10 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 8 години
Стига с това лицемерие бе т. н. лидери на Европа! Никой вече не ви вярва и хората не искат да бъдат управлявани от такива мекотели!
122
0
 
5
 
! Отговори
факт преди 8 години
Европейски " лидери" усилено работят за унищожението на европейските народи.
121
0
 
0
 
! Отговори
Феликс преди 8 години
Има една поговорка: Всяко зло за добро.В дадения случай доброто е малко трудно да за осъзнаване, но според мен го има ...и който обича да мисли самостоятелно ще се сети и сам.
120
0
 
4
 
! Отговори
По сериозно де.. преди 8 години
Добре де арабски атентати един след друг срещу християните в Европа. И само това ли? Изказвания, мнения, анализи......Айде стига вече....Утре тези варвари ще гръмнат параходи, автобуси, влакове и .....само ще се изказваме.....Това си е война.Война. Как се постъпва господа ЕВРОПЕЙЦИ в такива случаи.....?
119
0
 
10
 
! Отговори
демокрация на теория преди 8 години
Като Европейския Президент лидери ли ? Като Рампой ? Или като нашия Президент ? Който не може да различи освободители от поробители . Или може би като тези които изпратиха самолети да убиват хората в Либия? Каквото посяхме ,това жънем . Това е единственото което тези продажници биха могли да измрънкат.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Лидерите на Европа: Това е нападение срещу демокрацията!" Ти да видиш! Усетиха се!
117
0
 
9
 
! Отговори
ПравославенРодолюбец преди 8 години
Жалки юдео-масонски нещастници! Бог да ви е на помощ!
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за Анкара и Истанбул нещо да бяха казали? Още *** да идват нека им.
115
0
 
8
 
! Отговори
"бежанци" преди 8 години
Нещо повече техни представители настоявали пред местния свещеник да не бият камбаните на черквата Св. Никола, защото звукът накърнявал техните религиозни чувства и отказвали предлаганата им от църковната общност храна и помощи.
114
0
 
11
 
! Отговори
"бежанци" преди 8 години
Много въпроси породи сред местната християнска общност поведението на настанените 209 бежанци от Сирия и Ирак в закритата спортна зала на градчето Елефтеруполи, близо до гр. Кавала в Гърция, пише сайтът Дейлипрес.бг. Фанатици мюсюлмани откачили иконата на Света Богородица, която от години е на една от стените в помещението, в което са приютени. Те обяснили, че образът на светата Дева ги провокирал.Нещо повече техни представители настоявали пред местния свещеник да не бият камбаните на черквата Св. Никола, защото звукът накърнявал техните религиозни чувства и отказвали предлаганата им о
113
0
 
7
 
! Отговори
Djin преди 8 години
Глупостта на лидерите в случая на ЕС, винаги струва скъпо.
112
0
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
"Лидерите на Европа" не са никакви лидери, а чантаджии. Доказаха, че живеят в измислен свят, пълен с лицемерие. Обърнаха наопаки всички понятия, например въведоха идиотското "отворени" и "затворени" граници. И в математиката, и в спорта, и в литературата, границата е нещо, отвъд което не можеш да преминеш! Не можаха да вземат едно истинско решение и затова сега те, европейските лидери са истинските виновници за тази касапница!
111
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 1300 лета хан Тервел е видял тия какво бедствие са и освен меча друго решение няма, тия ще им говорят за права, свободи и демокрация, а уж интелигентни хора. Това е резултатът. Нашите т.нар. европолитици няма да им дадат по една история на България да четат и да се учат, а ние да се гордеем, че сме научили меките китки на нещо, но нашите са си предатели!
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хитлер не само се обърна в гроба си , но и ще възкръсне скоро !!! Това което се случва е позор за всички управляващи , и зачитащи правата на една *** - която даже не искат братята им от персийския залив. И от кога терористите и убийците имат права?!
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
117, кога убиваха руски деца- в Беслан ли, а да не би в Норд ост..никога не е ОК когато убиваш някого.
108
1
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Европа ще си върне кръвожадния характер благодарение на който е богата и велика сила от 2000 години .От 20-30 години се опитваме да сме толерантни и добри, но явно не се получава.Допуснахме грешка ,но на фона на цялата Евро история бързо ще я поправим!
107
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората по Земята вярват в своите богове, в което няма нищо лошо. И всички те са добри хора. Когато обаче ги смесиш се получава се компот, като всяка общност се стреми да изплува над другата и да доминира. Но не са виновни хората, а тези дето ги смесват.
106
0
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Тва ващо не е Демокрация .Тва ващо е толерастия!!! Демокрацията се грижи гражданите да живеят в добро и справедливо общество а не пълно с *** Бунище!!!
105
0
 
9
 
! Отговори
мъка преди 8 години
алхакбарите имат оръжие колкото си искат , но ние не можем да имаме даже травматично оръжие-изискванията са като за космонавт
104
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Лидерите'' на Европа нагъзили се на САЩ доведоха войната тук.През това време Обонго усмихнат се разхожда в Куба оглеждайки нови места за доставяне на "демокрация" и после тероризъм.