84 невинни души – Шон, Броуди, Линда, Мишел...

Ваканцията на семейство започва с фламенко, а завършва със смърт
Обновена: 15 юли 2016 21:13 | 15 юли 2016 20:13,
41
84 невинни души – Шон, Броуди, Линда, Мишел...
Снимка: Reuters

27-годишен продавач на павилион за цигари и вестници на име Тимоте Фурние е загинал при вчерашното нападение в Ница, спасявайки бременна в седмия месец жена, блъскайки я настрани, точно преди камионът да я прегази, разказва негова братовчедка, цитирана от Франс прес и БТА. 

Още по темата

Баща и син от Тексас, отишли на ваканция в Европа със семейството си, са сред жертвите на смъртоносното нападение, съобщиха днес техни близки, цитирани от Асошиейтед прес. 51-годишният Шон Коупланд и 11-годишният му син Броуди са загинали вчера вечерта в нападението във френския средиземноморски град, каза техен семеен приятел.

Ваканцията на семейство Коупланд започнала с бягане пред бикове в испанския град Памплона, продължила с фламенко в Барселона и приключила трагично с честването на Деня на превземането на Бастилията в Ница. Оцелелите членове на семейството са в Ница, съкрушени са и не искат да дават изявления за медии, каза семейният им приятел.

Една от жертвите е 54-годишната швейцарка Линда Казанова Сикарди, данъчен инспектор, която била на екскурзия със съпруга си Жил, който е оцелял при атентата. 60-годишна мароканка на име Фатима Шарихи, 48-годишният Еманюел Гру, високопоставен граничен полицай на летището в Ница, 28-годишен преподавател по икономика на име Мишел Пелегрини и 20-годишна руска студентка на име Виктория Савченко също са загинали. Сред жертвите на нападението има и трима тунизийци.

Със светлините на френския трикольор днес в памет на жертвите от Ница ще бъде осветена и Айфеловата кула, предадоха световните агенции. Очаква се в памет на жертвите да бъдат осветени с цветовете на френското знаме и други прочути обекти по света.

По най-новите данни на полицията при вчерашното нападение на крайбрежния булевард "Промнад дез англе" в Ница загинаха 84 души, от които 10 деца и тинейджъри, 202 са ранени, от които 52 все още са в критично състояние. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
22
 
! Отговори
Тунисец преди 7 години
Абе Валерия, какви са тези "трима тунисци"?!?!? Все си мислех, че са ТУНИЗИЙЦИ.
8
6
 
15
 
! Отговори
Радка преди 7 години
Ако така бяхте писали за невинните души, загинали при френските бомбардировки в Либия, може би атентатът в Ница нямаше да го има.
7
2
 
31
 
! Отговори
ще разберете преди 7 години
Пишете,пишете...Вълна от възмущение във Фейсбук,оцветени сгради с цветовете на френското знаме,съболезнования от провалилите се лидери на ЕС -без изключение...Е,и?!Колко от мъртвите ще се върнат?А колко още атентати ни чакат?Това ще се повтаря докато всички не разберат колко прав е бил чичко Адолф!
6
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво оцветявате бе. Като оцветите със знамето на Франция ще спрете ли този ужас. Вместо да искате сметка от хората виновни и довели до тези ужаси, вие си играете на трикольори. Съпричастни били, щяли да победят-думи на големите началници. Много ви пука за обикновения човек. Нали не сте лично засегнати. Болката била голяма. Дрън-дрън. Когато не си засегнат пряко, каква болка. Нали близките ти са живи. Лицемери.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега е момента, ЕК да напомни че за неприемане на терорист потърсил убежище 200 000 евра глоба!
4
4
 
28
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
И 300 хиляди да загинат, толерастията няма да бъде пречупена. Така че бая има да свети фхренското знаме по разни обекти. И не само френското. Блазе им на японците и прочее от Далечния изток. Те нямат и няма да имат такива проблеми. Защото не допускат заразата сред тях си.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля преведете: " трима тунисци", Валерия моля Ви, отидете да правите компания на Борянчето с нейното туниско гражданство....
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега като ни вкарат от същите неграа и арабескии, ще се чудим какво става и у нас!
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е нищожна цена за огромната глупост на съвременните политици!