Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!

Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност
Обновена: 15 яну 2017 22:03 | 15 яну 2017 21:52, Красимир Ангелов
186
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Снимка: БТА

Директорът на ЦРУ Джон Бренън отправи на прощаване остро предупреждение към новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, който в петък встъпва в длъжност. Бренън поиска новият държавен глава „да си мери приказките“ и много да внимава с Русия, за да не навреди на националните интереси, съобщава Асошиейтед прес.

Пред телевизия "Фокс" Бренън заяви, че Тръмп изобщо няма представа каква заплаха представлява Русия за САЩ. Той каза също, че въпросите на националната сигурност, с които Тръмп ще се сблъска като президент, не касаят единствено него.

Бренън предупреди, че спонтанността не е в интерес на сигурността и че когато говори или пише в Туитър, Тръмп трябва да си дава сметка, че може да навреди на САЩ.

"Не става дума просто за г-н Тръмп, а за Съединените американски щати", подчерта Бренън.

Както е известно, изборът на Тръмп за нов директор на ЦРУ е Майк Помпейо, припомня БТА.

Миналата седмица Тръмп обвини разузнавателната общност за изтекла неоснователна информация, че руснаците са събрали за него компрометиращи данни. В Туитър той обвини разузнавателните служби в практики, напомнящи практиките в нацистка Германия.

"Това, което е възмутително, е оприличаването на разузнавателната общност на нацистка Германия", заяви Бренън. Директорът на ЦРУ каза също, че новоизбраният президент трябва да си дава сметка какво послание изпраща към света, а именно, че няма доверие в собственото си разузнаване.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
21
 
! Отговори
Тодор Живков преди 7 години
Плевнев бе наш кадър, Бойков и той, все комсомолци и партийни другаре.Що така бързо се извъртяха, социалист и капиталист не е едно и също!
78
0
 
16
 
! Отговори
Плевенлиев преди 7 години
Ще има нов директор на ЦРУ, чини ми се.
77
3
 
11
 
! Отговори
Плевню преди 7 години
си отива.Това е положението!Да ходи при О-бонго да си говорят за ценности.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Може да е вярно...Може да е вярно, ама може и да не е. Вярно е, обаче, което се съобщава от западните станции, че вече за *** ще се полагат изпити, и *** драскачи, оглупели от наркотици дистрофици и олг.офрени няма изобщо да се допускат.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не бъркамНе бъркаш, не бъркаш, умствено изостаналите не могат да бъркат - в техния възпален мозък възникват някакви налудничави реминисценции, които те си считат за правилни. Така е с всички с психични отклонения.
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 96Ох, аман от двойкари. Ни история знаят, ни география. Владяли са татарите себе си, докато руснаците не са им внесли цивилизация и не са ги приели да живеят човешки при тях. И тъй като татарите са нормални хора, с много достоинства, не отпадъци като твоя род, затова стотици години живеят заедно с руснаците и са създали общо един чудесен народ, на пук на всички, които се мъчат да ги скарат.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стига !!А, не си прав! Виновни са руснаците, много са виновни, че жертваха живота на красивите си, умни, юначни млади момчета, та не оставиха лудия, ама не чак толкова, фюрер, да изгори в пещите уродливото, непълноценно, семе като тебе. Той беше обладан от фиксидеята да създаде общество от красиви, атлетични мъже, а не ракообразни, генетично увредени от алкохолизъм и никотин на родителитте, типове от твоя маломерен калибър.
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите спряха, сосороидето изгладняха и озверяха от злоба и безсилие."На гол тумбак - чифте пищови"
71
1
 
8
 
! Отговори
Ни Пе преди 7 години
До 89 анонимен. Че САЩ са могъщи няма спор. Ама много ВЕЛИКИ каши забъркаха- тези войни в Ирак, Либия, Сирия. Тези милиони безмислени жертви, милиони бежанците, милиони погубени съдби на чия съвест (ако я има) ще тежат. Да ни пази господ от тази могъща държава.
70
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руси са смесени с татарите, защото са владяни от тях 400 гофини. Затова руския ген е 70% татарски.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, може би си прав - пращат ги срещу азиятските орди щото са вечно пияни и свадливи, искали са русите да поемат ударът от ордите на Азия?!
68
2
 
6
 
! Отговори
Не бъркам преди 7 години
Русите са прогонени от Скандинавието в безплодните степи на Азия.
67
4
 
6
 
! Отговори
Грешиш! преди 7 години
Русите и варягите са фински племена, не са чак роми - това е семето на руснаците!Да, изобщо не са славяни,а православието и езика получават от български духовници.
66
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците са скандинавски роми, прогонени заради лошия си характер. Незнайно защо доскоро се пишеха славяни...?!Сега вече пък наблягат, че са православни.Православни уббийци на сирийски деца .
65
7
 
7
 
! Отговори
Стига ! преди 7 години
Руснаците не са виновни, престанете !Те само са пияни денонощно. Целодневно, доживот.
64
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ и Русия са държави от преди около 200-250 години.Вижте колко са могъщи американците.И колко са пияни и жаллки руснаците.Няма в какво да ги сравниш изобщо. И затова руснаци бягат в САЩ,
63
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия си остава блато, както винаги!
62
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медведев бил поканен за кум, но пък ревял щото се надявал и той да е булка ... тия две кремълски жужета съвсем се излагат ... уж ръководят държава пък и двамата са хомосексуалисти...Те доскоро гаджета си бяха, но нали се разделиха уж ?!
61
0
 
6
 
! Отговори
намек преди 7 години
Не бе, Кристалната Гиоргиев щялО да се жени за плевенка Росенлиева.Ако не достигат сили, пришълците ще подпомогнат мероприятието за подобряване на генофонда
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Запад пиели по цял ден - ама пият уиски ;)А в Руската *** пият лосион, антифриз, боя за обувки и терпентинов чай ;)И класиката Бояришник и одеколон Тройной :)))Руснака не е хора бе !