Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите

Мигрантската криза щяла да бъде разрешена чрез сътрудничество
8 фев 2017 18:12,
344
Европа застарява, Могерини намери решение – мигрантите
Снимка: архив Reuters

Според върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини със застаряващото си население Европа се нуждае от мигранти и от това да разреши мигрантската криза чрез сътрудничество, а не чрез "затваряне на вратите", предаде AFP.

Още по темата

"Вярвам, че европейците трябва да разберат, че се нуждаем от мигранти за икономиката, заради застаряването на населението", заяви Могерини, цитирана от "Фокус".

"Миграцията може да бъде управлявана единствено чрез сътрудничество и партньорство", добави тя, сочейки, че преградите не може да са решение.

"Има сили по света, които искат друг начин на действие, начин основан върху изграждането на стени вместо на партньорства", посочи Могерини.

"Това не е европейският път. Европа няма да затвори вратите", смята тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
3
 
33
 
! Отговори
оф аман от глу пости преди 7 години
А кой ще бачка за да хрантути новите европейци, които са неграмотни и без професия и трудови навици?! Поканете китайците да ви обновят калпавите гени, че поне работят като пчелички и не са агресивни религиозни фанатици.
168
0
 
6
 
! Отговори
S преди 7 години
Отнася се и за ***, не само за Европа!Този, когото би посочил за своя приятел, може вече да не е той, а подменен двойник, изглежда по същия начин най-вече в лице, и който иска да убие и теб, подменяйки и теб с двойник! Замесена е някаква измислена Холивудка!
167
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВЪРХОВНА ПРОСТОТИЯПоколението застарява, ЗАЩОТО НЕ ДАВАТЕ ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ НА МЛАДИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ!Какъв шанс да им дадат повече. Германия е най-зле по отношение на раждаемостта - отрицателна, не правявт деца, а е най-богатата в ЕС. Безработица под 5%, работа за младите колкото искаш, с доходите си едно семейство може да гледа без проблем 5-6 деца, държавата дава щедри помощи за деца. Какъв повече шанс от това?
166
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лапачите в Брюксел като тая провалиха идеята за Европейския съюз. Най-великите постиженя на западната цивилизация, наука изкуство и култура векове наред идват от Европа. И се стигна до там, че ЕС не можа да изкара дори и колкото СССР и рухна, да стигне до там, че населението да намялява и да се налага да се внасят мигранти. Всички тия в Брюксел трябва да бъдат изправени пред съд и съдени за корупция, кражби и нанасяне на вреди заради некомпетентност.
165
0
 
11
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Интересно ми е оня, дето си призна че е ***, какво мисли по въпроса.*** какво мисли?Мълчат кат ади да не казвам какво...
164
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабичката да си ги гушка и да я оправят, тя и Кристалина туй търси.
163
9
 
5
 
! Отговори
S преди 7 години
Отнася се за почти цял цивилизован свят!Най-коварната им измама - подменят близките ви или вас с двойници, които ви мислят много лошото, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото са злетаци и изр0ди!
162
4
 
29
 
! Отговори
ВЪРХОВНА ПРОСТОТИЯ преди 7 години
Поколението застарява, ЗАЩОТО НЕ ДАВАТЕ ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ НА МЛАДИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ! Не може на собствените си деца Европа да иска хиляди за образование, безбожно скъпи квартири и нулев шанс за работа след завършване на висше образование, защото "нямате опит", а в същото време Мохамад който вчера е бил спасен от потъващ дюшек в океана получава безплатно жилище, банкова сметка със хиляда евро на месец, , курс за език, нова джамия и куп привилегий. На 25 съм, не мога и да си помисля да имам деца скоро.
161
3
 
27
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Тази е същия мозъчен гении като Кристалина- нали и тя смяташе, че мигрантите ще оправят проблема със застаряващото население, но на местна почва.Хвани едната- блъсни другата. Няма такива "умни" същества като тях двете.
160
4
 
20
 
! Отговори
а1 преди 7 години
Европа застарява, Могерини намери решение мигрантите--------Бе то убаво, ама от емигрант до емигрант има разлика!Едни емигранти се интегрират в обществото в което емигрират - уважавайки традициите, културата и законите на дадената държава!Други не само,че не желаят да се интегрират, но и налагат своята култура, религия, традиции и обичаи конфликтуващи с тези на държавите в които емигрират, че дори се опитват да наложат и своите първобитни закони (шириата).Кои шЪ избереш мъ Мага.рице?
159
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България има 1 млн. непотребни мигранти от Индия, които с нищо не допринасят за икономиката, а само бели правят и цоцат помощи. Каква полза от количество, като няма качество?
158
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги съм подозирал, че тази е страшна *ка!!!
157
2
 
2
 
! Отговори
S преди 7 години
Не само в България убиват учениците! Европа застарява, да.Спасилите се деца да внимават дали всъщност не живеят с подменени двойници, къде остават затворени/заключени и дали изобщо на училище е безопасно! На места учителите също са подменени със зомбита! И се заключва/затваря със съмнителен достъп, това не са никакви психиатри, а убийци! Нали си има портиери, защо да се заключва??
156
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще стане с ЕС,с неинтегрирани мюсюлмани в него,сред които има терористи и потенциални такива?Ще загине,разбира се.
155
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството че съм във филма Матрицата. Там хората ги отглеждаха за да работят Машините. Не трябва да се раждат хора за да върви икономиката, а за да сме щастливи
154
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дръжте си ги в Италия и Европа,ние тук не ги искаме.Имаме си достатръчно грижи с неграмотни и мързеливи етнически различни субекти,за да поемаме повече.Мерси,Могерини.
153
2
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
Не само в България убиват учениците! Европа застарява, да.Спасилите се деца да внимават дали тези, с които живеят не са вече подменени двойници, къде остават затворени/заключени и дали на училище изобщо е безопасно! На места учителите също са подменени със зомбита! И се заключва/затваря със съмнителен достъп, това не са никакви психиатри, а убийци, нали си има портиери, защо да се заключва??
152
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да почнат да плащат за секс с мъжете им на жените от държавния бюджет.
151
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
време е България да напусне ЕС в най кратко време , защото то и така българи не останах ме много а ще ни омешат още
150
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Исках да и кажа нещо на тази и на баба и Ангела, но се оказа, че няма да ми стигне речника с любезности, за да се изразя както искам! Затова само R.I.P.