Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
11
 
44
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
културата и напредъка на света се нарича Европа, а назадничивостта мюсюлманство.Да не допущаме емигранти в страните си и населените места, да не им даваме помощи и жилища, да ги гоним, всеки мигрант да си стои в държавата.Идват в Европа защото тук е свободата на мисълта, културата, напредъка, социалните помощи, но идват необразовани, гадни, некултурни, мързеливи, брутални, Европо, осъзнай се и се спасявай.
92
0
 
22
 
! Отговори
Додо преди 6 години
*пapaзититe
91
1
 
14
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Звездичките в долния ми пост са за ***.
90
4
 
50
 
! Отговори
Додо cont’d преди 6 години
Платформа на Матео Салвини е незабавно излизане от Еврозоната и връщане на охраната на сухоземните и водни граници на Италия, спиране с военна сила на лодките-фериботи на фондациите на Сорос, прекарващи от либийските пристанища до италианските на мюсюлмани от Азия и Африка, позиращи за бежанци ежедневно от 2015г насам, както и налагане на военно положение и масова и пълна депортация на ***, успели да проникнат на италианска територия! За ужас на Илюминатските Елити Салвини води солидно!
89
3
 
67
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Информационните агенции току-що разпространиха, че тази нощ в Италия е имало ново изнасилване от позиращ за бежанец мюсюлмански нашественик! Изнасилената е 75 годишна италианка от Пиаца Данте! Карабиниерите са я спасили от смърт по чудо и арестували извършителя - 31 годишен мюсюлманин, бежанец от Сенегал! През януари, пак там, 26 годишен нигериец- мюсюлмански нашественик, позиращ за бежанец, изнасили, закла и запали 18 годишната Памела Мастропиетро. Дано Бог даде Матео Салвини да вземе властта!
88
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има промяна в Европа тя няма да дойде от България. Ние винаги сме следвали като слепи някой друг който ни води за носа. Липсата на лидерство не се дължи че нямаме лидери, а затова че предателите у нас са голямото мнозинство.
87
3
 
63
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.==========Германия, уви, е пътник! Точката на завръщане към нормалното е подмината и шанса да се изчисти от вредителя е игнорируемо малък! Светлината в тунела е, че нормалността в Европа постепенно, па макар и бавно се завръща! След Орбан, Австрия вече има Себастиян Курц, а в Италия на 5-ти март има парламентарни избори, а там води Матео Салвини! Обещаващо!
86
2
 
76
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!==========Не, това не е страха на Орбан, а съвсем разумна и обоснована реакция на всеки нормален човек, на който му пука за Родината и рода му!
85
52
 
6
 
! Отговори
Шели преди 6 години
Виктор Орбан , отдавна Европа не е ваша хаха
84
75
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орбан като всеки християнин го е страх от наука и прогрес. Затова иска да затвори университета в Будапеща.
83
33
 
4
 
! Отговори
Шериф Ходжа преди 6 години
Развалям магии, намирам загубени животни и давам мехлем за синята пъпка.
82
66
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствените християнски изобретения са кладата за горене на учени, аутодафето и уредите на инквизицията. Не случайно вековете в които християнството е властвало в Европа се наричат тъмни. Европейското просвещение започва след досега на Европа с исляма. Неприятно, но факт.
81
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко ще го командироваме в Унгария.Той ще ви спаси от мусулманите.
80
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обране ,*** ще ни превземат.САЩ И БАБА ти МЕРКЕЛса виновни.Това е заговор,не го ли разбра.
79
49
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, наистина ли смяташ, че хлябът и медицината са дело на християните?Ако християнството лекува защо не закачите по едни свети мощи в онкологията и вместо при доктор не ходите да ви пее попа? Я се поинтересувай от къде води началото си медицината, а всички науки! Освен християните други не са изгаряли учени на клада.
78
3
 
9
 
! Отговори
ОБаба преди 6 години
преместете се в селата.
77
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че са християните че и вие мюсюлманите да ядете бял хляб! Ползвате всички придобивки на цивилизацията открити и направени от Християни! Ако не сме ние ще ди яздите магаретата и катърите и ще се лекувате при шаманите!
76
2
 
4
 
! Отговори
Третополов Жендър преди 6 години
До 83 Недей зна зна много бе *** платена. Всеки има право на мнение. Ти даже и нямаш и такова, а се обаждаш. Ай сиктир
75
37
 
6
 
! Отговори
МуслиМан преди 6 години
Аз помагам на ристиените да укрепват вярата си. Бия им шамари и им вземам ризите.
74
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси, тук във форума,събрани геополитик до геополитика, разбирач до разбирача. Падна ми ченето от толкова много акъл събран на едно място. Поклон!