На Острова: Оставка на Мей и то най-скоро

Преговорите за отсрочка на Brexit са краят на пътя й
30 мар 2019 09:49, Александър Попов
20
На Острова: Оставка на Мей и то най-скоро
Снимка: Reuters

Британската министър-председателка Тереза Мей трябва да подаде оставка веднага щом договори временно удължаване на членството на Великобритания в Европейския съюз, пише днес лондонският вестник "Телеграф", цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Депутатите отхвърлиха за трети път плана на Мей за Brexit вчера - в деня, когато Великобритания трябваше да е излязла от ЕС.

"Сега тя трябва да осъзнае - или някой да й каже, че може да преговаря с ЕС за отсрочка на Brexitт, но това е естественият край на пътя. След това тя трябва да се оттегли в името на Brexit, в името на нейната партия и на демокрацията", пише в редакционна статия "Телеграф", традиционно предпочитаният от консерваторите вестник.

В сряда Тереза Мей каза на депутатите консерватори, че ще подаде оставка, ако парламентът одобри постигнатото от нея споразумение за Brexit.

В. "Дейли мейл" нарече "предателство към Brexit" отказа на депутатите да подкрепят сделката на Мей, добавя Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: тереза мейBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онези двамата се скриха за Брекзита и млъкнаха за ползите от Брекзита. Сега ще дойдат на власт, няма да излязат от ЕС и ще продължат с лъжите за ползите от излизането от ЕС. Същите като нашите фалшиви патриоти.
16
3
 
14
 
! Отговори
Европеец преди 5 години
Не мога да ги разбера какво искат!Хем искат да излязат от ЕС,хем да си запазят всички икономически пазари,хем не искат сделката с ЕС,хем не искат и нов референдум....Ееее по-зле са и от жена в цъкъл!
15
4
 
6
 
! Отговори
дедо поп преди 5 години
тая даскалица по география дето не знае името на съседното село иска четвърти път да вкара сделката в парламента. това може да го измисли само един ***, щото пълен *** няма да го направи
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те британците от векове не знаят какво искат.Искат да имат всички предимства на ЕС но без задължения искат те да пътуват свободно в ЕС но не и граждани на ЕС при тях тоест искат да се правят на тарикати и да проповядват че тяхното си е тяхно но чуждото трябва да е общо.Да ама такива услуги не предлага никой нито САЩ нито ЕС нито Русия.Те мислеха че Тръмп тоеа им предлага под специални отношения ама той ги прекара и сега ги боли много.Сега вън от ЕС и с визи а танцуващата вещица Мей да излита.
13
2
 
10
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Британците никой не ги спира да излязат със или без сделка. Ама те самите не знаят май какво искат.
12
1
 
10
 
! Отговори
Хм! преди 5 години
Е, оти ги ручахте жабетата 2 г, ами не си излязохте още тогаз?
11
1
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
ТАКА ЧЕ СЪНУВАШ и няма да има разпад на ЕС.Казвал съм го не един и два пъти. Единството и цялостта на ЕС не зависи, нито от GB, нито от Италия дори Испания, а от Франция и Германия. Една от тях ако напусне ЕС тогава той би се разпаднал. Но като се има в предвид обвързаността на тези две държави и скорошните им споразумения за тяхното ЗАСИЛВАНЕ това едва ли би станало в близките сто години.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същото беше и с Камерън. Всеки който им върши най-неблагодарната работа, най го отнася. Въпросът е, че нейната оставка не решава нищо.Е те са си купували депутатски места преди 300 години. Т.е. ние сме поне толкова по-назад, а липсата на крадене от колонии е прехвърлено във вътрешно ограбване. Това се наблюдава в почти всяка страна.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два пъти ще се прекарат англичаните. Ако излезат от ЕС и после да влезат ще плащат на ЕС.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срока изтече, удължението също изтича скоро. Да ги гоним вече а?
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да се правят на националисти англичани и французи. ЕС и Германия е фактора . Това е МОТОРА НА ЕВРОПА. И НИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ КЪСМЕТА , ЧЕ СМЕ В ЕС , НАТО И В ЧАКАЛНАТА ЗА ???????- то.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мача е с продължение. Но резултата е ясен. ЕС Е ФАКТОРА на острова ще настъпва ??????- то.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До4. Като ти чета коментара. Малко знаеш за ЕС и Германия. Както не се сещаш , че на острова освен англичани живееят и други от от ЕС и обратното много от острова са в ЕС. ТАКА ЧЕ СЪНУВАШ и няма да има разпад на ЕС.
4
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЯКОЙ ТУК ИЗОБЩО ВЯРВА ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ЩЕ НАПУСНАТ НА 12 АПРИЛ :DАЗ НЕ ВЯРВАМ!
3
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сoросите от Телеграф искат да изритат Мей и да провалят Брекзита некъв журналист написал и Мей ще се забърза да подаде оставка ха ха ха. Гладна кокошка просо сънува Мей бие глобалистите в соствената им дяволска игра. Мей ще излезе от ЕС без сделкар а другите ще излязат от ЕС със сделка да слугуват на Германия особено ако ги управляват тикви.
2
4
 
23
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
В Лондон е хаос без край!Хората масово протестират против излизането на GB от ЕС.Как бяха толкова наивни да си развалят рахатлъка?
1
20
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
ЕС е като мафията. От него се излиза само с краката напред. С всякакви процедурни номера и хватки, бавене и протакане, ще гледат да оставят Великобритания в ЕС.