29 германски полицаи уволнени, споделяли снимки на Хитлер

Служители на реда са разпространявали дясноекстремистка пропаганда
18 сеп 2020 07:52, Ния Христова
93
29 германски полицаи уволнени, споделяли снимки на Хитлер
Снимка: БГНЕС
29 германски полицаи са отстранени от длъжност, а 34 полицейски управления и частни домове са претърсени в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Причината за това са групи за чат, в които служители на реда са разпространявали дясноекстремистка пропаганда, съобщават местните медии, цитирани от "Монитор".
 
Херберт Ройл, вътрешен министър в местното правителство, уточни, че става въпрос за повече от сто изображения, това включва снимки на Адолф Хитлер, пречупени кръстове, военни знамена, както и колаж на бежанец в газова камера на концентрационен лагер.
 
Обиските са направени в градовете Дуисбург, Есен, Мьорс, Мюлхайм и Оберхаузен. Според Ройл една от групите съществува още от 2012 година, а друга от 2015 година.
 
Единадесет полицейски служители са разследвани за насаждане на омраза. Срещу отстранените 29 полицаи са започнали дисциплинарни производства.
 
Министърът определи случилото се като "позор за полицията на Северен Рейн-Вестфалия". От кабинета на федералния вътрешен министър Хорст Зеехофер заявиха, че разкритията са като "шамар в лицето" за всички полицаи, които са лоялни към демократичния ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
А турция е измислела латинската азбука ТURKILIZA, и цяла Европа на нея пиши, че даже и Мексико!
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do 70По консервативни данни - около 4%. Само турците официално са 2,5%.Лъжеш демек. И вероятно съзнателно.
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Яжте ми бананата/76А немците сами си докараха арабите и турците... съпротивата срещу собствената глупост е обречена на провал. Затова и меркел им помага да закрият смотания немски ген.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е ходил в изброените градове ще разбере защо... инак много добре звучи "демократичния ред", особено от устата на немски свързан с полицията политик... особено като си припомним немската реакция след фрауенкирхе и кьолн.
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много Българи мислят че германците много обичат Българския народ пълни фантазий и Африканците повече уважават отколкото наs.
74
0
 
7
 
! Отговори
БомбардировачътДобри преди 3 години
За уволнение е Меркел, дето им ги натресе всичките миризливи ***. Въпрос на време е да се появи някой като Хитлер.
73
1
 
12
 
! Отговори
ъ преди 3 години
Време е хюрера да дойде пак !!!
72
1
 
11
 
! Отговори
Яжте ми бананата преди 3 години
Нойкьолн в Берлин е турскоарабски.И не само там, Германия е пълна с турскоарабскоцигански гета в Хамбург, Дуисбург, Кьолн, Дюселдорф, да не изброявам всички.Нормално е да има съпротива.Няма нищо по-естествено от това.арабите и турците докараха тази съпротива, не марсианците.
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв реактор ще заработи рано или късно много по-добър вариант от немските глуписти с перките и ветропарковете
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти нямаш идея за какво говориш Мг-15 е от 32-ра първата световна свършва 1918-та всички немски проекти лежат върху Броунинг 1919.
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"във фрнция пуснаха експерименталният реактор."Вес още няма реактор който да създава повече енергия отколкото харчи така че няма никакво развитие. Само прахосване на средства.
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПич нямаш си идея какво говориш.MG-42 е направена на базата на MG-34 което е направено на базата на MG-15 която е от първата световна война. MG-42 и каратечницата на браунинг нямат нищо общо.
67
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мг-42 е прекопирана от Броунинг м1919.Термоядреният синтез си се развива дори сега във фрнция пуснаха експерименталният реактор.
66
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига глупости в Германия даже няма и толкова ислямисти.Общо с турците които са най-многобройни са около 2-3 % от населението на Германия.Прпсто немците са си нацисти и белите като цяло щото сред нацистите има и поляци руснаци и тн.Затов в Америка има все повече групи срещу белият супермасизъм.
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Термоядреният синтез няма немец с принос по това направление"То няма и не-немец с постижение по това направление. Това направление е задънена улица и не се развива.
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Мг42 е крадена от Броунинг."хахахахахах. вица на деня.
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
шорошките копои са натопили полицаите, най-вероятно за разчистване на сметки.А дори да е вярно, не виждам с какво полицаите са по-лоши от ислямските проповедници по улиците, продавачите на наркотици, камикадзета с аетомобили, ислямски убийци с ножове, изнасилвачи, арабски банди и кланове, турски сводници, близкоизточния трафиканти на мигранти и всякаква ислямска измeт.
62
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
90% от немските чертежи са били псевдонаучни и безполезни.В реактивните двигатели англичаните са били по-напред.Имат някой безнадеждни разработки за вундервяфени но почти всичко крадено от други.Картечнитата М60 е повлияна от немската Мг42 само че немците умело не споменават че Мг42 е крадена от Броунинг.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 64Хайде да не издребняваме, защото така не ставаме по-различни от нацистите.В Германия е имало много учени и това е факт който никъде не се отрича.След края на войната победителите буквално разграбват от Германия всичко - и учени, и технологии, чертежи, образци на техника, цели заводи.И това го правят както американците, така и руснаците.Разликата е, че докато американците правят от германците американски граждани, то руснаците ги вкарват в концлагери и затворени градове.
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво фон Браун и Курц някой си двама.Едва ли в Наса са работили само двама.Немската пропаганда раздухва за някакви свръхумни немци.Нека да видим.Хигс БОЗОНА няма немец в теорията и откриването му има 10 нерешени задачи на Хилядолетието нито един немец не е решил нито една ДНК структурата нито един немец не я е разгадал.Термоядреният синтез няма немец с принос по това направление и тн.имат тук там някой учен или инженер и нищо повече.