Трудният път до сърцето на принцеса: Виктория и съпругът й Даниел

Как крал Густав дава любимата си дъщеря на треньор
27 сеп 2020 17:00, Петя Славова
3
Трудният път до сърцето на принцеса: Виктория и съпругът й Даниел
Снимка: БГНЕС

Свикнали сме да четем за обикновени момичета без синя кръв, които се превръщат в принцеси и кралици като в приказките. Свикнали сме да ги наричаме "съвременни Пепеляшки". Но един фитнес инструктор обръща обичайната нагласа за Пепеляшка и успява да завладее сърцето на истинска принцеса, при това престолонаследница и бъдеща кралица.

Съпругът на шведската престолонаследница Виктория трудно е спечелил сърцето й, тъй като семейството не е приело романа им, съобщава БГНЕС, позовавайки се на "Мари Клер".

Принц Даниел навърши 47 години в един от най-хубавите моменти в живота си. Здравословните проблеми, белязани от хронично бъбречно заболяване приключиха, след операция за бъбречна трансплантация, за която баща му бе донор. Животът му никак не е лесен, но той прави всичко възможно, за да се ожени за Виктория, най-голямата дъщеря на крал Карл Густав Шведски. История, за която мнозина не знаят и най-накрая приключва щастливо.

Оказва се, че Даниел Уестлинг е бил личен треньор на сестрата на принцеса Магдалена и въпреки че в началото на ухажването кралското семейство не го е приело, в крайна сметка са му дали шанс. Всичко започва през 2001 г., когато Виктория и Даниел се срещат в една от спортните зали, където той работи, докато не стане негов съюзник, що се отнася до обучението и даването на насоки на принцесата. През 2002 г. те решават да направят крачка напред, за да затвърдят любовта си, но родителите на Виктория не приемат връзката.

Седем години по-късно се случва онова, което изглежда невъзможно и крал Карл Густав му разрешава да се ожени за любимата му дъщеря. Одобрение, в което се намесва и шведското правителство. На 24 февруари 2009 г. Кралският двор съобщава, че Виктория и Даниел ще се венчаят в катедралата "Свети Никола" в Стокхолм.

От този момент нататък новият принц приема фамилията Бернадот на шведската кралска династия. И те вече десет години споделят живота си с уважението и възхищението, което изпитват един към друг. До такава степен, че щастливият брак има две деца, принцовете Естел и Оскар

Времената се променят и кралските особи също. Испанският крал Фелипе VI също се ожени за Летисия Ортис, която е журналист и телевизионен говорител. За пореден път европейските кралски особи оставят традициите зад гърба си и имат възможността да се оженят за любовта на живота си, точно както са успели кралете на Испания или в този случай Виктория и Даниел от Швеция.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Handel преди 2 месеца
Не е за пръв път прунцеси да се женят за подобни личности (справка - принцесата на Монако), а някои ако са женени си ги хващат само за любовници като например Диана и инструкторът и по езда.
2
0
 
2
 
! Отговори
хихи преди 2 месеца
Доста смелост трябва за да се ожениш за тази точно"принцеса"
1
0
 
10
 
! Отговори
факт преди 2 месеца
Аз също бих си сменил фамилията , ако ме вземе някоя красива млада принцеса. Още нямам 47 години , а само на 45 и 3 месеца.