Предател, лъжец, изчезвай... Шолц бе освиркван по време на реч

Това се е случило в град Нойрупин
18 авг 2022 23:15, Нели Христова
107
Предател, лъжец, изчезвай... Шолц бе освиркван по време на реч
Снимка: БГНЕС

Германският канцлер Олаф Шолц беше посрещнат бурно при посещението си в източния германски град Нойрупин. Канцлерът обеща нови мерки за справяне с кризата с разходите за живот, но беше освиркан от протестиращите, съобщиха германските медии.

Както крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" (AfD), така и социалистическата партия "Левите" призоваха за демонстрации във връзка с нарастващите разходи за живот на фона на спираловидната инфлация.

Шолц говореше в оградена зона на градския площад заедно с член на парламента от собствените си социалдемократи. Гостите, някои от които бяха поканени да зададат въпроси на канцлера, бяха проверени преди влизането им. Сред тях бяха представители на местните комунални служби, Червения кръст, жилищна асоциация и музей.

Около 300 души се бяха събрали извън оградата след призивите на опозиционните партии AfD и Лявата партия - и двете се радват на най-високата си подкрепа в Източна Германия - да демонстрират.

Някои от тях размахваха плакати, призоваващи канцлера да подаде оставка, на фона на освирквания и скандирания "предател на народа", "лъжец" и "изчезвай".

Според местния вестник Märkische Oderzeitung аплодисментите на публиката за канцлера са били заглушени от освирквания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
22
 
5
 
! Отговори
Dancho преди 1 година
Kancler Sholz e mrazen samo ot evreite!?....
47
8
 
54
 
! Отговори
скорпи преди 1 година
Тук е така при Кирчо и кокорчо!Лъжците вън!
46
4
 
58
 
! Отговори
От Берлин преди 1 година
Само как манипулират, що за хора го освиркаха...!Засрамете се! Този пед...с и отявлен лъжец, е навързан с масоните, и не служи на народа си , а своите господари...Нищо чудно, банкера на когото той (като финансов министър на Хамбург)опрости над 30 милиона евро данъци да е също масон... Идва Ново Робство -дигитално! Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата
45
12
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофобииииииииии, хайде да си наложим едни големи санкции, за да е на Русия много, много зле а ние да сме щастливи като иди0ти!
44
1
 
70
 
! Отговори
От главата си пати преди 1 година
Щом политиката е за сметка на икономиката - каква политика е това?
43
6
 
69
 
! Отговори
Генерал Майтапчийски преди 1 година
Сега е лято и са 300, но зимата ще са 300 000.
42
26
 
6
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
немски гей-готов руски агент
41
67
 
18
 
! Отговори
русите са украинци преди 1 година
Руснаците са измислена нация! Не съществува славянско племе с наименование "руснаци" Думата "руси" (ruotsi = гребци) има скандинавски произход, с нея финландците наричат шведите. "Рус" (Ruotsi) означава Швеция. Московията няма нищо общо с Киевска Рус основана 882 г. от варяга Олег (Хелгу) роднина на Рюрик вожд на викингското племе "руси" поканен 862 г. от новгородчани. Когато викингска Киевска Рус е била велика държава, московията е била само една сел _ ка коч _ на!
40
9
 
74
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Шолц има същите проблеми както нашите политици. Кълнат се в Народното събрание (в Германия в Бундестага) да служат на интересите на своя народ, а след това започват да служат на чужди интереси. Това, което Шулц трябва да направи, за да защити интересите на избирателите си, е да пусне Северен поток 2. Засега не смее - ще се разсърдят от Вашингтон.
39
89
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освиркан от бесни русофили.
38
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ехааа,тия 300 човека вдигат шум като на футболен мач на пълен стадион... или не са били 300?
37
63
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тия м.а.л.о.умни драсканаци, другаре... Само емоции и нищо повече... Ще ви съсипе тоя Путин... хахахахаххахаххахахаххаххах
36
107
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лека нощ на всички нормални хора! А на русофилите пожелавам никога да не се събуждат повече ... Мерси, мерси ... да ти се връща ... :)
35
104
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълският нацист и фюрер Путин се оказа за щастие слаб стратег като колегата си Хитлер! А, бе Провидението си знае работата! Както е казал народа: "на бодлива крава - Господ рога не дава" а на кремълската крава дори косата и е избягала, хихихи, пак както казва народът: "на празен хамбар - покрив не му трябва" Много го споменавам този Путин тази нощ, сигурно не може да спи щот го сърби...Зеленски ще му го...хихихи
34
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, кофти му е, но това е положението. а и по-кофти ще става.
33
80
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите нещо са много изнервени, сън не ги хваща, хихихи, друг път по това време спяха!
32
83
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Центърът на света се измести. Вече е в Азия. След самоубийствената агресия срещу Украйна русия мина в третия свят или на Онзи Свят трудно е да се каже, хихихи
31
77
 
16
 
! Отговори
Двуполюсен 2 преди 1 година
Светът не става многополюсен, а двуполюсен. И в тези два полюса Китай не влиза. Китай ще е васална територия на ЕС и САЩ. Източник на евтина работна ръка за американската и европейската индустрии! Една работилница за стоки-менте регистрирана като държава.
30
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще призная русия за велика сила -------- ?????????????????? А ако не признаеш какво ще стане ??? хахахаххахаххаххахахаххах
29
46
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То китайски стоки няма! Всичко произведено в Китай е по западен лиценз!