От Полша: Германия иска да вкара свое правителство в страната

Коментар на Збигнев Жобро
4 сеп 2022 18:09, Росен Стойчев
36
От Полша: Германия иска да вкара свое правителство в страната
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия опитва да разположи правителство под свой контрол в Полша. Това обяви полският министър на правосъдието Збигнев Жобро, съобщи RMF FM 24.

Планът за устойчивост на страната продължава да не е одобряван.

Още по темата
Това се дължи основно на правни реформи, които са несъвместими с европейските правила.

"Там говорят за правосъдие, но всъщност прикриват собствените си планове за страната. Германия се опитва да наложи правителство, което да приеме нейната водеща роля в групата", обяви Жобро.

Получаването на европейска подкрепа е много важна за предстоящите избори в Полша. Смята се, че това може да доведе до обрат и ново правителство.

Жобро смята, че това е видимо за гражданите на страната. За това и не мисли за подобен вариант.

Настоява, че ще продължи да води диалог по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Русия, плаща добре на предатели те! Имаме си пример- Копейкин !
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега американско сега германско правителство. А като взимат пари от Европа им е добре.
23
7
 
1
 
! Отговори
хаха преди 1 година
голям го вадеха поляците, а какво се оказа? Чакат евро пари ама си правят каквото искат, не спазват правилата. Същото е и с унгарските кранти. Как циврят за пари, като котка са
22
2
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
В България това отдавна стана като немците вкараха Тиквата и гроб да ни управляват
21
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
пълни глупости,ПОЛША отдавна е колония на краварите и там я разкъсват едни харвардци
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То Хитлер е бил комунист човек на Сталин като и двамата хвърлили по око на Полша,и имали по зъб на нея да си я разделят,и даже се сбили заради нея от което пък пострадала Украйна,която пък искала да е свободна,че сега я набеждават за виновна от една комунистическа страна както Полша я набеждават от другата социалдемократическа страна.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да разбера тези русофоби и русофили . Тук се гледа интереси енергийни икономически и т.н. Хора мислете с главите си. На пенсионера Байдън ли ще разчитате да ви грее парното тази зима. Стига с тези политически простотии. За да угодиме на един изкофелник и секта от *** дай да загиване от студ и от глад.
18
0
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Е айде сега, няма да е за пръв път
17
1
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Чрез Полша, Путин ще докаже, че да бъдеш краен и заслепен русофоб ще трябва да заплатиш огромна и облезнена цена.
16
4
 
11
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама пляците могат само да се молят в Германия да не дойдат на власт десните и крайните такива - теа могат да свият такъв елегантен "териториален" номер на Полша, че тогава тоа на снимката ще почне да гледа още по-тъпо. И тогава, естествено, пак руснаците ще са им виновни... :)
15
7
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Лошо няма. Ако 95% от поляците гласуват, също както матрялът у нас, за ЕС....
14
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поляците, обективно погледнато, работят за руската кауза, колкото и да е парадоксално! Когато Никсън се среща с Дън и отваря Китай за света Дън му казва- Обичам десните, те са истински и ги разбирам, харесвам републиканците! Така и поляците по- скоро харесват руския путинизъм като метод и стил!
13
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че Хитлеристка Германия си е със стари амбиции да управлява Света, каквито амбиции имаше и Хитлерофашизмът! Не е ли неудобно на Шолц, Полша даде 8 милио а жертви, заради германския хитлерофашизъм! И сега пак иска да я яхне
12
4
 
27
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Никой не харесва полските мишки. Тези винаги са били първи васали на САЩ и са готови да влезнат пак ако трябва във война с Германия, за да угодят на наглосаксонците (Англия и САЩ). Истината е, че в момента за силна Европа е необходимо обединение между Германия като технологии и Русия като ресурси. Това винаги е било нещото, което САЩ са се опитвали да избегнат, като са ползвали всякакви средства.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия? Че то тяхното правилтество е пълен смях, събрани от кол и въже некадърници, не могат собствената си държава да оправят. Малко сте късогледи, поляците. Отдавна сте партенка на Америка, та по-скоро те гледат да слжат някои по-услужливи.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия не може да вкара правителство в Полша, защото тя самата е васал на САЩ! САЩ диктуват в ЕС, а не Германия! Германия просто има(ше) силна икономика и индустрия!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на снимката от къде го изкараха ха ха
8
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
някои създава подмолно конфликти украина таиван полша иска репарации отгермания заради 2 св воина сега пък за правосъдие ще се джавкат турция игърция също българия и македония сега пък искат ток косово и сърбия заавтом табели ще става пак нещо
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо германците влизат в Полша, накрая руснаците в Берлин. Този филм го гледахме по черно-бялата телевизия. Явно е време да се заснеме пак, цифрово и цветно.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия и Полша се карат щото полските политици не искат да се навеждат на запада като наще евроатлантически партии . Да не забравяме че Германия обеща на Полша че ако си даде танковете на Украина тя ще и даде в замяна леопарди . Германците не само че излъгаха поляците ами и те самите сега се въоражават . Поляците питат - Срещу кого се въоръжавате ? Вие нямате обща граница с Русия ???