Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа

Ще помогнем на нашите братя, шегува се президентът на Беларус
15 сеп 2022 07:33, Нели Христова
144
Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа
Снимка: БГНЕС

Беларуският президент цепи дърва и се подигра на Европа за настъпващата студена зима. Първи канал на официалната държавна телевизия в Беларус пусна видеото.

Лукашенко, който е приятел и съюзник на Русия, цепи дървата със свой приятел "за Европа, за да й помогна да не замръзне до смърт тази зима". „Няма да ги оставим да умрат от студ в Европа. Ще помогнем на нашите братя. Може би те ще ни помогнат един ден“, са репликите на държавният глава, докато размахва брадва и разцепва голям дънер.

"Елхи или брези, важното е да топлят. И главното е, че в Полша Дуда и Моравецки не трябва да замръзват. Те са наши съседи“, продължава Лукашенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Ssss преди 1 година
До ЗозоДоказателства в цифри и по години?
102
3
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тоя защо цепи със западна брадва тип клин - Topmaster? :))))))))))))))))))))))))))
101
5
 
2
 
! Отговори
Миро преди 1 година
Вместо да цепи дърва за нас, защо не се одупи Путин да му го нацепи, ние дърва си имаме, благодарим другарю пи..школапов
100
3
 
1
 
! Отговори
Карл Бенц преди 1 година
Стоварили са дървата в някакъв парк специално за снимките и обяснява...
99
4
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Абе защо България има по-голям БВП от руската дупка Беларус? :)))))))))))))))))))
98
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЕЛАРУС МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 2022Г -129 ЕВРО- НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА ПОМИСЛИ ЗА НАРОДА НА БЕЛАРУС ВМЕСТО ДА СЕ ГАВРИ С ЕВРОПА...
97
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 108 какво е девиза на Европа? Вас ви мразим и заради това ви налагаме над 11000 санкции , но ако може да купуваме газ по-евтино. По-голямо дебелоочие и наглост надали съществува .
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Динев - всеки който уважава своето тяло не би сложил тоя *** Макдоналдс в устата си. Това ,че Макдоналдс според твоите писания е много специален продукт който си заслужава пътуване доказва колко си малoyмeн и подвластен на пропаганда.
95
2
 
2
 
! Отговори
До 106 преди 1 година
Боби това ти л исе бря!? Нещо си се покрил в последно време и не мога да тъ позная, но така както ми копираш коментара и май май ...! Та Новрегия продава и газ и петрол на русия! Можеш да го видиш и намериш в интернет! Няма да съ моря да ти обяснявам къде и как ти дори когато ти обяснят пак не го разбираш! Та Кажи нещо за разпада! И за това как европа ще умре без руския газ! :) там не, че те бива толкова, ама си по-добър! :)))))))))
94
1
 
2
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Брей въшлюто извади късмет че не ми сложиха санкци като руските и сега мислите ходят в Минск да ядът Макдоналд и кока кола да отпиват,иначе плачете че и на тях ще намалят турестическите визи,Лукашенко и той споделя руският девиз,вас мразим но парите ви ,колите си и курортите в обичаме,също като нашите празноглави русофили ,за копейкин държат но иначе стоят по Западна европа
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 106 "А така доколкото знам Норвегия продава газ и петрол на русия!"- най-големият производител и износител на газ купува от Норвегия. Направо ме уби, то ако беше така нямаше да я има тая дандания за газ в ЕС.Истина е ,че Саудитска Арабия купува руски нефт за вътрешния пазар и продава собственият си нефт на по-висока цена на европейците.
92
4
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
Мдаа! Рашистан го закирши! яко ги ступват на фронта! А историята показва, че СССР се разпадна точно след като русинаците загубиха войната в Авганистан и се оттеглиха от там! Сега се вижда, че русия налага на подчинените си да почнат една нелепа война в медиите! Еми не се получава! Доколкото е извеснто полша си построи вече един газапровод с Норвегия И строи втори! А така доколкото знам Норвегия продава газ и петрол на русия! Та да видим кой първи ше се дръпне путин от украйна или европа!!!
91
3
 
5
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
Боби. Прибирай се обратно в клиниката. Хиляда пъти съм ти казал, че си жалък и смешен с твоето неистово желание да отговаряш на всеки, но с твои си подбрани едностранчиви и тенденциозни аргументи. Въобще не ни интересува какво мислиш по това или онова. Знаем те отдавна и мога да ти го кажа преди да си го написал.
90
1
 
1
 
! Отговори
Брадвата преди 1 година
..цепим си дърва, цепим си дърва.. он сЪ бе вцръвил кът ЛИМОН
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"До Анонимен Не го правя защото Любимите..." нали беше ИТ? Можеш да работиш за беларуска, чеченска или киргистанска фирма. Защо не го правиш?
88
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 27 Хичо. Всички бежанци се запътват към Германия, заради социалната им система. И ние взимаме пример от тях. Украинските бежанци на хотел ,а местните хора да се оправят сами. Последен пример е наводнението от преди няколко дни.
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боби, гледай си ИТ то и не философствай за офшорни зони, криене, пране на пари и финанси. Не ги разбираш нещата.
86
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин замине ли си, тоя мустак ще увисне на въжето, няколко дена по-късно.
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"до такива нива на ТЕРОР че ЛНР и ДНР в момента ако кажеш нещо за украинската власт търсят нещо с което да те ударят по главата" Горе -долу е така. Сега като си възвръщат украинците териториите наистина ги удрят по главите с букети и прегръдки. Че рашките оставиха само разрушения и престъпност
84
2
 
3
 
! Отговори
ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ преди 1 година
СЛАВА НА ТАВАРИШЧ ЛУКАШЕНКО...МАКАР ДА Е КОМУНИСТ--ТОЙ Е И МУЛТИ-МИЛЛИОНЕР, ЕДНОВРЕМЕННО !!!...А МОЯТ ЛИДЕР ПУТИН Е --- МИЛЛИАРДЕР, И ТО МУЛТИ . И НЕ ВЪВ ГОРСКАТА ШУМА = РУБЛИ, АВЪВ ВРАЖЕСКА ВАЛЛУТА = Ю ЕС ДОЛЛАРОС, ЕВРОС, ПАУНДОВЕ, ШВЕЙЦ.ФРАНКОВЕ .