Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа

Ще помогнем на нашите братя, шегува се президентът на Беларус
15 сеп 2022 07:33, Нели Христова
144
Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа
Снимка: БГНЕС

Беларуският президент цепи дърва и се подигра на Европа за настъпващата студена зима. Първи канал на официалната държавна телевизия в Беларус пусна видеото.

Лукашенко, който е приятел и съюзник на Русия, цепи дървата със свой приятел "за Европа, за да й помогна да не замръзне до смърт тази зима". „Няма да ги оставим да умрат от студ в Европа. Ще помогнем на нашите братя. Може би те ще ни помогнат един ден“, са репликите на държавният глава, докато размахва брадва и разцепва голям дънер.

"Елхи или брези, важното е да топлят. И главното е, че в Полша Дуда и Моравецки не трябва да замръзват. Те са наши съседи“, продължава Лукашенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
29
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога некой европейски политик успее да сцепи поне един пън с един замах и покаже, че е научен на физически труд и да го демонстрира, тогава може и да им признаем, че стават за нещо. Батката го обичат в Беларус, понеже е наистина голям политик, който мисли за народа си, а и е атрактивен, но не по клоунски.
2
18
 
33
 
! Отговори
Супер Селтак преди 1 година
Не ги цепи добре, тия дебели дънери къде ще ги гори, няма да влязат дори в големи котели. И тоя дебелашки хумор не мое да разсмее дори мен.
1
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да прави един диктатор. Нека цепи дърва народа му е беден и то много ще им трябва и дърва.