Писмо на руски до ЕК: Масирани терористични удари в ЕС

Предстоели атентати заради политиката спрямо Украйна
8 мар 2023 13:45, Елка Василева
101
Писмо на руски до ЕК: Масирани терористични удари в ЕС
Снимка: архив, БГНЕС

Европейската комисия е получила писмо на руски език със заплахи, че в ЕС предстоят атентати заради европейската политика за Украйна. Това съобщиха медии в Белгия, предаде кореспондентът на БТА Николай Желязков.

Още по темата
По-рано днес медиите в страната разпространиха предупреждение за подготвян атентат в метрото в Брюксел.

Според цитата в медиите в писмото до ЕК се заявява, че заради "агресивната европейска политика" предстоят "масирани терористични удари" в ЕС.

Отправени са били заплахи срещу общността ЛГБТ+ "и други малцинства", както и срещу държавни и правителствени ръководители от ЕС.

Писмото е било получено на 3 март, а днес комисията е предупредила белгийската полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
6
 
11
 
! Отговори
хранещ украйнци преди 1 година
Рани украйнец, за да ти организира и извърши атентат и да убие семейството ти!
71
4
 
11
 
! Отговори
според мен преди 1 година
Куче което лае, не хапе! Плитка украйнска провокация, която цели да стресне европейците!
70
6
 
15
 
! Отговори
моето мнение преди 1 година
Нужна е провокация която да оправдае нахлуването на НАТО в руските земи! Един терористичен акт е достатъчно! Така, че хора, българи стойте далече от украйнците! Това не са украйнци, а фашисти с украйнски паспорти! Те не ценят човешкия живот! Ако бяха истински украйнци, то те щяха да са на фронта и да защитават родината си!
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей как са ги изредили - руски език, лош чуек къл ЛГБТ-тата, лош чуек към украйна, терористични актове. Всичко си е както си требе. Сега требе да ви налегне неописуем страх според идеята.
68
8
 
9
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА преди 1 година
В големите градове на ЕС и САЩ и Канада има оставени съветски неутронни бомби който в даден момент могат да се активират от системата Периметър! Те са с големината на дипломатическо куфарче и по своята същност са генератори на гама лъчи! Убива само живите организми! Инфраструкурата остава незасегната!
67
9
 
8
 
! Отговори
запознат преди 1 година
До КУРтев: Руснаците няма да се занимават с разни заплашителни писма! Европейците ще го разберат като се побъркат датчиците отчитащи повишените нива на радиация!
66
7
 
7
 
! Отговори
КУРтев преди 1 година
Молете се на бога руснаците да не ви подпукат, че много лошо ще стане за вас!
65
2
 
5
 
! Отговори
запознат преди 1 година
Работа на ЦРУ! Това вече сме го гледали на 11.09 в САЩ когато агента на ЦРУ Асама бен Ладен взриви двете кули в Ню Йорк! Спада популярността за украйна и трябва да се засили накак си!
64
0
 
5
 
! Отговори
Перчо преди 1 година
Ще трябва много тоалетна хартия.
63
0
 
3
 
! Отговори
от 63 до 62 преди 1 година
Всъщност май пишеш на другия коментиращ. Както и да е. Трият коментари и номерата им се променят ии... :) ... обърква се комуникацията, но какво да правиш... Когато има свобода на словото не може да се пише всичко хахаха Нали така господа цензуриращи? ... :) ...
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ми с писане ли стават тия неща ми не стават,а ти си пиши голям праз ." - И какво точно искаш да ми кажеш с написаното от теб? Аз просто намеквам с коментара си (60), че "крадецът вика дръжте крадеца", но този път предварително, преди да са "откраднали". А ти ми пишеш - "пиши си, голям праз". Не мога да разбера логиката ти, ноо... :) ... А между другото спряхте ли бустерите? Време е за бустер. Моля ваксърите да не забравят за дозата си хахаха
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 60 Ми с писане ли стават тия неща ми не стават,а ти си пиши голям праз .
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Добре, че не са били на български.... тя про'с'тотията ходи по европеидите!" - Не вярвам да правят разлика между български и руски. Нищо чудно да са написани на български от съответните служби, които ще се погрижат атентатите да станат реалност (не визирам руските), но да казват на обществото,че са на руски. Все пак Русия трябва да е виновна за планираното мероприятие, а и обществото няма да се интересува от бележките. Ще се интересува от това, какво казва св.Телевизор - Богът на истината! хаха
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 59 Ми на никой не му трябва мизерния Киев, защото никой не иска да окупира Украйна,а само Донбас е целта.
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези неща пак ли ще се организират от същите, които го направиха на 11.09.2000г. или...? ... :) ... Защо ли задавам риторични въпроси? хахаха И естествено рибите ще клъвнат. Щом има риби, ще има и рибари. Честито и на рибите, и на рибарите... :)
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПолковникГубят ли я? Аз мислех, че Киев е столица на Украйна, а не Бахмут. Това ли им беше целта на Руснаците? Да превземат един квартал на Бахмут? Целта е постигната.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че не са били на български.... тя про'с'тотията ходи по европеидите!
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Евро ценности е колко по оправдан момент от тоя.Те и преди си имаха техника някаква в Полша.
54
3
 
8
 
! Отговори
Евро ценности преди 1 година
Нова фаза във войната. Поредната либерална извратенящина, която ще се осъществи. Ще настроят допълнително западното общество като си взривят метрото или други места. Този филм сме го гледали, но явно има *** с къса памет. Американската военна техника пристигна в Полша и само чака удобен(оправдан) момент да настъпи в Украйна и да влезе в Русия. Вече няма джихадисти(случайно или не!)
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 52 ми за сега не се получава може би някой трябва да си гледа работа на неговия континент, те не могат ,щото са остров и никой не ги харесва от съседите освен един.Там вече се пробваха преди години и не се получи.