Дарина Павлова благодарна, че Берлускони е бил част от живота ѝ

Той си отиде на 86-годишна възраст след дълга битка с хронична левкемия
12 юни 2023 20:55, Йоана Цонева
18

Четири пъти премиер и един от най-богатите хора в Италия, Силвио Берлускони за първи път идва на власт през 1994 г. и ръководи четири правителства до 2011 г.

Бизнесменът си отиде на 86-годишна възраст след дълга битка с хронична левкемия. Той промени политическия пейзаж в Италия и създаде една от най-големите медийни компании в страната, пише Bulgaria ON AIR.

Партията на Берлускони "Форца Италия" е част от управляващата дясна коалиция и смъртта му може да дестабилизира управлението. За италианците Берлускони е сънародникът им, постигнал американската мечта.

Започва от най-ниското - обслужващ персонал на круизни кораби. А амбицията му го превръща в милиардер. Дълги години беше обственик на футболния "Милан", с който печели няколко пъти Шампионската лига. След това купува "Монца".

Небезизвестна е и връзката му с вдовицата на Илия Павлов - Дарина. "Любов завинаги!", написа тя в Instagram.  

"Ще отнеме време, за да преодолея шока от загубата. Любов завинаги! Благодарна съм, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио", гласи постът ѝ.

През 2012 г. Павлова призна за близката връзка помежду им в интервю за италианска медия, споделяйки, че се е запознала с Берлускони 8 години по-рано във Вашингтон.

Женен на два пъти, Берлускони има 5 деца, 17 внуци и един правнук. На 29 септември 2022 г. Силвио Берлускони навършва 86 години. В имението му в Аркоре годеницата му - 32-годишната Марта Фашина, събира всички членове на клана Берлускони и негови съратници на пищно парти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
от под салкъма преди 10 месеца
Тая се разчекна да доказва,че е вдовица!И за да няма никакви съмнения заляха гроба на мъжа и с бетон!Добре де,разбрахме,че си вдовица,айде спри се накрая!Дреме му на някой за мъжа ти умрял ли е или си живее в Италия под вънкашност чужда и под име ново!!!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А на тая Дарина защо никой в тази държава не отне незаконно натрупаното богатство на Илия Павлов? За какво ни занимават с хора които са ни обрали и живеят разкошния си живот от това. Тая какво е направила за България и народа за да ни пука за нея.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние пък си мислехме, че е обичала само Илийката?!!!
10
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Е, веселата вдовица, намаза, и най-вече смаза( т.е. в минало време), хурката на един плейбой и милиардер. Не само тя- пияндето Рашидов, и цялата делегация, направили си разходка, за сметка на народа, и те потриваха ръце. Определено Дара, беше най-доволна !
9
1
 
5
 
! Отговори
Вълчо Кумчев преди 10 месеца
Сурва турва нова година,дядо Мраз Вие сте стар храст!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А деса o6щата дали и завижда???????
7
1
 
8
 
! Отговори
Ученика преди 10 месеца
Тиня...и двамата
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая на кой ли чъп не сее качвала?
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе ко стана с Берлускони нещо грипав е бил ? Дано се оправи по бързо
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дарина да не се офляннква ами да скача на следващия- да се пробва с Бай Дън.... Ако и на него му го вдигне ще я призная!!!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Берлускони е лющил безброй като нея.
2
1
 
16
 
! Отговори
БЕРЛУСКОНИ !! преди 10 месеца
Куцо ,кьораво ,сакато -бройката е чисто злато !!
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ахахах, евала, браво! Записала се е като една от близо 3 000 дето ги е...