Заедно или отделно? Сидеров иска разговор в ОП за евровота

Щял да пита Цватанов как да си купи евтин апартамент
21 мар 2019 13:20,
32
Заедно или отделно? Сидеров иска разговор в ОП за евровота
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че резултатите от евровота не трябва да се експонират върху вътрешната политика и изрази увереност, че ГЕРБ няма да загубят евровота. Въпросът за него обаче бил какво правят патриотите и как ще се явят.

Още по темата
Той посочи, че Каракачанов е готов за такъв разговор и че се чака и съгласието и на Валери Симеонов.

"Искам да се съберем мъжки да кажем не през медиите "Явяваме се заедно" или "Явяваме се поотделно". При това положение няма да се нападаме, няма да има скандали, любими за медиите. Ще довършим управленската програма", обясни Сидеров.

Той добави и че не гледа на председателското си място в "Обединени патриоти" като на някакъв пост и е склонен да има съпредседателство и с другите две партии.

"Да ръководиш парламентарна група от 3 партии е доста сложна работа и ако настояват за съпредседателство и от ВМРО са съгласни, нямам нищо против", призна лидерът на "Атака".

Той коментира и темата с луксозния апартамент на Цветан Цветанов, за който се твърди, че е купен на по-ниска от пазраната цена. Все пак Сидеров призна, че не разбира от недвижими имоти и живее под наем.

"Ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте. Трябва някакво жилище да му взема. Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Цветанов мога да го сравня с Кисинджър", каза Сидеров.

Хамид Хамид от ДПС пък посочи, че има органи, които да разследват и проверяват имуществото на публичните фигури. На въпроса за броя на жилищата на Цветанов, той отговори "Колкото повече, толкова повече" и направи шеговита препратка към "Мечо Пух".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
18
 
! Отговори
шопендар преди 5 години
за какво ти е апартамент бе сидеров,ти обичаш скъпи хотелски апртаменти с веранда,от която ти с чаша коняк и скъпа пура в устата д се наслаждаваш на панорамата,и разбира се,на разноски на електората.***,,
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ямболията да разстваря бузките към русенскио македонец и скатажията с хотелите че не го виждам как сам ще спечели избори. Ако не беше се оду-пил на тези двамката сега щеше да гледа парламата през крив макарон с неговите 8 сеяндура. Няма ли пак да обещае 500 лева пенсия за да го изберат старците и бабетата. Докато им вдигнат пенсиите инфлацията ще ги е изяла на половина. Онези 20 лв които им дадоха се стопиха като ланския сняг. Дърто ду-*** веднъж се такова да знаеш ямболита. Светата троица е аут.
1
2
 
22
 
! Отговори
Файтона вмро преди 5 години
Лаладжийчето Джамбазки е пълно посмешище! Как може да вряка, че е патриот, а да е при консервите, които са най-големите врагове на България? ВМРО е най-крадливата партия в България!