Волен недоволен: Сделката за F-16 e чупка в кръста към САЩ

Сидеров нямал намерение да напуска коалицията
Обновена: 12 юни 2019 09:53 | 12 юни 2019 09:21,
163
Волен недоволен: Сделката за F-16 e чупка в кръста към САЩ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Сделката за F-16 е жест с чупка в кръста към САЩ, която ощетява България. Това заяви пред Нова лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той напомни, че е гласувал "против" предложението страната ни да купи изтребители от Щатите и допълни, че парите, които България ще плати за 8-те машини може да отидат за пенсии.

"Ще се боря тези пари да не отидат за самолети, а за нещо полезно", категоричен е Сидеров.

Още по темата

Той изтъкна отново, че "американците ползват база у нас безплатно от 2006 г. и не плащат такси", затова поиска САЩ да ни подарят самолетите.

"САЩ са подарявали подобни самолети на Египет, на Индонезия - на държави, които не са в НАТО. Защо на своите партньори им дерат кожата? 3 млрд. ще платим, срещу което ще получим 8 самолета, от които ползата е спорна", заяви Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира и обтегнатите отношения в малката управляващата коалиция с ВМРО и НФСБ. Веднага след изборите Красимир Каракачанов нападна остро Сидеров с обвинението, че се е държал изключително враждебно по време на кампанията, а евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки се закани да го съди.

"Имам големи съмнения, че вотът беше честен и коректен. Това самодоволство, където се проявяват тези резултати, е вредно. За ГЕРБ съм казвал също много критични думи, но критиките към моите коалиционни партньори са по-преки. Аз съм ги събрал, имам право като родител малко да им се поскарам" ", каза Сидеров.

Той поясни, че няма намерение да напуска коалицията и поиска диалогът с другите членове на Обединени патриоти да не се води през медиите, защото това било "несериозно".

На въпрос защо не стане опозиция, лидерът на националистите коментира, че докато е в управлението може да върши добра работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Волен Сидеров беше добър журналист бореше с комунистите беше десномислещ човек откакто започна да се занимава с политика удари дъното какво правят руските рубли с хората докоснеш ли се до рашестиге ставаш *** и продажник сега Копейката върви по неговия път
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Волен не е фактор взима по някоя рубла да не умре от глад Копейкин и Волен са братя близнаци
143
1
 
1
 
! Отговори
бялата Златка преди 4 години
Волен признава чупки в кръста само към Кремъл
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е слуга на Путин не на българския народ !Долно същество и куромпиран човек!
141
0
 
2
 
! Отговори
Че нали и той преди 4 години
е в кюпа!
140
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сделката за F-16 e чупка в кръста към САЩ"Къде е тук новината? Това и малките деца го знаят.
139
1
 
2
 
! Отговори
теорема преди 4 години
Волен прави чупки в кръста на Боко, а Боко на САЩ. От тук следва че Волен прави чупки на САЩ.
138
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно Волен да го каже,който непрекъснато ходи с чупка в кръста пред Кремъл.
137
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то не е само чупка в кръста -то е цял кючек
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пък се сети кога да плямпа.Или просто сега се е върнал от Варадеро...
135
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А когато купуваме газ на двойни цени т руснаците , когато Лукойл крие печалбата си и не е платил един лев данъци , когато даваме на руснаците 3 милиарда за ненужни морално остарели реактори и харчим два милиарда годишно да ги съхраняваме не се сеща че парите могат да отидат за пенсия руската ***.
134
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой го казва човека който взима пари от Москва !
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Защо на своите партньори им дерат кожата?"" - нямат ни довериеееее, затова! Защото не вярват на българския политик и политика му заради такива като Вас, и най-вече на финансовата му политика! Не вярваааат! Прочети история на българската политика и сигурно ще ти идва - да се гръмнеш! :) :)
132
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пък намери кога да се обади - след дъжд качулка...
131
4
 
10
 
! Отговори
Лунгур преди 4 години
Волен Сидеров-предател и клоун....Продукт на нео-либералния Апокалипсис,който унищожи България....Закривай!
130
0
 
0
 
! Отговори
Млъквам преди 4 години
Нека цялата ви лудост и омраза събрана с десетилетия да не намери никога верният път, нека пак убиете Балдир, нека пак да ядосате с черната ръка целия свят и да ви кажа каквото можах направих, малко беше, но толкова можах ...
129
0
 
1
 
! Отговори
Еврофайтър преди 4 години
Леопард ... Трябва ли да се напомня, защо бог високо, цар далеко и като сте влезли в един икономически съюз за взаимопомощ и отворени граници и сте се хванали на това хоро, някой пак върти номерата за зеления гущер и не ми ги разправяй тия за марката ...
128
3
 
2
 
! Отговори
Е аз затова казах .. преди 4 години
Че е болен, нали то руското лоби и то си иска своето ... Ама нали уж европейски съюз, уж да сме заедно пък то се оказа не така както трябва да е .. пак една криворазбрана цивилизация ... то идеята е следната налей пари в съюза бе не в Щатите ... Ония ви дават прехрана на всички емигранти, а вие на американците. Мозъъъъъкккк
127
0
 
2
 
! Отговори
Земя на слепци преди 4 години
Това сте вие ... И едноокия дето все пак ви води нанякъде и на него ще му извадите окото от злобата нека и той да е като нас. Аз няма да напиша като Левски: Народе???? - Аз не искам да съм Левски, аз няма да съм Левски, но вие повтаряте една и съща история отново и отново. И после нали харно момче беше сам си го направи. Дали? Или бай *** пак му заби на Алеко десет ножа в гърба. И ме карате и аз да пея тая песен отново и отново. Е не мога и не искам ...
126
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинавай Волене ама ти правиш сделки с Москва и затова ти плащат!Японците се *** и затова са поръчали на Сащ 100 f35 !Даже ще е хубаво и ние да поръчаме още самолети и ракети дори и няколко F35.