Нямало коалиция между ГЕРБ и СДС, а споразумение за евровота

Владимир Кесьов коментира ситуацията
31 мар 2019 15:00, Петя Славова
32

"Не става въпрос за коалиция между ГЕРБ и СДС, а за споразумение само и единствено за евровота", коментира в предаването "Опорни хора" Владимир Кисьов.
Още по темата


По думите му времето ще покаже дали това споразумение може да прерасне в коалиця и не бива партии от семейството на ЕНП да се явяват сами на изборите. Той посочи, че е нямало как да бъдат заедно с "Демократична България", защото условията им не са били приемливи.

"Относно упреците, че по този начин СДС се претопява, това категорично не е вярно. Самият факт, че му се дава избираемо място, а не на конкурентна основа да участва заедно с останалите членове в листата, говори, че СДС се запазва като партия и позиции. Александър Йорданов е добър избор за евродепутат", заяви Кисьов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
оппаллааааа преди 5 години
Я, тъмносините как се наведоха на 90 градуса.. Нещо много са затънали щом ОТНОВО целуват ръчички! Щенка им се да участвуват във властта, но здраво се оср...аха и търсят отчаяно обратни пътечки към ГЕРБ.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е на трето място по смъртност в света...........след Лесото...............гарантирано от ГЕРБ-ерската мафия!!
20
1
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
И недейте да триете коментари срещу ГЕРБ ! Май Горанов и на вас е платил...
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Одобрение на Цвъки Ушков е 0,3 % ! Най мразения ,, пол.и.тик " Кои сте вие , присъстващите на срещата ???Иво Христов ли сгреши с 80 % , или всички са добре дошли и платени .
18
2
 
18
 
! Отговори
ВАШ преди 5 години
Спрете ги !Народе , не ти ли стига закона за пенсиите , закона за ТЕЛК , закона за църквите , турски препоръки , ДОЛни ни препоръча коалиция , закон за наема на Горанов , гроба на ГЕРБ на Графа , закони за апартаменти на гербераски изцепки .... Сега Лилиту и Йорданов ! Спрете ги !!!
17
15
 
4
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 16. Амиии, не позна. И като *** *** отпреди 1989 ни говориш от името на народа. Само че мнозинство от същия този народ вече 10 години си избира ГЕРБ да е първи. Защо бе, *** червен? Случаймо ли е?
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изнервен-чо, нищо много си гъст със сайта, щом не ти трият псувните.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб са символ на корупцията вече в целия ЕС. Хубаво че и сдс се самоопределиха като корупционери, не че е изненада де. Дано поне са им дали 1 етаж от златния блок на герб
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споразумение с умрял кон! Той и ГЕРБ върви на там!-:) Малко животец и остава на групировката! Народа се пробуди отдавна! И само как чака изборитеее!-:)
13
1
 
19
 
! Отговори
Турция преди 5 години
Нареди на ГЕРБ какъв да е законът за Вероизповеданията, Дол нареди коалиция със СДС. Кой ще гласува за такива ***?
12
1
 
10
 
! Отговори
:))) преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !!!Ми демокрастия,кво да праиш!?
11
3
 
17
 
! Отговори
КараКанчева преди 5 години
Мъртви от СДС ще оплакват неудачници от ГЕРБ !!!Очаквам българите да напомнят на Собственика на ГЕРБ гафа с Плевнелиев и неизбраната Цура Цачева ! Боже , Боже диебела лила , френски и немски фамилии, 10 % ......Бойчо , РЕЗИЛА ти е пълен !!!!
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е коалицията на живите мъртъвци.
9
22
 
6
 
! Отговори
Ура !!! преди 5 години
Герб и СДС обединени за изборите ще нанесат поредната този път най-тежка загуба на Бсп на изборите. Следва оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...
8
3
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Доносниците на Държавна сигурност от СДС се прегърнаха с комунистическите милиционери от ГЕРБ. И всичко това в името на евроатлантизма ! ...
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви ли ви мислят немам идея. Казвам мислят защото от първите избори на 90-те години когато гласувах за безпартиините, а те се оказаха партиици не съм стъпил да гласувам. Значи ето как са го пресметнали. Понеже сами няма да спечелят както винаги си хващат патеричка. Тази патеричка ще им осигури поне 2-ва екземпляра ако има кои да гласуват за нея. И с техните екземпляри ще го докарат до 5 човека ако Генчев промуши няколко чувала и тогава ще ги докарат до 8 или 10 екземпляра.
6
3
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
позор позор позор
5
2
 
21
 
! Отговори
преди 5 години
И двата политически субекта са вече на бунището на историята!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kostov vi sasdade mutri i mutresi bkp sega v gerb milioneri s zarvuli sega s la4eni obuvki i v usa na sakuski po milizionerski partisanskata vnu4ka pavlova na 7 m a 50 miliona kadesa ma lili
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Hahaha kakva dalavera