Нинова задраска Станишев от евролистата на БСП, ще "взриви" ли пленума?

Срещата между двамата не се е състояла
Обновена: 14 апр 2019 12:17 | 14 апр 2019 10:45, Нели Христова
249
Нинова задраска Станишев от евролистата на БСП, ще "взриви" ли пленума?
Снимка: Булфото

Името на Сергей Станишев не фигурира в пълния вариант на листата, с която Корнелия Нинова ще влезе на заседанието на Националния съвет на БСП, което започва след час на "Позитано" 20, съобщават от "24 часа".

Срещата между двамата днес сутринта не се е състояла. Отсъствието на Станишев се очаква да взриви пленума. Вижте списъка на Нинова:

1. Елена Йончева

2. Янаки Стоилов

3. Деница Златева

4. Иво Христов

5. Румен Гечев

6. Иван Кръстев (сътрудник на евродепутата Георги Пирински и бивш зам.-министър на образованието)

7. Момчил Неков

8. Д-р Тасков

9. Цветелина Пенкова от "Милениум"

10. Велизар Енчев

11. Петър Витанов

12. Димитър Данчев

13. Крум Дончев

14. Тодор Стоилов

15. Иван Френчев

16. Марияна Модева

17. Емил Георгиев от "Екогласност"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошо много се бърка в реденето на листата на БСП а Нинова му отърва, само че гошко е историк и може и да има леки фашистки отклонения като доста такива у нас, нужно ли е да подкрепяме тези фашистки уклони с Jolena.
143
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина само Румен Гечев е дупката в листата, но може да бъде избутан с преференции. Другите имена са добре, много по-добре от герберастките калинки и жирафи!
142
4
 
12
 
! Отговори
Възрастен преди 5 години
РУМЕН ГЕЧЕВ ?????.Е това се казва гьонсуратлък.Човек докарал нацията до просешка тояга,доказал несъстоятелноста на мисленето си и действията си и да го вкараш отново във власта??? Не е нужно да си хей.тър или т.р.о.л за да не го одобряваш-трябва да си преживял Виденов и Гечев ,за да знаеш способностите му. Все едно да сложги Цветан Василев да направи нова КТБ Срамота!!!Не е нужно да си привърженик на никоя партия за да се отвратиш!!!
141
10
 
9
 
! Отговори
ИК преди 5 години
Ако не беше Нинова, никога нямаше да разберем как са гласували предателите на БГ в ЕС.Ако не беше Нинова нямаше да разберем срещу опрощаването на дълговете на Мюфтийството.Единствено Нинова отрече коалиция с ДПС и спази обещанието си, за разлика от патриотите крепящи асансьорното правителство на ГЕРБ.Браво Нинова, все пак си възпитаник на Класическата гимназия и редовно СУ - право.За разлика от завършилите РАБФАК комунисти и МИЛИЦИОНЕРСКИ БАНКЯНСКИ ПОЖАРНИКАРИ.Не на ПУНТА МАРОВЦИТЕ в БГ
140
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама пука ми за истамбулската ви конвенция, този фашистки йон е дразнещ. Нямам желание да ни разпитват кой пол сме и да ти се бъркат в това и онова, тъпойончева за това ли ще гласува?
139
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радвам се, че БСП се възроди след погрома от Станишефф и Миков. Браво на Нинова! Браво и за това, че докато БСП бяха в парламента три пъти предложи да бъдат замразени депутатските заплати, но другите партии не се съгласиха. БСП предложиха и пълно спиране на всякакви помощи за ромите, ако децата им не ходят на училище - и това не се прие. Сега, ако успее с листата, вече няма да се колебая - за тях съм!
138
7
 
7
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Нормално е Нинова да издигне за евродепутати хора,които ще подкрепят в ЕП АКТУАЛНАТА политика на БСП,а не старата!Разбираемо е желанието и да направи БСП приемлива за по-широк кръг от електората.Обаче май няма да и се получи като цяло-доста е хаотична и залита по спорни идеи и спорни личности-като Р.Гечев,да кажем.
137
5
 
10
 
! Отговори
Дори и само това,че преди 5 години
Шайката се скъса да се опитва да нарежда листата на опозицията е достатъчно съсела да не е в листата.Освен това се е доказал като неизбираем в България и част от статуквото.
136
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 107"В сравнение с листата на ГЕРБ тук нещата са доста по добре. И тези имат минуси, но тези на ГЕРБ са много зле"Ха-ха-ха...........че КОГА "листата" на цветарчетата е била "добре"??? Бойко ги напира и събира по пътищата, зад кофите за ***, по завои и бинзиностанции!! Там най-добре се "ловяли" калинки!!!! Никой ли досега не разбра, че герб не е партия, а еднолично дружество, което НИЩО НЕ СТРУВА без него! Не че и с него е кой знае какво, но поне се държеше на САМОХВАЛСТВОТО ИМ!!
135
9
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БСП(БКП) ИЗГУБИ МОЯ ГЛАС ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ В ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ НАЙ-ВЕЧЕ!!!И ДАНО СТАНИШЕВ НАИСТИНА Е МАХНАТ ОТ СПИСЪЦИТЕ ИМ ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ДА СЕ РАЗЦЕПИ НА 3 ЧАСТИ ТОВА БКП НА НИНОВА И РАДЕВ!
134
2
 
8
 
! Отговори
comment преди 5 години
Нинова си реди листата така както и оттрва на личните емоционални преживявания, плюс че е сложила тъпия йон като една модерна фашистка лесбйка. Сори, но това е дразнещо. Йона няма никакъв опит като MEP и по добре и да не го придобива
133
3
 
9
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
До 134. А Гумен Речев на какво е символ бе?
132
6
 
8
 
! Отговори
ДО 132 преди 5 години
Защо пишеш Фалшиви Новини - Нинова и БСП спряха тази Гавра - подписана от ГЕРБ в Истанбул от Екатерина Захариева .То бива Лъжи ама не се търпи .
131
5
 
2
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До мнение. Ами мнението ти е грешно. БСП ще спечели на Боко шлифера. Заедно с това отдолу.
130
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много правилна постъпка! Трябваше отдавна да се изчистят от тежките камъни. Станишев е символ на статуквото, на бившия комунистически режим. БСП има шанс да изтита гербавите от всяка власт. На есен за депутати ще се гласува!
129
8
 
8
 
! Отговори
Хетеро... преди 5 години
Да кажем НЕ на ИК и гласувалите за нея: ДПС, ГЕРБ, ОП.Да кажем: НЕ на "аз съм *** и вие сте прости!"НЕ на "Пунта Мара",НЕ на "Програмистите да копат картофи".Казвам НЕ на ИК,Казвам ДА на Нинова, Христов, Енчев, Йончева.Те бяха против, вчера те казаха: НЕ на ИК.Днес Хетеро БГ гражданинът казва ДА, на хората борещи се против Човечеството и унищожаването на децата!Файтинг Нинова!!!!
128
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е смешно, как самите комунисти във форума плюват по Станишев. Жалка работа. Все пак той доколкото може, се оказа доста по-демократичен в тази партия от много други свои съпартийци.
127
11
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Ако това е истина БСП със сигурност ще спечели изборите другия месец. Това означава и край на Бойко и ГЕРБ, защото Бойко каза че веднага подава оставка, когато ГЕРБ вече не е политическа сила номер едно.
126
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който и да е против Гроб!
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 125А ДАНО................ама нада ли!