"Българска домашна ракия" зад Валери Симеонов за евродепутат

Решението е взето след заседание в Сливен
17 апр 2019 16:30, Йордан Бързаков
31
"Българска домашна ракия" зад Валери Симеонов за евродепутат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Национално сдружение "Българска домашна ракия" категорично подкрепя НФСБ и кандидатурата на Валери Симеонов за евроизборите, съобщава izbori.bg.

Сдружението е учредено през 2016г. от над 200 собственици на ракиени казани от цялата страна. Целта на организацията е да представлява бранша пред институциите.

"Ще обиколим всички наши структури - 22 на брой, във връзка с номинацията, пък и нашето желание беше Валери Симеонов да оглави листата за евродепутати. Защото няма друг човек и ние не виждаме друг човек в България, който може да отстоява националните интереси в Брюксел. Сегашните депутати тръгнаха да се показват по телевизията и да прокламират разни идеи, правят си предизборна кампания, а къде бяха четири години", каза Андон Андонов, председател на Национално сдружение "Българска домашна ракия".

По думите на почетния председател на сдружението Петко Събев, организацията прави обобщена обиколка по региони, където събира своите координатори за една окончателна визия и представяне на вижданията им за европейското представяне на България в изборите.

Валери Симеонови и преди е получавал подкрепата на сдружението. По време на протеста на майките на деца с увреждания, които искаха неговата оставка, от "Българска домашна ракия" предложиха да организират контрапротест в негова защита. Симеонов отклони предложението.

На срещата в Сливен е бил издигнат и ефектен плакат с лика на Симеонов и надпис:"Валери Симеонов - човекът, който спаси българската ракия".


31
Още по темата: СдружениеИзбори 2019
Още от Евроизбори '19
Преди изборите в Китен: Нашествие на "изборни туристи"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
От "Българска домашна ракия",явно са били на поне цяло шише ракия,преди да заложат на този куц кон от който дори и патриотите от Атака и ВМРО се отцепиха!
Най-големият завод за алкохол на Балканите със собствена лаборатория,високо качество и разнообразие на алкохорла и с много други екстри беше в Сливен,след идването на герберите на власт,завода беше уноищожен и даден преоритет на чужди,външни фирми,а българите,държавата и работниците от завода го дуфат.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Като цяло е смешно, но...
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да основем партия "БНШ" - Българско Народно Шкембе! Ще подкрепяме Възраждане на България!
21
3
 
8
 
! Отговори
Кольо преди 4 дни
Тоз ли след кило и канче немога го харесам...
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ами да, че то освен ал-ко-хо-ли-ци-те КОЙ друг ще гласува за този?????
19
5
 
6
 
! Отговори
Бравус преди 5 дни
Ово е подкрепа, а не като някое НПО от баба и внуче "За синьо небе и бели облаци". Значи тези да решат да организзират гласове "симетричният ***" направо отнася Европата
18
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Национален интерес да се
алкохолизира българската нация --
браво , много точно показва негодността
на този търгаш да заема висок държавен
пост .
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ракиено и алкохолно ченге.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Браво! Ами ткаа трябва! Какво е това - 40 литра... И псоле ще им плащам. Ами има хубава реколта искам да направа 500 литра и да го сотава, да отлежава, че да има за следващаите 3-4 години. И тя фъъркаа фъркаааа ... Каот имаш приятели и познати, да идват на гости, като даваш подарък ... Не е то тъй!
15
6
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 дни
И тоя ли че оди у Брюксел да се излага ?!
14
2
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 дни
Хлъц! Наздраве!
13
2
 
13
 
! Отговори
пияница преди 5 дни
Не съм съгласен не е имало допитване до ползвателите на тази благинка. За евро дупетатин трЕбва да е достигнал определени нива поне от литър нагоре иначе ще е слаба ракия.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
БГ РАКИЯТА И БГ СУДЖУКА РЪКА ЗА РЪКА ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ДРУГАРИ. Както е тръгнало народа все за тях да гласува и още дълги години нищо добро няма да ни чака. Ха наздраве!
11
6
 
17
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 дни
В. Симеонов преди да влезе в политиката, беше един недоказан инженер, с ниска обща култура. Борисов малко го образова, но напоследък виждам, че пак се връща към старото си амлоа на тясно-скроен, заядлив ceлянин!
(щом почна да плюе там, където беше преди половин година).
10
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Българска домашна ракия си правят гаргара явно с него!
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тоя *** да не ни излага поне в Европа.Тук се усраха с г- н Паспорта
8
0
 
16
 
! Отговори
Бау преди 5 дни
хахаха
7
3
 
21
 
! Отговори
Каква домашна ракия! преди 5 дни
Когато ще те облагат с данъци, това не е домашно!? Щом е домашна, ясно е, че е за домашна консумация, какви такси искат!? Когато си варя мармалад, плащам ли такси? Този ид..иот ни пързаля на динена кора!
6
5
 
37
 
! Отговори
Иван преди 5 дни
Аз като редовно жулещ домашарка, никога не бих гласувал за този противен индивид!
5
5
 
27
 
! Отговори
тя преди 5 дни
Знае ли поне една дума на английски! Съмнително !