Слабаков и ген. Шивиков в листата на ВМРО за евровота

Искрен Веселинов: Партии получават субсидии, които не могат да изхарчат
18 апр 2019 11:03, Красимир Ангелов
52

Въпросът с партийните субсидии често се превръща в основна тема в парламента. Според заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов проблемът не е, че партиите получават субсидии, а че някои формации взимат огромни суми, които не могат да изхарчат.

Депутатът от "Обединени патриоти" засегна и етническото напрежение у нас, като заяви, че държавата трябва да вземе мерки.

"Ние сме предлагали да се субсидират конкретни дейности. Всяка партия преминала 1% получава финансиране. Може да се говори за вдигане на този процент, но до такъв дебат не се стигна. Етническата толерантност се крепи на чувството за справедливост и равенство, а от години то намалява. За туширането на етническото напрежение е нужна държавна политика. Всичко, което сме предложили като мерки, е внесено в Народното събрание, но чака своя ред", каза в "България сутрин" Веселинов.

Той допълни, че се надява скоро напрежението в "Обединените патриоти" да спадне и коалицията да продължи да работи, както досега. Той също така разкри, че в листата на ВМРО ще попаднат режисьорът Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков.

"В "Обединените патриоти" има конфликт от края на миналата година, когато Валери Симеонов и Волен Сидеров си искаха оставките. Ние предпочетохме да не си партнираме с нито една от двете партии за евроизборите. Вкарването на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще означава, че нашите партньори не са оценили правилно ситуацията. Трябва да се застава зад личност, а не зад партия. ВМРО ще продължи да търси единството в патриотичното пространство. Листата ни не е партийна, а обществена. Там са актьорът Андрей Слабаков и генерал Шивиков", заяви депутатът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
27
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
И какво общо с ВМРО има тоя комин Слабаков ???!!! А генералът просто е сбъркал партията...
24
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАЩА МУ ПРЕДАТЕЛ И ЕСТЕСТВЕНО И ТОЙ,РАЗРАБОТКА СА ДС!!!!
23
5
 
25
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Ами той единият едва отърва затвора, а другият не се разделя с чашката. Големи патриоти, да знаеш.
22
2
 
32
 
! Отговори
Велес преди 5 години
И това ако не е наглост... Андрей Слабаков- Чучелото което не излиза от жълтите предавания на НОВА ТВ .... Хмммм...Явява се на "всяко гърне мерудия" Вечния участник в " "на кафе".... Нищо стойностно не правят, но за сметка на това си получават хонорарчетата! Като търтеи са, от предаване на предаване. Нагли и безочливи! И тук видя авантата.... ***!!!!!
21
2
 
25
 
! Отговори
МАТРАКА ДОРМЕО преди 5 години
То Слабаков,жена му го изпраща,така и така вече не и върши работа,поне да изкара някое евро.
20
4
 
19
 
! Отговори
слабковшивиков преди 5 години
Бе аз като ви разправям,че България се управлява от шизофренията,вие се сърдите и подскачате!Ами радвайте се сега,нямате проблем!То радост голяма и всенародни тържества!!!
19
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хайде стига!Като си покажат листите и веднага изскача някой тарикат. Щях да гласувам за БСП(защото са най малкото зло засега), там разцъфна Станишев и веднага се отказах от тях.*** се прегледай!
18
3
 
18
 
! Отговори
Боже67 преди 5 години
Дано хората гледат и четат внимателно листите. Едва ли? Жалкото и трагичното е че на избори се гласува за партия, а не какво е съдържанието на листите и концепцията. БЕЗ МЕН..........
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ген.Шивиков е руско ***, вадете си изводите щом Слабака е с него!
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хей тия българи ще съсипят Европа.
15
2
 
32
 
! Отговори
1 преди 5 години
Петър Слабаков, баща му, е истински българин, а сина му е *** пияница и ***, срам за нацията. *** му става....за един път обаче.
14
1
 
35
 
! Отговори
пери преди 5 години
Верно куцо и сакато се пишат мераклии за Европа. Дано народът е с акъла си на изборите.
13
1
 
34
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Това са несериозни кандидатури, как може?
12
7
 
21
 
! Отговори
Хайде стига! преди 5 години
Като си покажат листите и веднага изскача някой тарикат. Щях да гласувам за БСП(защото са най малкото зло засега), там разцъфна Станишев и веднага се отказах от тях. След това си викам, ВМРО ми изглеждат принципни и последователни, Джамбазки е добър, и сега изведнъж-Слабаков!? Този селски тарикат не става за тукашният парламент, а те го тъкмят за европейският!? Накрая реших- няма да гласувам, няма за кого!
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Референдум за субсидиите и по лев на глас, не повече. Макар че и това им е много.
10
4
 
17
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Да поставиш Шивика е като да поставиш в листите Ал. Йорданов и Сър Гей. Макар че, има разлика. Александър Йорданов бе поканен с фанфари и триумфални арки, а Сър Гей използва апаратните хватки на твърде демократичните процедури в БСП, за да се намърда и да се опита да го играе "Борец против ГЕРБ";)))
9
13
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
като гледате кандидатите не се ли убеждавате колко вреден е ес за българиянадявам се румен гечев да влезе и да разрови еврофондовете кои какво получаваи къде отива
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когото и да поставят в листите са политически труп.
7
2
 
34
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 5 години
Какъв е Слабаков,че и той евродепутат иска да става? Известен с това,че не признава никакви правила и закони,че пуши навсякъде и се смята за голяма работа. Явно няма предложения за работа и реши и той местенце в Брюксел да си осигури и да вземе жена си за съветник. Явно парламентаристите наистина смятат,че гражданите сме тотално превъртели.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слабака и Шивика да не са чули че ракията там е безплатна???