Павлова: Листата на БСП е силно антиевропейска

За България е важно Европа да е единна
20 апр 2019 11:16, Елка Василева
299
Павлова: Листата на БСП е силно антиевропейска
Лиляна Павлова. Снимка: архив, Булфото

Изключително важно е да успеем да обясним на българските граждани защо е важно да гласуват и защо тези избори не са за парламент, какво е значението на изборите на Европейския парламент и защо той е важен, заяви Лиляна Павлова - кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ пред БНТ.

Павлова смята, че Европа е на кръстопът, но за България е важно тя да е единна. Според кандидата за евродепутат на ГЕРБ българите трябва да имат самочувствието на европейци, които могат да имат своя принос към континента.

Трябва да изпратим достойни българи, които да намират съмишленици, които да успеят да преговарят, да отстояват повече бюджет, да се борят за финансиране, да продължат да говорят за младежите, за заетостта, за сигурността, посочи депутатът от ГЕРБ.

"Тяхната листа (на БСП) е силно антиевропейска. По-голямата част от представителите в нея не познават добре институционалните и политически механизми на европейските институции. Те затова се опитат да захлупят европейския дебат с вътрешнополитически проблеми", каза Павлова.

В коментар, че Елена Йончева е първа в листата на БСП, Павлова, заяви, че в Европа не ни трябва някой, който ще опетнява образа на България. "Ние не се кандидатираме за женската кечлига, кандидатираме се да отстояваме интересите си достойно и професионално, с ясните мотиви, модели и данни", каза още тя.

Това е голямата разлика с БСП - слон в стъкларски магазин или някой, който да защити България, каза Павлова.

За първи път през 2018 г. колкото хора са напуснали България, толкова са се и върнали. Това е нещото, към което се стремим, посочи Павлова.

В коментар на "Апаратаментгейт" тя заяви, че в ГЕРБ веднага се дават оставки. Това е разликата между ГЕРБ и останалите. Оставки се подават веднага - само на подозрение, още преди да е започнала проверката - в името на това да се прочисти системата.

За нас е важно да се подреди държавата и да се прочисти системата, да няма съмнение в политическата класа, заяви Павлова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
37
 
! Отговори
мак преди 5 години
Клишета, грачене срещу опонента, хвалби и нищо друго, това го умее слабичкото лиле. Най-нужни са ви парите, за да можете да усвоявате.
189
3
 
37
 
! Отговори
УУУУЖАС.... преди 5 години
ТАЗИ ЖЕНА НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА СЕ ПОЯВЯВА КАТО ЗНАЕ ЧЕ НЕ ДАВАЛА НА БЪЛГАРИЯ НИЩО САМО Е ВЗЕМАЛА - НЕЗНАМ РОДНИНИТЕ И ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ИЛИ ЗА БСП - НАВЯРНО НЯКОЙ ОТ ТЯХ СЕ СРАМУВАТ ОТ НЕЯ
188
8
 
10
 
! Отговори
Бг Пенсионер преди 5 години
Аз мноо я аресвам Лилето
187
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братя и сестри, Българи, от нас тези крадат по 10-20 милиарда годишно чрез всичко възножно - цени, данъци, такси, ГО, винетки, инфлация, осигуровки - здравни и социални, платено образование и здравеооазване т.н. Вземат бюджета и си го раздават помежду си, а нас превърнаха в работещи бедни и роби!!! Защо позволявате залъкът на децата ви да го вземат тези корумпираните??? Никой от политиците не мисли за народа!!!
186
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 187 Истинските комунисти се отказаха от политиката още през1989год.Останаха в политиката тия които ги охраняваха като Бойко Борисов и създадоха измислената комунистическа партия ГЕРБ като тая Лиляна внучка на партизанин.
185
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лиле, добре че ти казаха - нямаше да се сетиш ?
184
9
 
23
 
! Отговори
Абсурд преди 5 години
За БГ е важно гробарите да бъдат погребани в буквалния и в преносния смисъл
183
13
 
24
 
! Отговори
ined преди 5 години
За България е важно ГРОБарите да си отидат завинаги и окончателно
182
13
 
20
 
! Отговори
истината боли преди 5 години
вижте и снимките на тази на снимката с Тато и след това ми говорете кой е антиевропеец!!
181
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
около ГЕРБ само мурша и тиня..смърди
180
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
усетиха че губят мазните ГЕРБЕРИ и са готови да сдадът апартаменти и вили само и само да не влязат в затвора....да ама късно се сетиха ..НАРОДА СЕ УМОРИ ОТ ЛЪЖИ и мазни мутри та били и те женски
179
3
 
8
 
! Отговори
??? преди 5 години
До СТРАНДЖАТА:Какво точно значи СТРАНДЖАТА,че си хъш или си ос СТРАНДЖАТА,защото,ако е второто си оправдан?
178
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а на ГЕРБ е АНТИБЪЛГАРСКА--крадци и мошенници само,,апартаменти и суджуци ,,срам нямате ей ...ама народа се осъзна и ще ви бив дуспата
177
5
 
24
 
! Отговори
ГЕРБ е МАФИЯ преди 5 години
Силно антиевропейска означава българска. Сиреч хора, които първо ще защитават българските национални интереси, а чак тогава европейските. Точно затова ще гласувам да БСП !В листата им има ярки личности, но и нови лица. За хора като Елена Йончева и Иво Христов бих гласувал с две ръце !За Велизар Енчев също. Има преференции, нищо че е на 10 място. Ако събере достатъчно преференции пак може да влезе.
176
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотна сладурана е,ще я изпапкам...на Коледа.
175
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектния кабинет на Бойко от експерти излязоха най големите грабители в най новата история на България.
174
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
To хубаво се подават оставки, ама някой сега ще им отнеме ли апартаментите? Поне ще ги разследва ли?
173
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А е тия ГЕРБ нямат ли други кадри само лалинки и после оставки. Видяхме я тази като министър на регионалното развитие резултат ни къкъв как ги сметна Винетките и ги увеличи от 64лв на 98лв.най скъпата в Европа. А колко пари прахоса за европарламента резултат ни къкъв.
172
2
 
28
 
! Отговори
adam преди 5 години
на това прасе дедото е активен борец и партизанин
171
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръгнала партизанската внучка, да ни говори за европейски ценности...!