Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!

Режисьорът обеща да работи за хората
22 апр 2019 12:40,
257
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!
Снимка: БулФото
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма.
Още по темата
Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.
 
"Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости", коментира Слабаков. 
 
Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на "войводите" има достатъчно разумни хора. 
 
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите. 
 
По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може "двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува".
 
За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.
 
"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той. 
 
Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции - "Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос."
 
„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Андрей Слабаков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Слабака е слаб;))) нема как да "цепи басма". За да бъдеш Басмачей, си требват други качества, примерно да оставиш пушенето или да станеш, не просто вегетарианец като Ванката Костов, а направо веган;)))
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е с акъл на 6 годишен, ще ида да им кажа, че искат да направят федерация и да ни управляват нема им цепя басма oбаче ще им служа.
8
0
 
37
 
! Отговори
Замислен преди 5 години
Слабаков, дай да караме по сериозно. Дори в паралелна вселена нямаш шанс за избор. Та ти си на 5-та позиция, а в момента е твърде съмнително дали ВМРО би вкарал дори 2-ри човек. Сега, то е ясно, че нещата са залитнали към реклама и PR. Принципно ти харесвам позициите, но тъпата реклама ме напряга. Честно, дано си сгънал готини кинти! ВМРО са си богата партия. А за кинтите не се шегувам. Дано!
7
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тоя Германия и Франция са "държавици" Нещо специално трябва да е" пушил"
6
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите.===Човек, който не е омърсен от политиката и разсъждава трезво. Политиците в България забравиха за какво са политици и цялата им дейност се сведе до междупартийни и върешнопартийни борби за власт и влияние.
5
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какъв точно режисьор е този клоун, цял живот вегетира и паразиства благодарение на връзките и името на баща си.И смени какви ли не партии само само да е до келепира.Сега усети че ГЕРБ потъват и веднага потърси нов идол, на който да се кланя.
4
10
 
34
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Заради този няма да гласувам за ВМРО. Иначе подкрепям Джамбазки.
3
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този има вид на клошар.
2
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама ти се надяваш да отидеш в европарламента?Заложил си на грешната карта,драги.Поне да те бяха сложили на първо място,все щеше да имаш някакъв шанс.Сложили са те на неизбираемо място,просто за боя.
1
9
 
34
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Видяхме фурнаджииската лопата шкембе воивода какво наорави. Слабаков и ти плю върху името си с тея предатели. Единствено джамбаски що годе от всички политици мисли за тая държава всичко друго е харантутници и апаши.