Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите

Шефката на НС против очернянето в предизборната кампания
Обновена: 4 май 2019 21:24 | 4 май 2019 16:30, Красимир Ангелов
238
Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите
Снимка: БТА

За тези две години наистина България стана лидер на Балканите, заяви в Златоград председателят на НС Цвета Караянчева.

По думите й на фона на лидерската позиция на България на Балканите и успешното ни европредседателство през 2018 г., според Караянчева звучат неубедително опитите за очерняне и омаскаряване по време на предизборната кампания.

Още по темата
"Загледани в собствените си разправии, в тези избори може би ще изпуснем възможността да заявим по-категорично позицията си", смята председателят на парламента, цитирана от БТА. Според нея българските евродепутати трябва да бъдат заедно в ЕП и да пазят националните интереси.

Цвета Караянчева изрази надежда, че в оставащите седмици от предизборната кампания ще се смекчи тонът и ще се говори в конкретика, без да се използват лъжи, заплахи и всякакви способи на очерняне и омаскаряване. Черният пиар не носи дивиденти и това е доказано в годините, допълни шефката на парламента.

По нейна оценка кампанията досега не върви в посока на политики и на плюсове, които България може да получи от европейското семейство и евроинтеграцията. Вървят лъжи, личностни нападки, а когато започнем да говорим небивалици, сами хвърляме кал върху себе си, смята тя.

Според Караянчева дори опозицията трябва да подчертава нашето успешно европредседателство, за което "всички ни поздравяват".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен108 На кого най-напред се обади битият от сръбските терористи Заев, по време на пуча в македонския парламент-на Борисов.На него се обадиха и политите в Брюксел.Ако България не беше подписала Договора за съгрудничество с Македония,нямаше да го има и Преспенския договор.Това признават Заев,Меркел и Туск.
114
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен118 Всички сте от село.България няма аристокрация,а настанените в София след терора,подпомогнат от Съветите,на 9 септември,дойдоха от села и паланки с цървyли, и се настаниха в къщите на богатите и почтени българи,които избиха и ограбиха.
113
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен122 "По делата ще ги познаете",за ГЕРБ.БСП е руска партия и там са най-богатите крадци в България.
112
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен119 Виж,къде са парите,при няколкото фамилии,които са в затвора,ареста,или крещят по митингите руската БСП,а притежават по три къщи за гости,земя за стотицихиляди,палати за милиони,и дебели сметки.
111
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук още "манифестират" кр'етени които вярват, че ГЕРБ не са комунисти и не са създадени от БКП.....Боже, Боже защо си създал това толкова тъ'по племе ?
110
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен119 "Пичовете" са в БСП и компания.Червените оркидушат на кръв и нямат търпение,да заграбят власта,за да започне отново,голямото лапане.
109
0
 
16
 
! Отговори
Дискриминация преди 4 години
От Европа ни заповядват да направим така, че да ни управляват жени.
108
0
 
30
 
! Отговори
ДЕРЗАЙ ПРОСТАЧ. О преди 4 години
И ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА ПО ВИЕТНАМСКИ СЕ ИЗОКА. МОЖЕМ ДА И ВЯРВАМЕ НА ПРОСТОТИЯТА, ЧЕ СМЕ ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ, КОЛКОТО Е ВЯРНО, ЧЕ ПЕКИН Е СТОЛИЦА ВИЕТНАМ.
107
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен112 Българинът е свикнал да краде и да гласува за руската БСП.
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До селянин 107Така и е добре с главата надору щото *** стърчи.
105
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен110 Кой искаш да дойде,БСП и компания,ли?Вече гледахме този филм-спрени фондове,ограбена държава,под руско влияние и изолация.След БСП "ще ти се отели вола".
104
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.С.В.105 В тези престъпления имат участие най-много червените кхмери от БГ и техните дечица.В ГЕРБ,поне подават оставки,докато червените олигарси си живеят в незаконните палати,с пълните офшорки и банкови сметки в чужбина,и крещят ли,крещят срещу власта.
103
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е , лидери сме по прости управляващи. Всъщност ние сме простите, че ги търпиме.
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До селянин107 Толкова и работите,като прибавим и тежко носледство от комунистите ,от БСП и компания,забогатяли от приватизацията...Днес прокуратурата има много работя с тях.
101
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха-ха-ха-ха-ха103 България има най-успешната външна политика на Балканите,в момента,колкото и да не ти се вярва.Да не изброявам,успешното европредседателство,задвижване на Западнобалканския въпрос,успехите на комисарите ни в ЕК,договорът с Македония,няколкото балкански срещи,все по инициатива на Борисов,доверието на европейските лидери към него...БСП позориБългария,заради партийни интереси,но хората виждат това и ще я"наградят"на избори.
100
0
 
34
 
! Отговори
селянин преди 4 години
КАКЪВ ЛИДЕР? Като ни смачкахте от работа, като ни отнехте възможността да се лекуваме, храним нормално, дори и да почиваме поне веднъж годишно. Румънците са лидера на балканите и не лъжете хората. Те го показаха и днес , като бяха "наводнили" курортите. А вие госпожо слезте на земята и си извадете главата от пясъка.
99
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая научи ли къде е Пекин.
98
1
 
36
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
--Мда !! България е ЛИДЕР ,,в кражбите в корупцията в смъртността в демографската катастрофа -и лидер с най ниските заплати и то ТРАЙНО В Европа - Лидер по банкови фалити .Лидер в емиграцията - Лидер в всичко лошо за което може да се сетими Лидер като най нещастната нация ! Лидер по стари коли - Лидер по дрехи втора употреба и ВСЕ сме ЛИДЕР ! Браво на ГЕРБ - дано никога повече не ВИДИТЕ ВЛАСТ!!
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акашовите хроники са подчертали приноса Цвета към вселенския разум.
96
1
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха преди 4 години
Бг-то лидер на Балканите ли?Тази се шегува :)))Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха