Доган нахъса ДПС за евровота, поиска прошка за минали грешки

Тези избори са изключително важни за партията, смята почетният председател
Обновена: 14 май 2019 12:20 | 14 май 2019 10:28,
64
Доган нахъса ДПС за евровота, поиска прошка за минали грешки
Снимка: БулФото

Почетиният председател на ДПС - Ахмед Доган, който изключително рядко се появява в медийното пространство, направи лично обръщение към членовете и симпатизантите на партията в навечерието на изборите за ЕП. Обръщението е публикувано на сайта на Движението за права и свободи.

Още по темата

Ето целия текст на обръщението:

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

Ахмед Доган е основател и дългогодишен лидер на Движението за права и свободи. През 2013 година, по време на VIII национална конференция на ДПС в НДК, той официално се оттегля от активната политика и заема поста "почетен председател" на партията. Оттогава той се появява изключително рядко.

В края на всяка година той прави традиционен прием за елита на ДПС в т.нар. "Боянски сараи", в които държи речи за бъдещето на организацията и нейното място в българската и европейска политика.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Държавна сигурност е моето семейство,обвързан съм с комунистическите идеи на живот и смърт,пише младият Ахмед Доган като доносник на ДС.Доган е носил ценна информация на Държавна сигурност за съселяни,войници,с които е служил и негови състуденти.Общото между обектите на доносите му е,че са турци и мюсюлмани,които негодуват срещу комунистическия режим, смяната на имената и изселването.Въпреки че днес Доган се припознава като гарант срещу нов Възродителен процес,с който плаши електората си,досието му разкрива скандални факти за това как е помагал на политическата полиция за асимилация на турци
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защото е мажоритарен избор и на практика има шанс за свободен изборЕ, ще дадат по едни 50 лева на глас и пак ще е избран правилният кандидат.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента ДПС купува гласове в столичния квартал Христо Ботев! Един от крими клановете в квартала дава по 40 лв. на глас!
26
4
 
16
 
! Отговори
Мустафа преди 4 години
Не знам Сокол ли е, Орел ли е, но от него отдавна вече нищо не зависи. Нито в ДПС, още повече пък в българския политически живот. Просто такава е съдбата на доносниците и агентите на службите. Почетен Ахмедчо Доганов, известен като Меди Догански !
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олигарсите по групи се борят за власт. Наричат групите партии. Със зъби нокти бранят партийната система защото са я овладели в смъртна хватка.Президентска държава за тях е нонсенс , защото е мажоритарен избор и на практика има шанс за свободен избор , което за тях е ужас. Божидар Димитров го прозря и можеше да го постигне , но си отиде скоропостижно, нищо чудно да е с чужда помощ.Президентска република е единствения шанс да се отървем от чорбаджийското робство.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаш грешки Соколе, от 18 години неизменно твоите хора са във властта, така че ДПС е най-дълго управлявалата партия през Прехода, като далеч назад са дори ГЕРБ с техните 10 години, да не говорим за разни СДС - та, НДСВ - та и БСП - та с по 4 години!Депесарската олигархия здраво е окупирала обръчите от фирми из провинцията, а от страховития Делян Пеевски днес държи всичко - медии, политици, прокурори...Тии им разказа играта на простите българи бе Соколе
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати и пародията.Донът на мафията надъхва необразования си електорат, благодарвние на който да остане да продължава да управлява задкулисно България.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АМАН!!!!!!!!!!!!!!!11
21
1
 
7
 
! Отговори
Местан преди 4 години
Почетния не са го били убили. Аз пък си мислех, че отдавна не е из между живите. Не знам дали си е нахъсал електората, но знам че му свършиха парите, след като си ги даде за фалиралата ТЕЦ - Варна.
20
1
 
5
 
! Отговори
ЕТО ТИ ЕДИН СИНОНИМ преди 4 години
"НАХЪСА" = "НАПОМПИ"
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос:- Какво означава думта "нахъса" на български език???"...Доган нахъса ДПС за евровота..."
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почетният почита слабоумни, катодембиш,кара...и так далее.Бокич същоима подобрн инструмент с помощното.Имапсихолози,нека отразят феномена.
17
3
 
6
 
! Отговори
А БЕ НЕЩО МИ преди 4 години
МИРИШЕ НА АГНЕШКО В ТАЗИ СТАТИЯ. ДА НЕ Е ИДВАЛ ПРЕМИЕРА ДА ПОЧЕРПИ? .....
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Димо Падалски 15Не те зная Падалски ли си, или ***, ама твоята наивност не се среща вече и при малките деца. Чак ти е весело! Карадайъ каза, че няма да ходи в ЕП. Нататък се сещай сам, ако можеш.
15
3
 
3
 
! Отговори
КЪМ "WAFFEN SS& преди 4 години
УЖ СИ ОТ СС, ТОВА КОЕТО ПИШЕШ, ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА СЪЧИНЕНИЕ В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ. ДОГАН Е ДОБЪР И ТРЕНИРАН КАДЪР НА ДС И НЕ СЕ ОПШЯНЯВА ОТ УСПЕХИ, А ОТ .... Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е. ОТГОВОРИ СИ САМ И НЕ ОБИЖДАЙ СОКОЛА!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Димо Падалски, той Карадайъ, така както си говори, я колко къщи за гости е навързал :)
13
0
 
15
 
! Отговори
Смях! преди 4 години
пълен Смях!
12
2
 
21
 
! Отговори
Димо Падалски преди 4 години
...... Само като видя физиономията на Карадайъ и падам от смях ....... А ако започне да говори - вече става ..... КУЛТОВО !!! ...... Изключително ми е интересно Доган КАК и ПОРАДИ какви причини е избрал точно него ?!?! ......... Това е все едно - Митко Рачков .... само че в ...... Политиката ! :) ..... Тоя "пичага" на БЪЛГАРСКИ не може да "върже два лафа" .... А за ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ..... И Английския език ..... Само мога да си представям и да се търкалям от смях !!! ...... :) :) :)
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Районите на ДПС са най- бедните, западнали, опустели градчета и села. С най- ниските доходи, без никаква перспектива, хората с висше образование емигрират или са принизени до нискоквалифициран персонал, не са допускани до престижни работни места заради това, че са турци, а не защото са некадърни или необразовани. Няма равен старт. Цели поколения бяха съсипани заради политически боричкания и партийни интереси и директиви. Щом към младите само се обръщат, който иска да гласува!
10
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам да иска прошка за атентата на гара Буново, където бяха убити глухонеми български дечица и майките им. Всъщност няма и защо да очакваме подобно нещо - на отоманците им е генетично заложено да убиват деца.