Борисов сред народа - печели гласове за ГЕРБ на вота

България скоро ще е в Щенген, пророкува шефът на СДС
Обновена: 21 май 2019 21:21 | 21 май 2019 20:33, Екип на Bulgaria On Air
95

Посещенията на премиера Бойко Борисов в страната са обърнали вота на избирателите в полза на ГЕРБ, смята лидерът на СДС Румен Христов.

"Министър-председателят през последните 10 - 15 дни е на терен и обърна кампанията в наша полза. Социологическите проучвания показват, че нашата коалиция вече има леко предимство пред останалите. ГЕРБ и СДС ще имат преднина с поне един депутат пред БСП. Изборът на 26 май е геополитически. Важното е какво ще се случи с Европейския съюз. Когато говорим за скандалите с апартаментите и къщите за гости Борисов съвсем основателно бе ядосан. Това е заради злоупотребата с еврофондове, които накърняват репутацията на страната ни пред останалите членки. Тези, които са злоупотребили трябва да си понесат наказанието. Всички във властта трябва да бъдат проверявани и да се следят отблизо техните действия", обясни Христов пред Bulgaria ON AIR.

България ще влезе в чакалнята на Шенген съвсем скоро, смята той.

По думите му евентуална победа на коалицията с ГЕРБ, на предстоящите евроизбори, ще бъде сериозна подкрепа за депутата от ЕНП Манфред Вебер, който е един от фаворитите за председател на Европейската комисия. Именно той е един от най-големите радетели на идеята страната ни да влезе в еврозоната.

Христов също така разкри, че всички в коалицията между ГЕРБ и СДС работят, за да повишат доверието на хората в правителството. Той допълни, че надхвърлянето на приходи в бюджета означава, че "сивият сектор" у нас се свива.

"Залогът на евроизборите е 3 в 1 - да имаме най-много депутати, да не допуснем БСП във властта и да помогнем на Манфред Вебер да стане председател на Европейската комисия. Той иска да придвижи влизането ни в Шенген. Ние сме изпълнили всички критерии за влизане в там. Надявам се до няколко месеца да ни приемат в чакалнята на еврозоната. Всички работим в посоката хората да вярват на държавата и правителството. За да стане това трябва да бъде намалена контрабандата, както и злоупотребите с акцизите и ДДС. Надхвърлянето на приходите в заложения бюджет показва, че сивият сектор постепенно се свива", каза Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
9
 
49
 
! Отговори
Наглите преди 4 години
Наглец и крадец на ЦЦ със 3 асансьора и къща за гости фирми за магистрали фирми за добив на дървесина застраховки фалиране заеми 20 милиарда евро за България
29
8
 
52
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Доверието е по-важно от парите,магистралите,мостовете, естакадите,залите,игрищата,къщичките за гости!!!Доверието е нещо, което обикновения честен човек ти дава, и за него това е надежда и нещо много лично,нещо свято бих казал и интимно, защото това са мечти и вяра , че нещата ще вървят към по-добре за народа и държава!ГЕРБ с къщичките за гости изгубиха БЕЗВЪЗВРАТНО една четвърт от своя електорат!Животът е жесток, селяни прости!Аз нямам доверие на ГЕРБ и Бойко Борисов!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!
28
8
 
49
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
Гласувай за ГРОБ купи апартамент с 2 асансьора на ЦЦ и компания
27
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахахаххахаххааххахххах печели гласове... куха мутра сред себеподобни...
26
34
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
до Ф.С.Б.Не е бил пешеходец, а пешеходка... - Нинова...
25
6
 
61
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 4 години
Шайката СУДЖУЦИТЕ ще ЗАГУБЯТ КАТАСТРОФАЛНО изборите и отиват на бунището на историята защото са КРАДЛИВИ корумпета и са затънали в далавери!!! Бай СУДЖУК, Цецо АСАНСЬОРА, Пацо Терасата и Сашо Къщата за Гости са откраднали МИЛИАРДИ от бедния български народ, а Марая Карамел и останалите брюкселски снахи от листата на шайката СУДЖУЦИТЕ са най-тъпите КАЛИНКИ!!
24
6
 
45
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
"Министър-председателят през последните 10 - 15 дни е на терен и обърна кампанията в наша ползаИли да преведа-СДсарят и Герб са знаели че губят по % - Социолозите говореха друго че ГЕРБ са номер 1-но реалността е че БСП ги бие по всякакви %- Смешно е човек обикалящ Света и занимаващ се с Световните проблеми -да реши за 15 дни да си оправи рейтинга като казва на работниците че са ЗЛАТНИ а после казва на шефовете че работниците много искат -и след това в джипа Дончев да вика на пешеходец ***!
23
4
 
46
 
! Отговори
Тюфлека преди 4 години
Да ходи да си лее куршум,че е оцелял от народната любов и да почерпи пазвантите си.
22
8
 
57
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Елена Йончева днес пак срина Борисов, като извади факти за братчеда му, който уж управлява бизнеса!!!Борисов пак е в нокдаун, а ГЕРБ губят електорат, защото фактите са си факти!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!
21
1
 
27
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 4 години
Ааааа, аз не ща да съм в Щенген/според заглавието/.
20
48
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Забележете кой се натиска да управлява държавата: Госпожа Лъжа уволнена за корупция...
19
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли друг,който за да спаси кожата плаща наляво и надясно на тези,които доскоро му бяха политически опоненти. 40 млн. за Гергов за една дупка във Варна,за да разцепи БСП 57 млн. опростени на Домусчиев за неизпълнени приватизационни задължения (за тях и Валери Симеонов притихна,а бе много настървен) и подарена телевизия, покани всички файтонаджийски партии от т.н. демократи и те приеха срещу скромно възнаграждение...
18
2
 
45
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Бойко ще има следващата година подкрепа по-малка , отколкото когато се срина Гаргамел и СДС!!Гарантирам ви, че нито Батман, нито Капитан Америка успяха да се преборят с висшата държавна корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка администрация!!!А някой казваше, че рибата се вмирисвала от към главата!!!Корупцията унищожава българската държава, а това е конспирация, да се ци.ганизи.ра и ислямизира държавата и народа да робува на банките ,корпорациите и монополите!Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!
17
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луд умора нема , а дано народа не продължава да ог.лупява .Искам си ОНЗИ с асансьора , Цвъки Ушков !!! Десет години обяснителен режим и спечелени / фалшиви / избори ! ,,Малко умния народ " гласувал за БСП и други в една бюлетина !!!Половината бюлетини ,, невалидни " ! Герберотъпчета наглеццци !
16
47
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Няма нужда да обикаля... - на всяка крачка се вижда разгърналото се мащабно строителство на инфраструкторни обекти на ползу роду...
15
2
 
53
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Седесарят явно се друса;))) и то яко се друса. С излизането си сред "народа", Борисов с изказванията си, си вкара толкова много автоголове, че БСП дори да е играе без вратар и защита пак може да спечели мача!
14
2
 
54
 
! Отговори
Василев преди 4 години
ГЕРБ с къщичките за гости загуби една четвърт от своя електорат!!!Ако не купят изборите и не ги фалшифицират, не виждам, как ще ги спечелят!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!
13
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко за една седмица обиколи повече места от последните 5г, за да ни замаже очите за кражбите на партията му, но не сме толкова прости, колкото ни мисли.
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде па го видехте сред народа тоя лъжец долен или народа е бил в зала "Армеец".
11
51
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Излиза дрОгарката Нинова пред нейни възрастни почитателки, които тръпнат в очакване да им бъде разяснена най после тая прословута "Визия за България"... - но вместо това се започва с познатото - Бойко Борисов така, ГЕРБ онака и пак отначало...