Президентът Радев поиска силна и социална Европа

Гласувайте, за да не избира друг вашето бъдеше, призова той
Обновена: 26 май 2019 12:30 | 26 май 2019 12:00, Красимир Ангелов
118
Президентът Радев поиска силна и социална Европа
Снимка: БТА

Нуждаем се от единна, силна и социална Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът Румен Радев, който гласува на изборите за европарламент.

Още по темата
По думите на държавния глава Европа и България се намират на кръстопът, затова трябва да бъдат взети навременни решения в интерес на гражданите.

Плевнелиев: Разпадне ли се ЕС ще има регионални войни!

"Нуждаем се от демократична България, силна с върховенство на закона и свободата на словото", заяви президентът, цитиран от "Фокус".

"Нашето бъдеще, нашата свобода и благоденствие ще зависят и от хората и идеите , които подкрепяме с гласа си", посочи Румен Радев и призовава всички българи да гласуват и да не оставят друг да избира тяхното бъдеще вместо тях.

Масовото участие в тези избори е най-сигурният начин за неутрализиране на всеки опит за доминация на корпоративен, контролиран и купен вот, каза държавният глава.

По думите му трябва да осъзнаваме, че настоящите избори за Европейски парламент са не по-малко важни от националните избори, защото Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, силна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грипена този пропусна да спомене, че за провала на Европа и неуспешното засега присъединяване към Евроазиатския съюз е виновен Боко.Защо? Нима е излишно още едно погребално слово, както си му е грипено-десо-простакешкият обичай?
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** радев фат мака, подавай си оставката, некадърен нищоправец, ама преди това направи две коремни и се потупай по тумбака, харманлийски клепоух некадърник.
9
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Гледах дебатите за евроизборите, и всички кандидати в един глас пригласяха , как трябва да искаме повече пари от ЕС и да предоговаряме еврофондовете!!!А не как ще направим така, че българските фирми да станат по-конкурентни и по-производителни, да се спрат течовете и кражбите във всички сектори, които са в резултат на нашето селско-просташко шуро-баджанашко говедарско криворазбрано европейско поведение!!!Само ревете за повече пари, а никой не говори за повече работа!!!Селяни прости?Кевин!ЦРУ
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кой е поискал такова нещо?
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този пак ли агитира да робуваме на чужди ценности и на някаква си там Европа. Да не сме му васална територия или губерния на Юнкер. Аман от каскети.
6
10
 
17
 
! Отговори
апо преди 4 години
клишета , клишета , клишета.......празноглав ....
5
5
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 4 години
Какво друго още има само у нас? Министър-председател футболист, турист, той и шофьор, раздаващ като поп по време на празници чуждата пита, въвел цензура и оставка като индулгенция за корупция, медийно затъмнение и ПР като основна форма на управление.
4
5
 
4
 
! Отговори
Василев преди 4 години
За да има социална Европа и за да стигат парите,помощите и социалните за повече хора, трябват или нови пазари, или моделът при който се разпределят парите и изтичат в корпорациите и банките, да се разпределят между повече хора, или остава трети вариант хората да започнат да работят по-качествено и по-ефективно!Първите две неща ми се струват нереалистични, защото който работи повече, трябва да получава повече, и второто ако се декапитализират корпорациите и банките, те няма да са конкурентниЦРУ
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни интересува ЕС и триполовите им ценности и кой какво искал къща за гоcти не искат ли и някое еврофондче.
2
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тази социална Европа, работиш имаш пари, не работиш и ставаш президент. Само у нас го има това
1
6
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Продължаваме напред!!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!