Борисов с анализ за евровота, ще има ли рокади в ГЕРБ?

Очаква се лидерът на партията и премиер да даде брифинг за изборите
62
Борисов с анализ за евровота, ще има ли рокади в ГЕРБ?
Снимка: БТА, архив

Очаква се днес премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заедно с политическото ръководство на партията да направи анализ на провелите се избори за Европейски парламент.

Ръководството на ГЕРБ реши да изчака окончателните резултати от евровота, преди да коментира официално. Изводите ще бъдат представени на пресконференция лично от Борисов. 

Ден преди официалната пресконференция премиерът направи първи коментар, докато инспектираше обходния път на Габрово. Той изрази задоволството си от постигнатите резултати.

Очаква се премиерът да обяви вътрешнопартийни промени в правилника на ГЕРБ със създаване на контролен механизъм срещу провинили се партийни членове, както и да обяви дали ще последват промени за ръководни кадри на партията, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
тотко преди 4 години
До АнонименЕЛЕКТОРАТА !!!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че благодарение на Бойко Борисов ГЕРБ изпратиха най-малко много евродепутати.
28
5
 
14
 
! Отговори
ядосан преди 4 години
73 % от имащите право да гласуват. не са го направили. Оставили са възможност на роми и турци да кажат жместо тях. В ръцете на етнияески групи, които до 17 не могат да броят, не знаят за какво и кого гласуват, но са отишли вместо тези 70 %. Политическа апатия ни е обзела.
27
2
 
14
 
! Отговори
стефанов преди 4 години
Какви прекрасни ПАРАДОКСИ - гласували 26 % - негласували 74. Някой обаче казва НИЕ ПОБЕДИХМЕ...Ами щом е налице гордостта от тези безмислени избори /ТО Е ТАКА/ 1. До кога ЕРП - ще си развяват байрака...2. До кога ще бъдат ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ - следва ново увеличение и това удря по джоба. Помисли за РЕФЕРЕНДУМ - или изгонване от БГ или ??3. До кога ще се толерира здравеопазване - тази каста въоръжени с технологии - дават ли си сметка че "техния труд" го върши техниката а те са едни оператор
26
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам тези 26,22% гласували на изборите. Защо гласуваха за мафията?
25
1
 
6
 
! Отговори
препоръка преди 4 години
Добре би било, ако репликите се явяват непосредствено под съответният коментар. В настоящият случай заинтересованият трябва да преглежда отначало постовете, докато намери кой е авторът на коментара.
24
13
 
8
 
! Отговори
петрова преди 4 години
Е много червени,много ЧЕРВИВИ!Хич не ви пука резултата на ДПС,само плюете по българските партии!Винаги сме били диваци и такива ще си останем!
23
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ги разбирам тези 70% които не гласуваха и са доволни от решението си та даже и осъждат гласувалите , че пак били подведени и излъгани.Оставят бъдещето им да бъде определяно от неграмотни и такива които гласуват за 20 или 50 лева и даже и не знаят за какво гласуват.От тези 70% повече от половината ще гласуват ако някой им даде 50лева ! - толкова ли струва достоинството и личността Ви ? Имате ли самочувствие на разумни човешки същества и можете ли да мислите изобщо какво точно искате ?
22
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванчева на седмо място по брой спечелени гласове, Куминев на осмо място - голям шамар за партии като тази на Валери Симеонов, АТАКА, НДСВ - Новото време и останалите партии и коалиции, но най-вече шамар за ГЕРБ
21
14
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
500-600 хиляди гласа за ГЕРБ са доста малко - това са крадците в ГЕРБ и семействата им плюс платените гласове плюс фалшификациите.Странно защо някои все пишат, че държавната администрация гласували за ГЕРБ? Толкова ли не се сещат, че над 99% от тази администрация си е една и съща, независимо коя партия управлява и си гласуват както всички останали в България?! Останалите под 1% са обикновено на най-висшите длъжности и се сменят при всяко ново правителство и те наистина си гласуват за ГЕРБ.
20
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко мина Сталин по фалшификации .
19
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тиквата се натискаше да влезе в европарламента - според лисабонското споразумение всички страни членки на европейският съюз трябва да приемат еврото до 2022, т.е. в бегето щем не щем ще трябва да минем на евро и въпросът тук е кой ще се окичи с лаврите за "приноса"
18
11
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Интригата в тези избори беше Импексова да ги спечели или да се доближи на по-малко от процент до ГЕРБ, за да поиска предсрочни парламентарни избори ... Резултата е красноречив и разликата е 6%, и то след тоновете помия от битов характер които се изляха в/у главите на ГЕРБ, а ниската изборна активност показва че избирателите не припознават Визията на Решетникова и "алтернативата" и, а по-скоро са склонни да подкрепят статуквото ... !!!
17
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ получи най-много гласове, а остана със същия брой евродепутати - 6.БСП е на второ място, но увеличи броя на депутатите си с един.
16
18
 
34
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Всеки нормален българин знае как спИчелихте, ако въобще осем процента от избирателите може да се нарече победа. Дори и цялата ви послушна администрация не е гласувала .
15
16
 
27
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Ей, журналистите, питайте Началника защо вдига тока 2 дни СЛЕД изборитееее
14
9
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Бойче,че ти там акъл !!!Електриката ,пиеньето и яденьето не пипай и че царуваш повече от Правешкио каскет ! Айде,ти си знаеш...
13
7
 
38
 
! Отговори
преди 4 години
Години наред правите едно и също - лавина от критики срещу ГЕРБ и после пак ги избирате.
12
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастията даже не може да се зарадва от "спечелените" избори.Ами ,радвайте се,бе,играйте хора и ръченици и наздраве...Но злобата и отмъщението така ви е завладяло,че само плювате и храчите другите,вместо да се целувате радостно с китки в ръка.Жалка работа!
11
23
 
33
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Борисов и Цветанов отвратиха Народа да не гласува, за да могат Държавната и Общинска Администрации да му носят "победи".