Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията

Не Борисов, а Цветанов бил спечелил евроизборите
3 юни 2019 10:30,
171
Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията
Снимка: БулФото

Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество, което да толерира корупцията, която е доказана, заснета, с всичките асансьори и тераси. Българското общество е някаква аномалия, щом е склонно да преглътне и търпи това. Това каза пред bTV бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев и бъдещ евродепутат от БСП Иво Христов.

По думите му изборната победа на партията на Бойко Борисов е "победата на апатията над здравия разум и на автокрацията над демокрацията от гледна точка на политолога".

Още по темата

Иво Христов коментира и отношенията между ГЕРБ и вече бившия втори в партията - Цветан Цветанов.

"Изборите се печелят от този, който държи мрежите за мобилизация на вота и който контролира комисиите, а това е Цветан Цветанов. Той има решаващ принос за спечелването на тези избори от ГЕРБ, но не върви да се признае такова нещо", категоричен е Цветанов.

Той подчерта, че начинът, по който Цветанов "е низвергнат, е омерзителен".

"От човека, когото никой не може да накаже, днес той е човекът, за когото говорят високомерно и изхвърлят на бунището на ГЕРБ.", изтъкна социалистът.

Иво Христов смята и че анализаторите преувеличават като твърдят, че Борисов бил взел на ръчно управление кампанията и така сам спечелил изборите.

"Той хвърляше ефектно пачки из страната, най-много хвърли в Ямбол, а тъкмо там загуби. Значи не Борисов спечели тези избори", убеден е бъдещият евродепутат.

Според Иво Христов, дори да се констатират нарушения на изборите, няма да последва нищо, защото изборите били спечелени с манипулация на много нива, за да се каже, че могат да бъдат честни и почтени.

Като основен фактор за загубата на БСП пък той изтъкна вътрешните борби и част от хората в партията, които не са работили достатъчно за победата на изборите за европарламент.

Според него голяма част от избирателите не са гласували заради битовата логика, която се разпространява, че няма смисъл да се изпращат някакви хора там, които да получават високи заплати, без да правят нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
8
 
21
 
! Отговори
Двете краадли преди 4 години
Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) и след тежката загубата на изборите БСП закономерно отива към своя естествен край...
67
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ухилен, нагъл, потомствен комунист докопал се до европейската аванта, който се надсмива на избирателите си.
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен63Ти си толкова про ст, че даже не си разбрал, че Иво христовците са двама и това за 80-те процента го каза другият.Веднага се разбра ти от кои проценти си.
65
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отврат, тука всички герберастки *** са изпълзяли от канализацията.Носи се смрад на леш.
64
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително противен човек.......
63
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя какво е очаквал?Че българинът ще гласува за партия, чийто лидер е изгонен от собственото си правителство за корупция?Защо Станишев изгони *** от правителството?
62
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека ви го каза в прав текст - 80% сте де би ли.
61
9
 
26
 
! Отговори
Сребролюбец преди 4 години
Стига сте ни представяли този клоун като политолог ! Иво Христов е най-обикновен сребролюбец и затова отива в Европарламента - за пари !
60
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пффф95% са лоши, само ти си убав.Всеки ден по форумите 50 такива *** го разправят.
59
2
 
12
 
! Отговори
гърбаджия преди 4 години
Прови сте.Вий сте аномални а ний сме просто мат,рял -проС.
58
12
 
7
 
! Отговори
Пффф преди 4 години
80-те процента на Иво Христов? Ама не са 80, а са 95%. изобщо селяндурщината в тая жалка територия е нормално да си избира хора като професора, Радев, Борисов и сходните им престъпници да ги управляват. Като се започне от *** от Долно Нанагорнище, дето е крал щайги за по 15 стотинки от ТКЗС-то и се стигне до премиера, цялата *** е потънала в корупция и мизерия (морална и материална)!
57
6
 
20
 
! Отговори
Прав си преди 4 години
Другарю!Общество,което те е избрало за дупетат е анормално!
56
13
 
11
 
! Отговори
Ali Baba преди 4 години
Герберски сайт:), тук се обучават младите гробарски *** )
55
13
 
20
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Червен брадат козел !!
54
14
 
15
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Явно Доган е свещената крава на българската политика,щом НИКОЙ не посмя да каже истината,а тя е,че ДПС даде на ГЕРБ победата чрез подконтролния си вот.Естествено не безплатно-цената ще я разберем скоро.И не става въпрос само за пари,а за други,по-неприятни неща,видяхме какви ги плещеше Борисов навръх 2 юни!Да се сетиш за Възродителния процес точно на тая дата и седмица след подаръка на ДПС-едва ли е случайно.Както е тръгнало,можем да видим и обединение ДПС-ГЕРБ....
53
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ги обичам такива... нагли,ухилени,ехидни!Този 'убавец и адаша му,Таско,Кутев,Овчаров,Йончева,Волгин!Толкова са заслепени да се наслаждават на псевдо интелекта си и Егото си, че даже не разбраха защо народа Ги не ще и не ще!Да са ни живи, здрави и все така заблудени, тези 20% елит!!!
52
8
 
14
 
! Отговори
Мариана преди 4 години
Мисля,че този е изгонен от Генерал Радев.Прекали с глупостите си.
51
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този само като му гледам физиономията и направо да си ходи, не искам такива нагли същества да ме представляват.
50
21
 
14
 
! Отговори
Аз Живков преди 4 години
Браво...как им го каза на овцете..а те си блеят още...бляяяяя..
49
11
 
24
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Потомствен комунист да говори за корупция е крайно нагло. Заради такива като този, България е 100 назад от развитите държави и едва през последните 10 години тръгна напред.