Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията

Не Борисов, а Цветанов бил спечелил евроизборите
3 юни 2019 10:30,
171
Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията
Снимка: БулФото

Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество, което да толерира корупцията, която е доказана, заснета, с всичките асансьори и тераси. Българското общество е някаква аномалия, щом е склонно да преглътне и търпи това. Това каза пред bTV бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев и бъдещ евродепутат от БСП Иво Христов.

По думите му изборната победа на партията на Бойко Борисов е "победата на апатията над здравия разум и на автокрацията над демокрацията от гледна точка на политолога".

Още по темата

Иво Христов коментира и отношенията между ГЕРБ и вече бившия втори в партията - Цветан Цветанов.

"Изборите се печелят от този, който държи мрежите за мобилизация на вота и който контролира комисиите, а това е Цветан Цветанов. Той има решаващ принос за спечелването на тези избори от ГЕРБ, но не върви да се признае такова нещо", категоричен е Цветанов.

Той подчерта, че начинът, по който Цветанов "е низвергнат, е омерзителен".

"От човека, когото никой не може да накаже, днес той е човекът, за когото говорят високомерно и изхвърлят на бунището на ГЕРБ.", изтъкна социалистът.

Иво Христов смята и че анализаторите преувеличават като твърдят, че Борисов бил взел на ръчно управление кампанията и така сам спечелил изборите.

"Той хвърляше ефектно пачки из страната, най-много хвърли в Ямбол, а тъкмо там загуби. Значи не Борисов спечели тези избори", убеден е бъдещият евродепутат.

Според Иво Христов, дори да се констатират нарушения на изборите, няма да последва нищо, защото изборите били спечелени с манипулация на много нива, за да се каже, че могат да бъдат честни и почтени.

Като основен фактор за загубата на БСП пък той изтъкна вътрешните борби и част от хората в партията, които не са работили достатъчно за победата на изборите за европарламент.

Според него голяма част от избирателите не са гласували заради битовата логика, която се разпространява, че няма смисъл да се изпращат някакви хора там, които да получават високи заплати, без да правят нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
8
 
20
 
! Отговори
Аномалията Иво Христ преди 4 години
Аномалния Иво Христов и Елена Милиончева са изпратени в Европарламента, за да работят срещу България и за разцеплението на Европа. Така искат техните господари и за това дават много пари. Никак не е чудно, срещу Европа е работил бащата на този *** Иво Христов и той сега за това е изпратен.
87
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корупция? Боже по тройната коалиция какво беше... Няма даже дума за това хахахаАйде сега спрете и дайте пари на полицай да видите, какво става хаха
86
10
 
19
 
! Отговори
спасяват Ел.Йончева преди 4 години
Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...
85
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Винету 85Знаеш ли, не искам да те обиждам, но комунистите не са убивали хора БЕЗ НИКАКВИ ПРИЧИНИ!! Тогава те са се борели с фашистити и техните помагачи! Или си мислиш, че биячите в подземията на полицейските участъци са били невинни? Или тези, които са резали партизански глави са по-добри от сегашните главорези в Сирия, или от палачите в Освиенцим!!???? А сега се правят на "репресирани"!!! ПОЗОР! И се надявам ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ЦЯЛАТА ИСТИНА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ!
84
16
 
8
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Бай Тошо беше един голям българин. Аз много го обичах, въпреки че комунистите убиха дядо ми.
83
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аномално? Аномално е всяко управление на комунистите. Аномално щеше да бъде БСП да спечели изборите. Аномално явление е БСП.
82
9
 
13
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Аз в корупция не участвам. Ще умра в бащината си къща. Братчеда Ради е изкупил всичко в радиус от 2 километра, но аз нямам грам общо с това.
81
8
 
11
 
! Отговори
Винету преди 4 години
По време на моето управление младите и успели българи почнаха да се връщат в страната. Ето, Шиши се върна. Карат го неговите да ходи в Европарламента за 20 000 еврака заплата, но той не и не, искам при Винету-то! Много си обичам сънародниците, които по цял ден купуват билетчета от Лафките ми и търкат ли търкат...
80
1
 
14
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Самото "българско общество" създава корупцията. То е нейният извор. Затова в него няма ферментационни процеси, които да водят до нещо ново. "Българското Общество" е Блато на Безвремието, затова трябва да бъде унищожено.
79
10
 
16
 
! Отговори
Jojo преди 4 години
Хич не мога да приема Иво Христов за нормален човек, излъчва някакво високомерие и арогантност. Просто с държание и излъчване дразни.
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Hahahaha..... i toz majki bulgarski chlen e izbor na anormalnite bulgari i bulgarki.... hahahahahaha.... v anormalnia europeski souz.... hahahaha....i she poluchava anormalna europeska zaplata....hahahahahaha....ama v bruxella ima i normalni ora .... i oni streliat, ne se epavat...
77
7
 
11
 
! Отговори
Винету преди 4 години
И магарета да вържа за депутати, де би ли те пак ще гласуват за тях.
76
7
 
11
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Аз съм *** и вие сте прости, затова гласувате за мене.
75
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой Цветанов е достоен българин?Подслушвачът с особената глава и с десет апартамента от тъщата?Върви се прегледай! Спешно!
74
15
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Да, Цветанов е достоен българин, прав си. Затова го мразите. А ти и твоите съмишленици освен да ближете съветски задни части друго не можете. Русия затова е слаба, защото разчита на ***.
73
4
 
19
 
! Отговори
Луд преди 4 години
България е единствената държава пратила Евразийци в Европарламента. Ем да се нагушат, ем да работят против Европа.
72
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toz pornoartist i elena ioncheva ot kvotata na offshornata bg prostitutska partia bsp sha vi pravi europeski moral i evropeska ikonomika v rbg...
71
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВИЕ НЕ СТЕ ПО-ДОБРИ. СЪЩОТО ПОКОЛЕНИЕ СЪВЕТСКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ СТЕ. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ.
70
8
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Т.ъ.п съветски с.елянду.р. Както и другия "европееца" впрочем.
69
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
*** съветски ***. Както и другия "европееца" впрочем.