Мастърклас по уют: Време за отличници

Вижте победителите от нашата игра във "Фамилен дом"
31 юли 2018 15:37, Екип на Dnes.bg
1
Мастърклас по уют: Време за отличници

Повече от месец екипът на Dnes.bg, заедно с нашия верен помощник архитект София Папазова и нейното Soff Design Studio, ви показахме най-доброто от света на интериорния дизайн. Всички вие – нашите читатели, станахте свидетели на един истински Мастърклас по уют.

А сега идва време за най-приятната част – наградите! След като получихме от вас множество снимки, жури от редакцията ни и наши рекламодатели избраха и големите победители. А ето кои са те:

Нашите потребители г-жа Димова и Кенан Ашиков печелят от фотоконкурса "Фамилен дом" по един ваучер за застраховка "Защитен дом", предоставени от ЗАД "Армеец", всеки на стойност 150 лева.

Застраховката "Защитен дом" ще гарантира незаменимите за вас спокойствие и сигурност. Тя се отличава с гъвкаво застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на клиента, бързо и коректно обслужване при възникване на застрахователно събитие, оказване на съдействие и помощ на застрахованите лица.

Матрак Amber от ново поколение, произведен в България, печели Семейство Венчеви.

Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система. С Amber заспиваш по-бързо и се будиш по-малко нощем. Той контролира топлината, има доживотна гаранция, ортопедична форма и те зарежда с енергия.

Всеки, който печели награда, по обявения регламент, ще бъде уведомен по е-mail на адреса, който е оставил в регистрационната форма при регистриране за участие в играта.

А вие продължавайте да творите в твоя дом, защото лятото все още е тук и те очаква. И защото "Домът е там, където (си) го качиш".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Илиана Рашева - Вашият победител качи снимката на 30.07, а срокът беше до 24.07. Като пишете правила - поне ги спазвайте. Всяка година - едно и също...