Ливърпул гостува на Ювентус без основни футболисти

В другия мач от четвъртфиналите ПСВ Айндховен посреща Лион
13 апр 2005 18:58,
Ливърпул гостува на Ювентус без основни футболисти
Стивън Джерард ще липсва на своите съотворници в средата на терена
Отборът на Ливърпул гостува на Ювентус в тазвечершното дерби от четвъртфиналите на Шампионската Лига. Гостите спечелиха първия двубой с 2:1 с попадения на Сами Хиюпия и Луис Гарсия, но ще излязат на терена без халфа си Стивън Джерард, който лекува контузия в слабините.

При отсъствието на Дитер Хаман по всяка вероятност неговото място в средата на терена ще заеме Хави Алонсо. Испанецът изигра първия си мач за годината през изминалия уикенд за резервите на тима.

Милан Барош ще заеме мястото на Мориентес на върха на атаката, докато Джибрил Сисе може да се появи на терена след почивката.

Фабио Капело по всяка вероятност ще направи само една промяна в тима си в сравнение с първия двубой, след като Джонатън Зебина получи контузия в бедрото.

Златан Ибраимович и Алесандро дел Пиеро ще водят атаката на Ювентус, тъй като Давид Трезеге все още е извън строя.

В другия мач от четвъртфиналите ПСВ Айндховен посреща Лион, след като двата отбора не успяха да излъчат победител във Франция с крайното 1:1.

Дори и нулевото равенство ще класира холандците за следващата фаза на турнира, но треньорът Гус Хидинг заяви, че тимът му няма да изпадне в „глуха“ защита.

Силно желаем тимът ни да се класира за полуфиналите на турнира, но това не значи, че ще се защитаваме през цялото време“, каза Хидинг. Треньорът няма проблеми с контузени и наказани футболисти.

Част от основните футболисти на Лион (Вилторд, Крис, Гову, Малуда) не взеха участие в последния шампионатен двубой, като треньорът Пол льо Гуен се надява да им придаде свежи сили за подвиг в Холандия.

И двата двубоя са с начален час 21.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание