Арсенал дава 30 милиона евро за Торес

Фернандо Торес може да облече екипа на Арсенал от следващия сезон. Спорес вестник “Сън” мениджърът на лондончани Арсен Венгер е готов да плати 30 млн. евро за нападателя на Атлетико Мадрид
9 ное 2005 17:16,
Арсенал дава 30 милиона евро за Торес
Фернандо Торес (вдясно) бързо се превърна в една от най-големите звезди в световния футбол

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да счупи клубния трансферен рекорд и да даде 20 млн. паунда (30 млн. евро) за звездата на Атлетико М Фернандо Торес, считан от мнозина за испанския Уейн Руни.

Босът на Артилеристите ще има на разположение около 70 млн. евро през лятото за нови попълнения и съвсем спокойно може да отдели около половината от сумата и да привлече един от най-талантливите млади футболисти в света.

Шефовете на испанския клуб оцениха играча на около 30 млн. евро и е твърде вероятно да приемат предложението на Арсенал. Лондончани ще направят всичко възможно да спрат господството на Челси в английския футбол и ще бъдат много активни на трансферния пазар.

Затова и шефовете на тима вече обявиха, че ще отпуснат значителна сума за трансфери на някои от най-големите звезди в света. С тяхна помощ ще трябва да се напълни и новия клубен стадион, който ще събира 60 000 души и на който тимът ще играе от началото на следващия сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание