Аплодират Рийкард на рок концерт

Еуфорията в Каталуния от победата на Барселона над Реал М продължава. В неделя треньорът Франк Рийкард посети концерт на група Колдплей и бе аплодиран горещо от феновете.
21 ное 2005 23:05,
Аплодират Рийкард на рок концерт
Франк Рийкард донесе много радост на жителите на Каталуния.

В Каталуния продължават да обсъждат великата победа на Барселона над Реал М. Затова и треньорът на отбора Франк Рийкард получи поредното си признание. В неделя вечерта холандецът посети концерт на една от любимите си рок-групи Колдплей и бе аплодиран горещо от феновете събрали се в “Палау Сант Жорди”.

Хилядите фенове на рок-музиката веднага разпознаха наставника, който влезе в клубната история като единственият извел Барса до 2 победи на “Сантяго Бернабеу”, и го приветстваха с бурни аплодисменти. Вокалистът на бандата Крис Мартин не пропусна да напомни резултата и дори го включи в една от песните на групата, с което взриви публиката.

Рийкард обаче трябва бързо да забрави еуфорията, защото предстои нов мач. Утре каталунците срещат Вердер в мач от ШЛ и той остави извън групата Шави, Лео Меси и Макси Лопес. Камерунецът Самуел Етоо, който има вече 10 гола в 15 мача във всички турнири срещу Реал, най-вероятно ще бъде титуляр.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание