Симеоне: Между нас и Барса има малка разлика – ?400 млн.

"Искахме да използваме своите силни страни и го направихме"
12 яну 2014 13:17, Друми Георгиев
0
Симеоне: Между нас и Барса има малка разлика – ?400 млн.
Воденият от Симеоне Атлетико не се даде на Барса. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне при добре равенството 0:0 с Барселона, което остави столичани на върха с равни точки с каталунците.

Дюшекчиите направиха страхотна първа половина на сезона и остават в битката за титлата, като от 19-те си мача не успяха да спечелят само 3, което определено е неочаквано.

„И двата отбора искаха да наложат своите силни качества и в същото време да ограничат съперника. Това бе мач между лидерите и бе оспорван. Шансовете за гол не бяха много, но ги имаше и за двата тима. Двубоят държеше феновете в напрежение, което бе хубаво. Ние отдадохме уважение на Барселона, с която имаме малка разлика от 400 милиона евро по отношение на бюджета и тя не е за пренебрегване“ заяви Симеоне.

„Има мачове, които завършват 0:0 и те са перфектни в тактическо отношение. Ние се опитахме да използваме своите силни страни и до голяма степен го направихме. Барселона вкарва обикновено по 4-5 гола в мачовете си, затова съм  доволен, че действахме като колектив  и ги ограничихме“ добави той.

„Поздравления за футболистите, които се трудят много досега. 50 точки са солидно постижение. Бяхме домакини и искахме да победим, но също така бе важно и да не загубим. Реферът правилно ми показа жълт картон. Ако съм реагирал е имало причина, но той бе прав и като цяло се справи с един труден двубой. Сега мислим за следващия мач“ каза още Симеоне.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Диего Симеоне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари