"Телеграф": Мата на "Олд Трафорд" за 37 млн. паунда

Според британското издание "сините от Лондон" и "червените дяволи" са договорили трансфера
Обновена: 23 яну 2014 16:10 | 23 яну 2014 16:10,
2
"Телеграф": Мата на "Олд Трафорд" за 37 млн. паунда
Снимка: Bulgaria On Air

Челси е приел оферта от Манчестър Юнайтед за Хуан Мата на стойност 37 милиона паунда, твърди „Дейли телеграф” в своята интернет страница.

Според изданието сините дори са освободили испанеца веднага да замине за Манчестър, където в четвъртък трябва да премине медицински прегледи и сделката ще бъде финализирана.

Полузащитникът вече е договорил личните си условия, като ще взима по 150 000 паунда на седмица. Това е два пъти повече от парите, които получава в момента - по 70 000 лири седмично.

Още от понеделник Юнайтед натисна за Мата и в крайна сметка е предложил достатъчно солидна сума, която е била приета от лондончани. Информациите и в другите английски медии са подобни, като се твърди, че сделката е пред приключване.

Според „Прес Асосиейшън” двата клуба са постигнали договорка за трансферната сума, като се твърди, че тя дори е около 40 милиона паунда. Мата пропусна тренировката на Челси в сряда и според информациите е споделил пред приятели, че отива със сигурност на „Олд Трафорд”.

„Скай Спортс” също съобщава, че предложената сума е била от 40 милиона лири, което ще направи Мата рекордна покупка в историята на Юнайтед.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ман.Юн уверено върви по пътя на Ливърпул с хвърляне пари на вятъра за трансфери.Тоя вече е резерва в Челси,а тея *** ще му увеличават заплатата двойно!!!Тоя и за "Герена" не става