Фалкао вярва, че ще играе на световното

"Имам висок дух и няма да спра да се боря", каза нападателят, който скъса коленни връзки
28 яну 2014 17:19,
1
Фалкао вярва, че ще играе на световното
снимка: Bulgaria On Air

Нападателят на Монако и на колумбийския национален отбор по футбол Радамел Фалкао вярва, че ще може да играе на Мондиал 2014 в Бразилия.

Както е известно, футболистът скъса коленни връзки миналата седмица и първоначалните прогнози са, че той ще бъде извън терените между 6 и 8 месеца, което автоматично означава, че стрелецът пропуска Световното първенство.

"Има някакъв шанс, че ще мога да играя на Световното първенство. Това е надеждата ми, която ми дава сили да се боря всеки ден", каза нападателят в Порто, където претърпя операция на коляното.

"Имам висок дух и вярвам в своето бързо възстановяване. Ще дам 100% от себе си всеки ден. Вече избърсах сълзите. Не съм си мислил, че това ще ми се случи някога в кариерата и то в такъв момент, само няколко месеца преди Мондиала...Смятам, че ще се завърна по-силен от всякога като футболист и като личност", добави Фалкао.

Доктор Жозе Норона, който извърши хирургическата интервенция в събота, увери, че тя е преминала добре. Днес Фалкао ще бъде изписан от болницата.

В следващите три седмици Радамел Фалкао ще остане в Порто за началото на своята рехабилитация.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
3456 преди 10 години
С пожелание за бързо възстановяване!