Манчини: Заслужавахме победата

"Очаквам труден мач в Англия, но моите футболисти показаха на какво са способни"
Обновена: 27 фев 2014 17:49 | 27 фев 2014 14:24,
0
Манчини: Заслужавахме победата
снимка: Bulgaria On Air

Треньорът на Галатасарай Роберто Манчини заяви след равенството 1:1 срещу Челси, че неговият тим е заслужавал да спечели.

"В края на краищата това е добър резултат. Ние направихме 3-4 грешки в началото, но през второто полувреме заиграхме по-добре. През първата част стояхме твърде дълбоко в нашата половина и играхме със страх. Но съм доволен от представянето ни след почивката", сподели италианският специалист.

"През втората част ние заслужавахме да вкараме още един гол, защото играхме много добре. Но 1:1 е добър резултат. Играхме с твърде голям респект към Челси през първото полувреме, но с голяма увереност след почивката."

"Очаквам труден мач в Англия, но моите футболисти показаха на какво са способни, особено през второто полувреме. Челси е един от най-добрите отбори в света, но сега имаме по-големи шансове, отколкото преди снощния мач. Шансовете ни за продължаване в момента са 40%", добави Манчини.

"Това е Турция, Истанбул, Галатасарай. Турският футбол е много емоционален и ние играхме срещу голям клуб със силни футболисти. Не е лесно", коментира наставникът на лондончани Жоже Моуриньо.

"След почивката те ни поставиха под напрежение. Галатасарай има мощни нападатели и бековете им атакуват много. "На този стадион се играе трудно. Резултатът не е невероятен, но на "Стамфорд Бридж" ние можем да получим това предимство от 10%, което имаше снощи Галатасарай. Трябва да съм щастлив от това. 1:1 е по-добре от 0:0. Не можем да кажем, че това е лош резултат. Те са добър отбор, с много опит и ще ни бъде трудно в реванша, това е сигурно", каза Специалният.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари