Треньорът на Левски: Всички играчи си взеха бележка

Изживяваме трудно случващото се, приемаме вината си, заяви Тони Здравков
Обновена: 7 мар 2014 17:13 | 7 мар 2014 17:11,
6
Треньорът на Левски: Всички играчи си взеха бележка
снимка: Bulgaria On Air

Наставникът на Левски Антони Здравков е убеден, че неговите футболисти са си взели бележка след слабия старт на годината, който направиха.

"Сините" взеха само една точка в първите два мача през пролетния дял на сезона, влизайки с поразклатено самочувствие в утрешното Вечно дерби с ЦСКА.

"Преди мача с ЦСКА не е нужно по никакъв повод проблемите да влизат в главите на футболистите. Те трябва да мислят изцяло за дербито и аз мисля, че това ще бъде точно така. Всеки носи своята вина за нереализираните положения в предните мачове", каза Здравков.

"Те повлияха изключително лошо на целия отбор. Трябва просто да отбележим един гол повече, а предимството вече го имаме - домакинството. Преди това дерби обаче никога не е имало фаворит."

"Чужденците вече са наясно с това какво ни предстои. Те знаят какъв е този мач и какво значение има той за феновете на Левски. Убеден съм, че те са наясно."

"Всички футболисти са си взели бележка. Те приемат своята вина, всеки един от нас го прави. Изживяваме тежко това, което се случи в последните дни."

"Единствено Мирослав Иванов продължава да има проблеми. Всички останали играчи, които са здрави, са в групата за мача. Знаем с кои футболисти ще започнем, титулярният състав е ясен."

"Кристовао Рамос не е готов да играе дори едно полувреме. Той не е играл дълго време, а и не е тренирал достатъчно", добави Сухия.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бележката с колко нули е била и към коя банка?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хубава бележка си взеха личи си! ЦСКА се подписа на бележката. Крайно време е Батков да закрие най-губещия чалгаджийски отбор! Къде отиде истинския Левски???
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да падат, и да бият в Подуене ще се напият.Подуене+криминалният контингет на Люлин = неудачници и комплексари, силни в групи и пияни.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подуене е супер ***!
2
1
 
5
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Ако утре стане трета поредна издънка в най-важния мач - ВЪН!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Треньорът на Левски: Всички играчи си взеха КАСОВА бележка ОТ БИАД". Шефът ще ги осребри. "Изживяваме трудно случващото се, ЗНАЕМ, ЧЕ ПРИВЪРШВА КИНТИТЕ, заяви Тони Здравков". "Преди мача с ЦСКА не е нужно по никакъв повод футболистите ДА МИСЛЯТ ЗА ФУТБОЛ". "Убеден съм, че те са наясно, ЧЕ ПОСЛЕ СМЕ В ЧАЛГАДЖИЙНИЦАТА".