Мъри: С Гонзо се разбрахме, но Батков не ме искаше

"Тодор ми дължи пари от 6-7 години", отсече Станимир Стоилов
3
Мъри: С Гонзо се разбрахме, но Батков не ме искаше
Снимка: Булфото

Доскорошният наставник на Ботев Станимир Стоилов призна, че е постигнал съгласие с Георги Иванов - Гонзо да води Левски от новия сезон.

Завръщането на Мъри на "Герена" не се е осъществило заради собственика на "сините" Тодор Батков, който бил против привличането му.

"Не съм сигурен, че собственикът Тодор Батков ме искаше. Истината е, че от 6-7 години с него имаме финансови отношения, които не са оправени. Аз съм единственият, на когото Батков не е платил дълговете си", каза Стоилов пред вестник "Меридиан Мач".

"Не съм разговарял с Батков и не съм се чул лично от него. Основната причина да си тръгна от Ботев е напрежението между мен и феновете след загубата от Левски за първенството. То постепенно обхвана и футболистите, а в последно време се пренесе и върху ръководството. Затова реших да напусна", каза още Мъри.

Стоилов споделя и един любопитен факт около трансфера на Тодор Неделев в Майнц. Двамата разговаряли ден преди Тошко да подпише с германците и футболистът го уверил, че остава в Ботев. 24 часа по-късно се случило точно обратното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: мъри стоиловЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Чух го като слух,но във всеки слух има и доза истина,Вие преценете.При поемането на Ботев, Стоилов е поставил две условия:1.За определена заплата и свобода.2.Да се "купят" 7-мача от първенството,които той посочи.И като обещание, Ботев да играе в Европа.Дали е само слух?!Ако е факт,кой отбор би искал такъв "треньор"?!
1
1
 
2
 
! Отговори
Göring преди 9 години
с отбора на канарчетата се компрометира тотално.Надали ще намери повече такива условия при които да треньорстваправилния футбол. Алчен, ***, некадърен треньор, далавераджия,манипулатор на мачове, лъжец, крадец, самохвалко... Това е Станимир Стоилов !!!Цветан Василев му би шута защото "честният" *** искаше да гепи заедно с Херооколо 1 000 000 само от поредният трансфер на футболист от румънското първенство!!!???